Informatii Prowess Stylpod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Preda
Puncte: 0

Re: Informatii Prowess Stylpod

Mesaj de Preda »

cristi30 scrie:In tara e 1500,nu stiu daca il gasesti mai ieftin,iar afara e 850 ron plus transport
in tara e 1100 ron,stiu pe cineva care il da asa,va pot da nr lui de tel pe mp
Daca planul A nu merge,stai calm.Alfabetul mai are multe litere.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Un pret din tara :
http://danmitranescu.ro/108-1054/ROD-PO ... O-INOX.php

Picioarele de rezerva cu extindere pana la 180 cm se pot achizitiona separat cu 100 lei setul.
Nu am vazut sa se pescuiasca la o asa inaltime decat intr-un procent nesemnificativ de cazuri , motiv pentru care picioarele respective nu le-am introdus in pachet.
P.S. In magazin pretul este de 800 lei. :wink: ( cel de pe site include transportul )

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Dan Mitranescu scrie: Nu am vazut sa se pescuiasca la o asa inaltime decat intr-un procent nesemnificativ de cazuri , motiv pentru care picioarele respective nu le-am introdus in pachet.
P.S. In magazin pretul este de 800 lei. :wink: ( cel de pe site include transportul )
Picioarele alea sunt OK atunci cand ai un mal mai aiurea , eu le-am folosit pe Magura de exemplu , pescuiam cu rodpodul langa casuta nu pe ponton !

Dan Mitranescu
Veteran

zfcristian scrie:
Dan Mitranescu scrie: Nu am vazut sa se pescuiasca la o asa inaltime decat intr-un procent nesemnificativ de cazuri , motiv pentru care picioarele respective nu le-am introdus in pachet.
Picioarele alea sunt OK atunci cand ai un mal mai aiurea , eu le-am folosit pe Magura de exemplu , pescuiam cu rodpodul langa casuta nu pe ponton !
Am lasat ca optiune setul de picioare lungi si am scazut pretul produsului de baza.
Am considerat asta o facilitate pentru cei care nu folosesc stativul la inaltime.

Fac aici o precizare legata de folosirea picioarelor lungi.
Cu toata robustetea rod-pod-ului in discutie , momentul pe care il exercita un picior lung pe piesa de prindere poata sa rupa sistemul in cauza.
Deci recomand a nu se forta departarea picioarelor ( stabilitate mai buna) , mai ales cand se folosesc cele lungi.

dan19911

Mesaj de dan19911 »

m-am tot uitat la cele 2 modele hakuyo si prowes...poate doar m-i se pare mie dar hakuyo pare mai robust dar culmea!! are 6.5 kg fata de prowess care pare mai finut si are 7.8 kg :))) nu stiu daca are legatura cu ,,calitatea" dar greutatea unui rodpod inseamna stabilitate in mintea mea, oricum respect pt domnul dan ca vine un produs mai iftin si care ofera aceleasi calitati ca si prowes, pana la urma este inox asa ca este o alegere foarte buna pentru cei care vor un lucru de calitate in ,,timp".

dan19911

Mesaj de dan19911 »

app domnu dan, se poate pune pe buzbar inca 1 post pe mijloc pt a-l putea folosi si cu 3 posturi? ms.

Dan Mitranescu
Veteran

dan19911 scrie:m-am tot uitat la cele 2 modele hakuyo si prowes...poate doar m-i se pare mie dar hakuyo pare mai robust dar culmea!! are 6.5 kg fata de prowess care pare mai finut si are 7.8 kg :))) nu stiu daca are legatura cu ,,calitatea" dar greutatea unui rodpod inseamna stabilitate in mintea mea, oricum respect pt domnul dan ca vine un produs mai iftin si care ofera aceleasi calitati ca si prowes, pana la urma este inox asa ca este o alegere foarte buna pentru cei care vor un lucru de calitate in ,,timp".
Greutatea celor doua picioare lungi , de rezerva, care lipsesc de la Hakuyo si Prowes le are , au fix 1,3 kg ( chiar daca nu le-am cantarit niciodata, am calculat acum . :D )
P.S. Rod-pod-urile sunt identice.

Dan Mitranescu
Veteran

dan19911 scrie:app domnu dan, se poate pune pe buzbar inca 1 post pe mijloc pt a-l putea folosi si cu 3 posturi? ms.
Da. Se poate.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

un coleg de club a pus un anunt :

- Vand twinpood prowess,4 posturi,dist dintre mulinete 27cm,fata de sky 21cm,comod la transport
pret 500 lei

daca vrea careva il pun in `legatura :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

petre iulian scrie:un coleg de club a pus un anunt :

- Vand twinpood prowess,4 posturi,dist dintre mulinete 27cm,fata de sky 21cm,comod la transport
pret 500 lei

daca vrea careva il pun in `legatura :wink:
E slabut rau comparativ cu Stylpod

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”