Vladut Mateianu scrie:Vad ca ai mult timp liber si sti totul despre pescuit si scule. Da-ne exemple concrete, nu povesti si ce ai auzit tu pe la oameni..... Concret, ai patit tu sa ti sa rupa lanseta din mufa la primele lanseuri ?
Nu stiu totul despre pescuit si scule dar se intampla sa citesc cateodata niste prostii spuse de unii si pur si simplu nu ma pot abtine.
Concret am patit sa rup un velocity in aruncare, in concurs, cu cativa martori cunoscuti intre pescari, pt care am primit refuz de schimb de la normark pt ca cu un an inainte mai rupsesem odata lanseta si mai beneficiasem si atunci de garantie. I am spus domnului de la normark sa scrie imhecilitatea asta de motiv pe constatare ca sa ii fac plangere la OPC si el mi a scris ca lanseta a fost rupta posibil din cauza ca este murdara, nu a fost intretinuta corespunzator.
Alt velocity rupt de partenerul meu de pescuit IN DRILL cu un peste la 150m distanta (nu s-a rupt lanseta in aruncare, s-a rupt in drill...). Normark a spus 'posibila manevrare necorespunzatoare a lansetei'. Cum faci o expertiza tehnica cu o concluzie 'posibila'
Avand in vedere si multe alte probleme similare, am ajuns la concluzia ca acesti importatori pur si simplu isi bat joc de noi...
P.s. iyi doresc Vladut sa ai FIX cat timp am eu liber sa te bucuri de pescuit in viata!
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk