motiv rupere lanseta

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: motiv rupere lanseta

Mesaj de Dan Mitranescu »

Alexandru Mihai scrie:
Vladut Mateianu scrie:Vad ca ai mult timp liber si sti totul despre pescuit si scule. Da-ne exemple concrete, nu povesti si ce ai auzit tu pe la oameni..... Concret, ai patit tu sa ti sa rupa lanseta din mufa la primele lanseuri ?
Daiwa Black Widow cred ca se numea, a dat proprietarul odată si după eu....poc.
Menționez ca lanseta era nou nouță ! A venit cu ea pe balta direct de la magazin.
Pai eu ce spuneam. 3lbs si un pic pe mana unuia care da peste 200m.

osc1or
Veteran

motiv rupere lanseta

Mesaj de osc1or »

Vladut Mateianu scrie:Vad ca ai mult timp liber si sti totul despre pescuit si scule. Da-ne exemple concrete, nu povesti si ce ai auzit tu pe la oameni..... Concret, ai patit tu sa ti sa rupa lanseta din mufa la primele lanseuri ?
Nu stiu totul despre pescuit si scule dar se intampla sa citesc cateodata niste prostii spuse de unii si pur si simplu nu ma pot abtine.
Concret am patit sa rup un velocity in aruncare, in concurs, cu cativa martori cunoscuti intre pescari, pt care am primit refuz de schimb de la normark pt ca cu un an inainte mai rupsesem odata lanseta si mai beneficiasem si atunci de garantie. I am spus domnului de la normark sa scrie imhecilitatea asta de motiv pe constatare ca sa ii fac plangere la OPC si el mi a scris ca lanseta a fost rupta posibil din cauza ca este murdara, nu a fost intretinuta corespunzator.
Alt velocity rupt de partenerul meu de pescuit IN DRILL cu un peste la 150m distanta (nu s-a rupt lanseta in aruncare, s-a rupt in drill...). Normark a spus 'posibila manevrare necorespunzatoare a lansetei'. Cum faci o expertiza tehnica cu o concluzie 'posibila'
Avand in vedere si multe alte probleme similare, am ajuns la concluzia ca acesti importatori pur si simplu isi bat joc de noi...

P.s. iyi doresc Vladut sa ai FIX cat timp am eu liber sa te bucuri de pescuit in viata!

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Alexandru Mihai scrie:
Daiwa Black Widow cred ca se numea, a dat proprietarul odată si după eu....poc.
Menționez ca lanseta era nou nouță ! A venit cu ea pe balta direct de la magazin.
Nu tu Max, baiatul de scria mai sus pe nume Osicior...
Si nu vb de Daiwa, la lansete nu prea au nimic de spus...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

osc1or scrie:
Nu stiu totul despre pescuit si scule dar se intampla sa citesc cateodata niste prostii spuse de unii si pur si simplu nu ma pot abtine.
Concret am patit sa rup un velocity in aruncare, in concurs, cu cativa martori cunoscuti intre pescari, pt care am primit refuz de schimb de la normark pt ca cu un an inainte mai rupsesem odata lanseta si mai beneficiasem si atunci de garantie. I am spus domnului de la normark sa scrie imhecilitatea asta de motiv pe constatare ca sa ii fac plangere la OPC si el mi a scris ca lanseta a fost rupta posibil din cauza ca este murdara, nu a fost intretinuta corespunzator.
Alt velocity rupt de partenerul meu de pescuit IN DRILL cu un peste la 150m distanta (nu s-a rupt lanseta in aruncare, s-a rupt in drill...). Normark a spus 'posibila manevrare necorespunzatoare a lansetei'. Cum faci o expertiza tehnica cu o concluzie 'posibila'
Avand in vedere si multe alte probleme similare, am ajuns la concluzia ca acesti importatori pur si simplu isi bat joc de noi...

P.s. iyi doresc Vladut sa ai FIX cat timp am eu liber sa te bucuri de pescuit in viata!

Multumesc, asa sa fie ! :D La cate postari ai pe majoritatea topicurilor, asa am banuit, ca ai mult timp liber si pricepere..poate ca m-am inselat si posteaza mai multe persoane dr pe acel cont.
In rest, am vreo 13 ani de experienta in comertul cu scule de pescuit, deci stiu ce vorbesc. Toti care rup lansetele sunt exact ca si puscariasii : nevinovati. :) Nu iau in brate pe nimeni care vinde lansete, dar nici clientii nu sunt mereu sfinti !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

osc1or
Veteran

motiv rupere lanseta

Mesaj de osc1or »

Vladut Mateianu scrie:
osc1or scrie:

Multumesc, asa sa fie ! :D La cate postari ai pe majoritatea topicurilor, asa am banuit, ca ai mult timp liber si pricepere..poate ca m-am inselat si posteaza mai multe persoane dr pe acel cont.
In rest, am vreo 13 ani de experienta in comertul cu scule de pescuit, deci stiu ce vorbesc. Toti care rup lansetele sunt exact ca si puscariasii : nevinovati. :) Nu iau in brate pe nimeni care vinde lansete, dar nici clientii nu sunt mereu sfinti !
Am vreo 5 ani deja pe forumul asta. Curios ca ma iei la misto ca sunt activ pe forumul tau.
Din pacate ar trebui vreo 100 ca mine pe aici... dar din pacate nivelul topicurilor a scazut atat de mult in cei 5 ani incat am inceput sa ma reorientez si eu catre alte forumuri de specialitate....

