Este cam a saptea comanda pe care o fac la ei..preturile sunt mult mai mici vs tara ( daca iei mai mai multe chiar se simte diferenta )...nu mai vorbesc de oferta de produse..
De obicei cam 7 zile face pe drum...
Au o singura problema si anume la sistemul de comenzi...in momentul cand introduci comanda, sistemul ar trebui sa-ti calculeze automat care este costul de transport dar, nu stiu din ce motive, acest lucru nu se intampla si practic nu poti sa finalizezi comanda..
Ce am facut eu...mi-am facut cont cu toate datele, etc..am ales produsele, am intrat in "mon Panier" ( cosul meu ) si am copiat informatiile ( se poate face si un print screen ) si le-am dat un mail cu rugamintea sa-mi calculeze costul de transport conform cu produsele alese..
Mi-au trimis un raspuns cu total suma de plata, le-am facut plata ( transfer online ) si le-am trimis confirmarea de plata pe mail...cam atat..
E putin greu dar se merita..am comparat preturile lor cu a altor site-uri din afara ( Anglia, Austria, Germania ) si sunt mai ieftini, deci..
Sper sa va ajute informatiile..
Salut!
PS.
Francezii nu prea o ard cu engleza si, ptr a ma asigura ca inteleg ce vreau de la viata lor, am folosit batranul google translate...a fost mai mult decat perfect!

[/quote]
Multumesc pt informatie atat in nume personal cat si in numele celor care se vor folosi de ea pt ca a fost postata de tine aici(stiu eu cativa care doar citesc

).
Stiu din experienta proprie ca in Franta cu engleza cam mori de foame asa ca...
In orice caz asa cum ai spus si tu daca iei in calcul oferta de produse,preturile,modul de prezentare,etc clar merita cumparat de la ei.
Si in mod evident efortul suplimentar se justifica.
Multumesc inca o data pt informatii!
Fir intins!