motiv rupere lanseta

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Tritoiu Dragos
Puncte: 0

Re: motiv rupere lanseta

Mesaj de Tritoiu Dragos »

De la: Ellen Eisenberger [mailto:ellen.eisenberger@shimano-eu.com]
Trimis: 9 iunie 2015 10:18
Către: dorel.tomescu@normark.ro

Dear Dorel,

Can you handle the request below please?
Thanks.

Kind regards,
Ellen

Ellen Eisenberger
Marketing Officer

SHIMANO EUROPE FISHING HOLDING B.V.
Industrieweg 24
8071 CT, Nunspeet (NL)
Tel: +31 341272312

Parati-l si voi pe Dorel lu' sefa :).....

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

...

Nu fiți triști, discuția e amicală, până la urmă; 'telectuali, simandicoși, primitivi etc. sunt doar cuvinte.
Pământul ne ține pe toți, nu e un capăt de lume. :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Am mai spus. Cine schimba lansete rupte "in garantie" o face pe criterii de marketing, pe prietenii sau pe aprecierea bunului simt.

Nu exista anvelopa care sa iasa pe piata si sa mergi cu ea la garantie "ca a explodat". Comerciantii stiu asta. Ori ai bagat 10 atmosfere in ea, ori ai dat in borduri. Altfel nu explodeaza, daca in fabrica se fac teste pana la 8 atmosfere. Tehnologia prezentului nu mai permite rebuturi.

Intr-un blank de lanseta de 2 lei pret de fabrica, nu se mai investeste in el, daca are defect de fabricatie. Este la mintea cocosului ca nu are rost sa mai bagi bani in el cu inele, mandrina, manopera, ambalare, transport, comerciant 1, comerciant 2, ...
Fabrica este constienta ca mai bine pierde ea 2 lei decat sa creeze probleme de imagine pe un intreg lant economic.
Totodata, tehnologia folosita la fabricarea lansetelor nu mai permite defecte de fabricatie.

Singurul lucru care se poate imputa comerciantilor este manipularea lansetelor. Greu de crezut ca oameni care lucreaza zilnic cu lansetele mai fac greseli, in comparatie cu multitudinea de greseli care poate sa apara in dreptul utilizatorului. Poate acesta este motivul pentru care articolul "lanseta" este pe departe cel mai des intalni la capitolul "garantii". Oare numai aici tehnologia sa fie atat de veche incat sa permita atatea "defecte de fabricatie" ....?

Ce ma surprinde dupa atatea idei in acest topic este altceva.
"Problema" este ca nu se acorda o garantie de la un importator, iar la produsul in sine, ca este o foaie de ceapa , nu face nimeni referire. :wink:

Cand pui mana pe un blank de lanseta si devine elastic in sectiune la apasarea cu degetele, pai atunci ala nu este "defect de fabricatie" , este numai o alegere proasta.
Cand iei 3 lbs si esti un aruncator bun, sau 3,5 lbs si esti printre primii aruncatori, pai atunci iar nu este "defect de fabricatie" si este tot o alegere proasta.

Nu vreau sa-mi intelegeti pozitia subiectiva. Tot ce vreau este sa indrept atentia catre greseli, nu spre cum se repara ele. Mai bine sa prevenim , decat sa alergam dupa garantii.

osc1or
Veteran

motiv rupere lanseta

Mesaj de osc1or »

Dan Mitranescu scrie:Am mai spus. Cine schimba lansete rupte "in garantie" o face pe criterii de marketing, pe prietenii sau pe aprecierea bunului simt.

Nu exista anvelopa care sa iasa pe piata si sa mergi cu ea la garantie "ca a explodat". Comerciantii stiu asta. Ori ai bagat 10 atmosfere in ea, ori ai dat in borduri. Altfel nu explodeaza, daca in fabrica se fac teste pana la 8 atmosfere. Tehnologia prezentului nu mai permite rebuturi.

Intr-un blank de lanseta de 2 lei pret de fabrica, nu se mai investeste in el, daca are defect de fabricatie. Este la mintea cocosului ca nu are rost sa mai bagi bani in el cu inele, mandrina, manopera, ambalare, transport, comerciant 1, comerciant 2, ...
Fabrica este constienta ca mai bine pierde ea 2 lei decat sa creeze probleme de imagine pe un intreg lant economic.
Totodata, tehnologia folosita la fabricarea lansetelor nu mai permite defecte de fabricatie.