Critic echilibrat

Alexandru Popescu

Mesaj de Alexandru Popescu »

Cand dai de unul ca Vladut, iti sugerez sa dau ignore. Nu poti ajunge la un raspuns clar, o neclaritate elucidata, nimic. Omul este mereu pe aggressive mode on.

Dan, cred ca nu mereu problema este la noi pescarii. Sunt sigur ca exista si un produs din 100/1000 care din anumite cauze pana sa ajunga la client, sa fie o problema la produs care poate duce la ruperea acestuia. Ideea este ca in ultima perioada, multi pescari se plang de serviciile celor de la noumark. Raspunsurile lor la anumite sesizari lasa de dorit. Baietii au dat exemplu mai sus.
Ultima oară modificat Mie Dec 28, 2016 20:30 de către Alexandru Popescu, modificat 1 dată în total.
...

Alexandru Popescu

Mesaj de Alexandru Popescu »

Dau un ex:

La tine in magazin, ca si in altele de specialitate, vin multi pescari fara exeperienta, mufeaza o lanseta din showroom, dar nu corect si incep sa balanseze varful in gol in toate directiile. Din neatentie se poate ca acel produs sa ajunga la un client final si uite asa sunt sigur ca acea lanseta, dupa cateva tentative agresive de a se juca cu ea in magazin, clientul final poate avea surpriza ca la primele aruncari sa faca doua din una. Sunt multe magazine care nu au produse multe pe stoc si ti le vand direct pe cele expuse. Sa nu mai zicem pt cei ce vand online.
...

malavita

Mesaj de malavita »

Toti care rup lansetele sunt exact ca si puscariasii : nevinovati. :) Nu iau in brate pe nimeni care vinde lansete, dar nici clientii nu sunt mereu sfinti ![/quote]

Tocmai ca nu sant ca si un pescarus.in 2015 cand din neatentie am rupt o lanseta nu m-am dus sa le dau cu garantia in cap si sa fac scandal ca au produse proaste.mi-am asumat postia.
Am deschis acest topic si din dorinta de a invata pe viitor cum sa ma feresc de o manipulare gresita cum spune si domnul mitranescu;mai bine previ decat sa remediezi.eu unu habar nu aveam ca o mufare incorecta rupe batul.am vazut baieti pe balta care rasuceau de inele ca sa o demufeze si recunos ca am facut si eu odata.nu stiam faza cu bagatul in apa sau cu carpa umeda.
Am bagat la cap acum stiu devce sa ma feresc
"V-am lasat saraci si prosti,v-am gasit si mai saraci si mai prosti"
Constantin Brancusi,sculptor roman.

Dan Mitranescu
Veteran

osc1or scrie:

Cand te pune unul sa bagi un cui in priza tu te certi cu Enel-ul dupa ce afli ce este acolo ? :D

Asa din curiozitate, pe normark vad ca ii trageti la raspundere, dar pe cel care ti-a recomandat sa iei lansete de 3,5 lbs sa te duci cu ele in competitii, cand pe deasupra ai si 190m si 115kg :D , nu spui nimic de el. :wink:
Poti sa spui cine te-a indemnat sa iei lansetele sau ce te-a influentat sa faci alegerea asta ? Eu cred ca este mult mai benefic raspunsul asta pentru notiunea de forum, decat aruncatul cu caca.

P.S. nu mai fii suparat. Este si sarbatoare si nu este nimeni cu dusmanie pe aici.

Dan Mitranescu
Veteran

Alexandru Popescu scrie: Dan, cred ca nu mereu problema este la noi pescarii. Sunt sigur ca exista si un produs din 100/1000 care din anumite cauze pana sa ajunga la client, sa fie o problema la produs care poate duce la ruperea acestuia. Ideea este ca in ultima perioada, multi pescari se plang de serviciile celor de la noumark. Raspunsurile lor la anumite sesizari lasa de dorit. Baietii au dat exemplu mai sus.
Acest risc este luat in calcul si distribuitorii il acopera.
La noi nu este o problema cu distribuitorul.
La noi este o problema cu faptul ca se cumpara produse a caror folosire depaseste caracteristicile.

Cand va spun de 8 ani in coace ca numai lansete tari se preteaza la noi atat ca pescuit cat si ca rezistenta la conditiile de aici, spuneti ca are Mitranescu interes si mai prindeti si raca pe el ca are dreptate.

De ce este injurat normark pentru ca vinde o lanseta care in Europa nu se rupe " si in Turcia arunca 212m si nu s-a rupt niciuna " ?
De ce nimeni nu ii ia pe stanga pe "desteptii" de aici :
http://www.crapmania.ro/forum/comentari ... 37422.html

De ce ? Pentru ca ne autosugestionam ca nu suntem influentabili, ca alegem bine si ca numai calitatea produselor este slaba.
De ce nu vine si aici Albert cu neamurile, sa discute ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”