Informatii Prowess Stylpod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ady10
Puncte: 0

Re: Re:

Mesaj de ady10 »

MeluCatelu scrie:Sal!

Mi l-am comandat astazi de chronocarpe..am fost la cineva sa-l vad si am ramas total impresionat..cum ai zis si tu, de lasat mostenire!!
Salut,
Cat te-a costat trimisul in tara?[/quote]

in jur de 25 euro si mi-am comandat mai multe chestii..
O viata avem..

ady10

Re: Informatii Prowess Stylpod

Mesaj de ady10 »

Dan Mitranescu scrie:
ady10 scrie: @ Dan Mitranescu

..nu cunosc f bine modelul de rod pod Hakuyo insa m-am aruncat in a confirma afirmatia lui Cata79 deoarece am avut cateva neplaceri cu alte produse din gama Hakuyo si, psihologic vorbind, cand ai probleme cu unele tinzi sa generalizezi si in cazul altora..
Stiu ca este off topic insa voi dezvolta un pic subiectul si asta doar ca sa-mi sutin afirmatiile..
Acum fix o luna jum. am achizitionat ( de noi ) un set de avertizoare ( 4+ 1 ) si un set de swingere pe care le-am folosit la fix 2 partide..
Sa incepem..
1. Cred ca am incercat 30 min sa introduc bateria in avertizori astfel incat sa se inchida complet capacul si nu am reusit..am intors bateria pe toate partile..pur si simplu nu merge..am fortat capacul, l-am inchis pana la urma, dar, din pacate, nu complet..probabil la prima ploaie sanatoasa o sa culeg roadele..
2. In momentul cand incercam sa-l prind de rod pod, in timp ce "infasuram" avertizorul, piulita de la baza acestuia s-a desurubat si asa a ramas...de mentionat faptul ca nu am fortat avertizorul si mai aveam inca jumatate de cursa de insurubat deci nu era insurubat complet.
Am incercat sa insurubez piulita la loc dar, din pacate, nu am reusit..
3. La 2 swingere, clapa cu care se prinde de rod pod are un joc ( ptr cei care cunosc sistemul, swinger-ul se culiseaza pe aceasta clapa ) extraordinar de mare...atat de mare incat, la un moment dat, cand am lovit din greseala rod pod-ul, swinger-ul a picat de pe acea clapa..

Deci cam asta a fost experienta mea cu produsele Hakuyo..
Nu spun ca toate produsele au probleme..poate am fost eu ghinionist insa, luand in considerare cele de mai sus, sper sa-mi intelegi pozitia.

Salut!
O intrebare pe forum ( nu direct concluzii :wink: ) se putea pune . Sau macar la magazinul de unde au fost achizitionate produsele.

1. Nu bateria trebuia pusa intr-o pozitie anume . Firele trebuie sa fie in lateralul bateriei . Nu deasupra , nu dedesubt.Capacul se inchide perfect.

2. Piulita de la avertizor care "s-a desurubat si a ramas asa" este o enigma si pentru mine .
Avertizorul nu a intrat pana la capat pe rod-pod ?
Piulita era desfacuta ?
Alt avertizor intra pe locasul respectiv de la rod-pod ?
Ce rod-pod avem in discutie ? Sau sigur avertizorul are probleme la filet !?

3. La swingere ( nu stiu modelul) nu am auzit astfel de probleme : sa se desfaca talpica. Totusi acest inconvenient se poate rezolva cu semnalarea problemei la magazinul de unde au fost achizitionate produsele . Daca nici asa nu se rezolva raspund eu.

Una peste alta , daca drumul nu este o problema, te rog sa treci cu toate produsele pe la mine pe la magazin si in cateva minute punem totul la punct.
Totodata se poate vedea si rod-pod-ul de inox de la Hakuyo . :wink:
Sal!

1. Am incercat in absolut toate felurile...firele sunt prea scurte si nu am cum sa le trec prin lateralul bateriei astfel incat am fost obligat sa le trag pe sub baterie..
2. "s-a desurubat si a ramas asa" adica se invarte in gol in corpul avertizorului deci aproape imposibil de insurubat pe rod pod
Rod Pod-ul este Fox Horizon.
Am insurubat un alt avertizor si este ok. Sigur avertizorul are o problema.
3. Sunt acestea:
http://danmitranescu.ro/98-541/SWINGERE ... LUMINO.php

O sa trec pe la magazin. Multumesc ptr suport!
O viata avem..

MeluCatelu

Mesaj de MeluCatelu »

ady10 scrie:

Mi l-am comandat astazi de chronocarpe..am fost la cineva sa-l vad si am ramas total impresionat..cum ai zis si tu, de lasat mostenire!!
Salut,
Cat te-a costat trimisul in tara?
in jur de 25 euro si mi-am comandat mai multe chestii..[/quote]
Merci frumos pt informatie.
Cred ca voi comanda si eu tot asa.
A facut mai mult de 1 saptamna pachetul?
C.S. CARP ZONE

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Vai dar ce ieftin e pe chronocarpe!!! 30% sub pretul din Ro.
Critic echilibrat