Singurul lucru care se poate imputa comerciantilor este manipularea lansetelor. Greu de crezut ca oameni care lucreaza zilnic cu lansetele mai fac greseli, in comparatie cu multitudinea de greseli care poate sa apara in dreptul utilizatorului. Poate acesta este motivul pentru care articolul "lanseta" este pe departe cel mai des intalni la capitolul "garantii". Oare numai aici tehnologia sa fie atat de veche incat sa permita atatea "defecte de fabricatie" ....?

Ce ma surprinde dupa atatea idei in acest topic este altceva.
"Problema" este ca nu se acorda o garantie de la un importator, iar la produsul in sine, ca este o foaie de ceapa , nu face nimeni referire. :wink:

Cand pui mana pe un blank de lanseta si devine elastic in sectiune la apasarea cu degetele, pai atunci ala nu este "defect de fabricatie" , este numai o alegere proasta.
Cand iei 3 lbs si esti un aruncator bun, sau 3,5 lbs si esti printre primii aruncatori, pai atunci iar nu este "defect de fabricatie" si este tot o alegere proasta.

Nu vreau sa-mi intelegeti pozitia subiectiva. Tot ce vreau este sa indrept atentia catre greseli, nu spre cum se repara ele. Mai bine sa prevenim , decat sa alergam dupa garantii.
Si de ce oferi garantie la lansete tuturor celor care cumpara de la tine? Si nu oferi decat pe criteriile tale?
Daca tot sunt atat de testate lansetele, de ce exista lansete cu probleme la mufare inca din fabrica?

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Si inca o intrebare, de ce mare parte din lansete se rup la primele aruncari? Daca au fost lovite la transport de transportatorul cu vaporul, tot pe baza de nepotism se acorda garantiile?

Critic echilibrat

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vad ca ai mult timp liber si sti totul despre pescuit si scule. Da-ne exemple concrete, nu povesti si ce ai auzit tu pe la oameni..... Concret, ai patit tu sa ti sa rupa lanseta din mufa la primele lanseuri ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Vad ca ai mult timp liber si sti totul despre pescuit si scule.
E pasionat. :wink:
osc1or,
Îndepărtează-te de elucubrații, devii suspect. :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Vladut Mateianu scrie:Vad ca ai mult timp liber si sti totul despre pescuit si scule. Da-ne exemple concrete, nu povesti si ce ai auzit tu pe la oameni..... Concret, ai patit tu sa ti sa rupa lanseta din mufa la primele lanseuri ?
Daiwa Black Widow cred ca se numea, a dat proprietarul odată si după eu....poc.
Menționez ca lanseta era nou nouță ! A venit cu ea pe balta direct de la magazin.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Dan Mitranescu
Veteran

osc1or scrie: Si de ce oferi garantie la lansete tuturor celor care cumpara de la tine? Si nu oferi decat pe criteriile tale?
Daca tot sunt atat de testate lansetele, de ce exista lansete cu probleme la mufare inca din fabrica?

Garantie scrisa pe site ofer pentru ca ma obliga legea si pentru este un mancat de caca necesar in comert.

Garantie reala ofer pentru cele trei criterii enumerate la inceput.

Garantia produsului o am prin faptul ca vand lucruri facute pentru Romania ( unde se arunca tare) si nu vand produse general valabile pe continent, care din pura intamplare, nu prea se potrivesc la noi. :wink:

Post garantia o ofer pentru ca sunt zeci de mii de clienti care pot beneficia de ea pe parcursul a mai multi ani, in comparatie cu o mie-doua, care beneficiaza numai de garantie pe un an.

Lansete cu alte probleme decat cele de rezistenta a blank-ului ( despre astea discutam aici )pot sa existe, dar sunt sesizabile in momentul achizitionarii produsului. Strict pe produsele mele ( MTX ) nu am probleme cu mufarea si presupunand ca ar exista, atunci este un criteriu pe care schimb imediat produsul.

Dan Mitranescu
Veteran

Re:

osc1or scrie:Si inca o intrebare, de ce mare parte din lansete se rup la primele aruncari? Daca au fost lovite la transport de transportatorul cu vaporul, tot pe baza de nepotism se acorda garantiile?

Am 15 ani in comertul asta.
TOATE lansetele se rup la "primele lansari si cu momitoare mici ". :D

P.S. ma luati pe mine pe stanga pentru o problema care nu-mi apartine. Daca pot sa va ajut sa nu le mai rupeti, este tot ce-mi doresc.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”