La mine in magazin cand vine cineva care da un singur semn ca nu se potriveste cu produsul pe care vrea sa il cumpere, il indrum catre altceva sau nu ii vand nimic !Alexandru Popescu scrie:Dau un ex:
La tine in magazin, ca si in altele de specialitate, vin multi pescari fara exeperienta, mufeaza o lanseta din showroom, dar nu corect si incep sa balanseze varful in gol in toate directiile. Din neatentie se poate ca acel produs sa ajunga la un client final si uite asa sunt sigur ca acea lanseta, dupa cateva tentative agresive de a se juca cu ea in magazin, clientul final poate avea surpriza ca la primele aruncari sa faca doua din una. Sunt multe magazine care nu au produse multe pe stoc si ti le vand direct pe cele expuse. Sa nu mai zicem pt cei ce vand online.
Unii se supara pe mine.
Noriss este chiar unul dintre ei, ca tot are raca pe mine si acum pentru asta.
Legat strict de produse, sunt singurul magazin ( cred ca si acum ) care da lansete la testat. Deci nici macar nu le am sub observatie. Cu toate astea nu am nici pe departe problemele celorlalti. Si nu ca dau varfuri fara sa se stie pe piata. Nu. Pentru ca vand si recomand numai lansete pretabile pescuitului de la noi.
Am si lansete la care spunem clar ca nu garantam pentru ele. MTX6 si Strategist. Nu ca nu sunt bune , dar nu se preteaza in pescuitul de la noi. Cine le ia ( si am vandut multe ) este constient pentru ce vrea sa le foloseasca si numai dupa ce imi spune exact, ca sa ma faca sa fiu sigur ca spune adevarul,

Am facut si MTX11 . O lanseta moale prin care demonstram ca stim sa facem si din astea. O lanseta de 3,5 lbs la care am insistat in fabrica cu o singura conditie : "moale, dar sa nu se rupa ".
Pana la ora asta , dupa 4 ani , nu exista nicio lanseta MTX11 rupta !!!