in tara e 1100 ron,stiu pe cineva care il da asa,va pot da nr lui de tel pe mpcristi30 scrie:In tara e 1500,nu stiu daca il gasesti mai ieftin,iar afara e 850 ron plus transport

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
in tara e 1100 ron,stiu pe cineva care il da asa,va pot da nr lui de tel pe mpcristi30 scrie:In tara e 1500,nu stiu daca il gasesti mai ieftin,iar afara e 850 ron plus transport
Picioarele alea sunt OK atunci cand ai un mal mai aiurea , eu le-am folosit pe Magura de exemplu , pescuiam cu rodpodul langa casuta nu pe ponton !Dan Mitranescu scrie: Nu am vazut sa se pescuiasca la o asa inaltime decat intr-un procent nesemnificativ de cazuri , motiv pentru care picioarele respective nu le-am introdus in pachet.
P.S. In magazin pretul este de 800 lei.( cel de pe site include transportul )
Am lasat ca optiune setul de picioare lungi si am scazut pretul produsului de baza.zfcristian scrie:Picioarele alea sunt OK atunci cand ai un mal mai aiurea , eu le-am folosit pe Magura de exemplu , pescuiam cu rodpodul langa casuta nu pe ponton !Dan Mitranescu scrie: Nu am vazut sa se pescuiasca la o asa inaltime decat intr-un procent nesemnificativ de cazuri , motiv pentru care picioarele respective nu le-am introdus in pachet.
P.S. In magazin pretul este de 800 lei.( cel de pe site include transportul )
Greutatea celor doua picioare lungi , de rezerva, care lipsesc de la Hakuyo si Prowes le are , au fix 1,3 kg ( chiar daca nu le-am cantarit niciodata, am calculat acum .dan19911 scrie:m-am tot uitat la cele 2 modele hakuyo si prowes...poate doar m-i se pare mie dar hakuyo pare mai robust dar culmea!! are 6.5 kg fata de prowess care pare mai finut si are 7.8 kg)) nu stiu daca are legatura cu ,,calitatea" dar greutatea unui rodpod inseamna stabilitate in mintea mea, oricum respect pt domnul dan ca vine un produs mai iftin si care ofera aceleasi calitati ca si prowes, pana la urma este inox asa ca este o alegere foarte buna pentru cei care vor un lucru de calitate in ,,timp".
Da. Se poate.dan19911 scrie:app domnu dan, se poate pune pe buzbar inca 1 post pe mijloc pt a-l putea folosi si cu 3 posturi? ms.
E slabut rau comparativ cu Stylpodpetre iulian scrie:un coleg de club a pus un anunt :
- Vand twinpood prowess,4 posturi,dist dintre mulinete 27cm,fata de sky 21cm,comod la transport
pret 500 lei
daca vrea careva il pun in `legatura