Florin Pata scrie: ↑Mar Iun 16, 2020 16:26Daca taceai , maine scriam eu asta, mai lasam topicul sa respire !!!
M-am tot intrebat cine are cea mai mare nevoie de conceptul de ''corporatistii bogati care sug sangele poporului'' si de ''ura faţă de clasa burghezo-moşierească''![]()
![]()
!!!
Pe principiul ca daca nu ma provoaca nimeni...ma provoc singur![]()
![]()
!!!
Ce poate fi mai sublim decat sa construiesti tu un personaj cu care cica te lupti....si da-i...si lupta...si lupta![]()
![]()
, pe principiul romanesc ''tu centrezi...tu dai cu capul''
![]()
![]()
???
Si sa mai zici singur ca personajul care esti CHIAR TU...vorbeste urat despre TINE prin magazine![]()
![]()
!!!
Asa activezi ura oamenilor catre unul/unii care ar fi ''bogatii'' , desi tu esti mai bogat decat asa-zisii ''bogati'' , cautam victime...macar unul cu o mulineta mai dorita...dam tare in el , ce mai conteaza...tu esti de partea clasei muncitoare , ii atragi de partea ta , asta da reclama !!! ''SCOPUL SCUZA MIJLOACELE'' cum spunea un coleg de forum...restul e Can-Can !!!
Cred ca cele mai mari satisfactii pe care le-a avut e sa-si ceara altii scuze LUI....care e Albert , ca NU EI SUNT ALBERT![]()
![]()
!!!
Romania e o tara mult prea mica sa nu gasesti pe cineva de ani de zile , exista IP-uri...locatii...adrese de mail...pescarii indiferent cum ar fi tot se gasesc intre ei !
Deci nu poti sa gasesti pe unul ANI DE ZILE......DECAT DACA ESTI TU SI NU VREI SA TE GASESTI![]()
![]()
!!!
Case closed !!!
PS - Cred ca acum cauta alt personaj , daca ''Albert'' e compromis![]()
![]()
!!!
Trimit email acum la toate magazinele de masti cu fata lui Albert sa-mi confirme ca nu sunt eu!!!