cristi30 scrie:Eu unul nu sunt expert in concursuri,avand doar 2 la activ,insa stiu ca e foarte importanta nadirea zonei pe care pescuiesti,si daca atingi o distanta mai mare cu o lanseta de 3,90 undeva la 140-160m cum mai nadesti acolo? Aici ar putea sa ne ajute si Iohann fiind un aruncator f.bun,lucru demonstrat la concursul de casting Hakuyo, cat si un pescar de competitii. Iohann poti sa ne spui la ce distanta obisnuiesti sa pescuiesti in concursuri atunci cand cazi pe locuri unde poti arunca cat vrei tu?
de foarte multe ori am avut rezultate f bune,pe distanta unde nu ajungeam sa nadesc!!!pt o nadire la o distanta de maxim 130-140m,nu poti ajunge decat cu spombul sau cu catapulta.NADIREA O FAC EXTREM DE GRUPAT!cu cobra e aproape imposibil.am observat ca pestele,de f multe ori se retrage cat mai departe de mal,exceptand zonele cu agataturi,praguri etc.aproape de fiecare data dupa2,3 sau chiar 4zile,reveneam pe zona patului de nada(1lanseta o tin mereu pe pat sau stanga-dreapta de acesta).
nu arunc niciodata toate lansetele la distanta mare cand incep un concurs,decat daca stiu locul respectiv

un loc de pescuit trebuie cautat maxim,poti avea pestele la 50m si tu sa cauti sa-ti rupi lansetele degeaba