ady10 scrie:
@ Dan Mitranescu
..nu cunosc f bine modelul de rod pod Hakuyo insa m-am aruncat in a confirma afirmatia lui Cata79 deoarece am avut cateva neplaceri cu alte produse din gama Hakuyo si, psihologic vorbind, cand ai probleme cu unele tinzi sa generalizezi si in cazul altora..
Stiu ca este off topic insa voi dezvolta un pic subiectul si asta doar ca sa-mi sutin afirmatiile..
Acum fix o luna jum. am achizitionat ( de noi ) un set de avertizoare ( 4+ 1 ) si un set de swingere pe care le-am folosit la fix 2 partide..
Sa incepem..
1. Cred ca am incercat 30 min sa introduc bateria in avertizori astfel incat sa se inchida complet capacul si nu am reusit..am intors bateria pe toate partile..pur si simplu nu merge..am fortat capacul, l-am inchis pana la urma, dar, din pacate, nu complet..probabil la prima ploaie sanatoasa o sa culeg roadele..
2. In momentul cand incercam sa-l prind de rod pod, in timp ce "infasuram" avertizorul, piulita de la baza acestuia s-a desurubat si asa a ramas...de mentionat faptul ca nu am fortat avertizorul si mai aveam inca jumatate de cursa de insurubat deci nu era insurubat complet.
Am incercat sa insurubez piulita la loc dar, din pacate, nu am reusit..
3. La 2 swingere, clapa cu care se prinde de rod pod are un joc ( ptr cei care cunosc sistemul, swinger-ul se culiseaza pe aceasta clapa ) extraordinar de mare...atat de mare incat, la un moment dat, cand am lovit din greseala rod pod-ul, swinger-ul a picat de pe acea clapa..
Deci cam asta a fost experienta mea cu produsele Hakuyo..
Nu spun ca toate produsele au probleme..poate am fost eu ghinionist insa, luand in considerare cele de mai sus, sper sa-mi intelegi pozitia.
Salut!
O intrebare pe forum ( nu direct concluzii

) se putea pune . Sau macar la magazinul de unde au fost achizitionate produsele.
1. Nu bateria trebuia pusa intr-o pozitie anume . Firele trebuie sa fie in lateralul bateriei . Nu deasupra , nu dedesubt.Capacul se inchide perfect.
2. Piulita de la avertizor care "s-a desurubat si a ramas asa" este o enigma si pentru mine .
Avertizorul nu a intrat pana la capat pe rod-pod ?
Piulita era desfacuta ?
Alt avertizor intra pe locasul respectiv de la rod-pod ?
Ce rod-pod avem in discutie ? Sau sigur avertizorul are probleme la filet !?
3. La swingere ( nu stiu modelul) nu am auzit astfel de probleme : sa se desfaca talpica. Totusi acest inconvenient se poate rezolva cu semnalarea problemei la magazinul de unde au fost achizitionate produsele . Daca nici asa nu se rezolva raspund eu.
Una peste alta , daca drumul nu este o problema, te rog sa treci cu toate produsele pe la mine pe la magazin si in cateva minute punem totul la punct.
Totodata se poate vedea si rod-pod-ul de inox de la Hakuyo .