lanseta 3,60 versus lanseta 3.90!!!!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

iohann
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: lanseta 3,60 versus lanseta 3.90!!!!

Mesaj de iohann »

cristi30 scrie:Eu unul nu sunt expert in concursuri,avand doar 2 la activ,insa stiu ca e foarte importanta nadirea zonei pe care pescuiesti,si daca atingi o distanta mai mare cu o lanseta de 3,90 undeva la 140-160m cum mai nadesti acolo? Aici ar putea sa ne ajute si Iohann fiind un aruncator f.bun,lucru demonstrat la concursul de casting Hakuyo, cat si un pescar de competitii. Iohann poti sa ne spui la ce distanta obisnuiesti sa pescuiesti in concursuri atunci cand cazi pe locuri unde poti arunca cat vrei tu?

de foarte multe ori am avut rezultate f bune,pe distanta unde nu ajungeam sa nadesc!!!pt o nadire la o distanta de maxim 130-140m,nu poti ajunge decat cu spombul sau cu catapulta.NADIREA O FAC EXTREM DE GRUPAT!cu cobra e aproape imposibil.am observat ca pestele,de f multe ori se retrage cat mai departe de mal,exceptand zonele cu agataturi,praguri etc.aproape de fiecare data dupa2,3 sau chiar 4zile,reveneam pe zona patului de nada(1lanseta o tin mereu pe pat sau stanga-dreapta de acesta).
nu arunc niciodata toate lansetele la distanta mare cand incep un concurs,decat daca stiu locul respectiv :wink:
un loc de pescuit trebuie cautat maxim,poti avea pestele la 50m si tu sa cauti sa-ti rupi lansetele degeaba :D

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Madalin Dirla scrie:
iohann scrie:am masurat lanseuri cu lansete de 3,6 si 3,9.am aruncat la aceeasi distanta.
Tu si cu germine arunci bine :D
off Madaline,de ce-ai lipsit tu de la moara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

iohann scrie:off Madaline,de ce-ai lipsit tu de la moara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu l-a lasat mamica :lol: Stia ca se lasa cu rupere de nori, iar chestia cu porcul,...(regim alimentar) si mai era si ceva cu m...e.
Nu se face asa ceva :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

aditzzu

Mesaj de aditzzu »

multumesc mult de raspunsuri!

acum am de 3,60 si un prieten de breasla ma tot combina sa schimb pe 3,90 de aceea am deschis topicul
astept pareri in continuare!

multumesc

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

in concluzie daca nu esti pescar de competitie poti linistit sa iti iei de 3,6 ca mari diferente nu sunt
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Eu in acest moment sunt pescar de duminica :) 10-15 iesiri pe an, jumatate de 12 ore, jumatate de 24 ore.
Desi imi doresc foarte mult sa pescuiesc mai mult am o mare problema: timpul liber. Dar sa trecem peste asta.
In acest moment am lansete de 3,6m, 3.25lbs (JRC Defender).
Desi cu plumbi inline si cu boiles la carlig (fara saculet solubil) arunc undeva la 80-90m, lucrurile se schimba radical in momentul in care pun naditor sau saculet solubil... nu mai dau mai mult de 60-65m.
Desi sunt un tip chiar solid, si inalt, 1,93m si 115kg, nu reusesc sa dau mai mult...
Consider ca lansetele sunt deja prea moi pt mine si as vrea sa trec la lansete de 3,9 si 3,5lbs.(cel mai probabil tot JRC Defender)
Ce parere aveti? se va simti o diferenta notabila la distanta lanseului?
Pe langa schimbarea lansetelor, imi schimb si mulinetele. Trec de la Okuma LB60 la PL860.
Critic echilibrat

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

Eu zic sa schimbi firma lansetelor,incearca ceva mai rigid,oferte sunt destule......:wink:
Te vor indruma bajetii catre ceva bun si ieftin :!:
SpritZCarp

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Astept pareri.
Dar imi e greu sa cred ca gasesc sa imi iau 4 lansete (SH) undeva la 600-700 lei cat am eu buget in acest moment...
Critic echilibrat

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

Se gasesc si ieftine binenteles nu vei opta pentru hi-s:))
JRC de 3.90 au actiune parabolica la fel ca si cele de 3.60 tot moi sunt si alea
Incerca un MTX 8,9 second,fa proba si vezi daca iti plac in lanseu
SpritZCarp

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

osc1or scrie:Astept pareri.
Dar imi e greu sa cred ca gasesc sa imi iau 4 lansete (SH) undeva la 600-700 lei cat am eu buget in acest moment...

Cu 600 ron iti iei MTX 8 noi cred de 3,75 lb
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”