MeluCatelu

Mesaj de MeluCatelu »

osc1or scrie:Vai dar ce ieftin e pe chronocarpe!!! 30% sub pretul din Ro.
Daca te uiti pe pecheur si setzi limba romana ai preturile direct in ron :D
Si partea tare esste ca pt comezi peste o anumita suma ai si transport gratis...
Traiasca magazinele din RO...
C.S. CARP ZONE

ady10

Mesaj de ady10 »

MeluCatelu scrie:
ady10 scrie:

Salut,
Cat te-a costat trimisul in tara?
in jur de 25 euro si mi-am comandat mai multe chestii..
Merci frumos pt informatie.
Cred ca voi comanda si eu tot asa.
A facut mai mult de 1 saptamna pachetul?[/quote]

Este cam a saptea comanda pe care o fac la ei..preturile sunt mult mai mici vs tara ( daca iei mai mai multe chiar se simte diferenta )...nu mai vorbesc de oferta de produse..
De obicei cam 7 zile face pe drum...
Au o singura problema si anume la sistemul de comenzi...in momentul cand introduci comanda, sistemul ar trebui sa-ti calculeze automat care este costul de transport dar, nu stiu din ce motive, acest lucru nu se intampla si practic nu poti sa finalizezi comanda..
Ce am facut eu...mi-am facut cont cu toate datele, etc..am ales produsele, am intrat in "mon Panier" ( cosul meu ) si am copiat informatiile ( se poate face si un print screen ) si le-am dat un mail cu rugamintea sa-mi calculeze costul de transport conform cu produsele alese..
Mi-au trimis un raspuns cu total suma de plata, le-am facut plata ( transfer online ) si le-am trimis confirmarea de plata pe mail...cam atat..

E putin greu dar se merita..am comparat preturile lor cu a altor site-uri din afara ( Anglia, Austria, Germania ) si sunt mai ieftini, deci..

Sper sa va ajute informatiile..

Salut!

PS.
Francezii nu prea o ard cu engleza si, ptr a ma asigura ca inteleg ce vreau de la viata lor, am folosit batranul google translate...a fost mai mult decat perfect! :D
O viata avem..

MeluCatelu

Mesaj de MeluCatelu »

Este cam a saptea comanda pe care o fac la ei..preturile sunt mult mai mici vs tara ( daca iei mai mai multe chiar se simte diferenta )...nu mai vorbesc de oferta de produse..
De obicei cam 7 zile face pe drum...
Au o singura problema si anume la sistemul de comenzi...in momentul cand introduci comanda, sistemul ar trebui sa-ti calculeze automat care este costul de transport dar, nu stiu din ce motive, acest lucru nu se intampla si practic nu poti sa finalizezi comanda..
Ce am facut eu...mi-am facut cont cu toate datele, etc..am ales produsele, am intrat in "mon Panier" ( cosul meu ) si am copiat informatiile ( se poate face si un print screen ) si le-am dat un mail cu rugamintea sa-mi calculeze costul de transport conform cu produsele alese..
Mi-au trimis un raspuns cu total suma de plata, le-am facut plata ( transfer online ) si le-am trimis confirmarea de plata pe mail...cam atat..

E putin greu dar se merita..am comparat preturile lor cu a altor site-uri din afara ( Anglia, Austria, Germania ) si sunt mai ieftini, deci..

Sper sa va ajute informatiile..

Salut!

PS.
Francezii nu prea o ard cu engleza si, ptr a ma asigura ca inteleg ce vreau de la viata lor, am folosit batranul google translate...a fost mai mult decat perfect! :D[/quote]

Multumesc pt informatie atat in nume personal cat si in numele celor care se vor folosi de ea pt ca a fost postata de tine aici(stiu eu cativa care doar citesc :wink: ).
Stiu din experienta proprie ca in Franta cu engleza cam mori de foame asa ca...
In orice caz asa cum ai spus si tu daca iei in calcul oferta de produse,preturile,modul de prezentare,etc clar merita cumparat de la ei.
Si in mod evident efortul suplimentar se justifica.
Multumesc inca o data pt informatii!
Fir intins!
C.S. CARP ZONE

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

pacat ca e super greoi site-ul pt cei care nu stiu francesza....
Critic echilibrat

ady10

Mesaj de ady10 »

Multumesc pt informatie atat in nume personal cat si in numele celor care se vor folosi de ea pt ca a fost postata de tine aici(stiu eu cativa care doar citesc :wink: ).
Stiu din experienta proprie ca in Franta cu engleza cam mori de foame asa ca...
In orice caz asa cum ai spus si tu daca iei in calcul oferta de produse,preturile,modul de prezentare,etc clar merita cumparat de la ei.
Si in mod evident efortul suplimentar se justifica.
Multumesc inca o data pt informatii!
Fir intins![/quote]

Multumesc! La fel!!
O viata avem..

ady10

Mesaj de ady10 »

osc1or scrie:pacat ca e super greoi site-ul pt cei care nu stiu francesza....

Nici eu nu o duc excelent cu franceza dar daca nu ma ajuta google translate pur si simplu cautam informatiile, ptr produsul care ma interesa, pe site-ul producatorului care de obicei este in engleza..si, de cele mai multe ori, site-urile de comert online folosesc aceeasi descriere a produsului pe care producatorul o foloseste pe site-ul sau.

Salut!
O viata avem..

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”