Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Hai sa nu exageram Dane... MTX Spod s-au rupt cateva din cate stiu eu, in cazul meu explicatia ta a fost ca nu a fost bine mufat, dar fara sa te uiti la bat !!! MTX Spod este bun sa arunci plumbul cu el, daca pui spomb se rupe dupa 5 lanseuri, la mine a rezistat cred ca 10 aruncari deci am fost norocos.Dan Mitranescu scrie:Pe tronsoane rupte in felul acela, nici eu nu dau garantie chiar daca nu a venit nimeni niciodata cu asa ceva la mine.malavita scrie:nu mai atasez nimic,este o lupta cu morile de vant.am comandat alt varf,platesc ca prostu de 2 ori,ura si la gara.
dar tare curios sant.ce experienta are acel ins care se ocupa cu garantiile.daca are vreo specializare sau training in astfel de probleme,macar o fi pescar?
Astfel de sparturi longitudinale provin in urma unor lovituri ale lansetei.
Acest lucru este demonstrabil si oricand doreste cineva poate sa vina la magazin si sa-mi rupa oricare 10 lansete doreste. Daca vreuna se rupe asa, atunci imi asum paguba. Daca se rup circular , atunci plateste lansetele.Inca nu am avut client.
![]()
Remus, am spus ca nu a venit nimeni cu un bat facut felii ca cel din acest topic, sa ceara garantie. La asta ma refeream.REMUSGL scrie:Hai sa nu exageram Dane... MTX Spod s-au rupt cateva din cate stiu eu, in cazul meu explicatia ta a fost ca nu a fost bine mufat, dar fara sa te uiti la bat !!! MTX Spod este bun sa arunci plumbul cu el, daca pui spomb se rupe dupa 5 lanseuri, la mine a rezistat cred ca 10 aruncari deci am fost norocos.Dan Mitranescu scrie:Pe tronsoane rupte in felul acela, nici eu nu dau garantie chiar daca nu a venit nimeni niciodata cu asa ceva la mine.malavita scrie:nu mai atasez nimic,este o lupta cu morile de vant.am comandat alt varf,platesc ca prostu de 2 ori,ura si la gara.
dar tare curios sant.ce experienta are acel ins care se ocupa cu garantiile.daca are vreo specializare sau training in astfel de probleme,macar o fi pescar?
Astfel de sparturi longitudinale provin in urma unor lovituri ale lansetei.
Acest lucru este demonstrabil si oricand doreste cineva poate sa vina la magazin si sa-mi rupa oricare 10 lansete doreste. Daca vreuna se rupe asa, atunci imi asum paguba. Daca se rup circular , atunci plateste lansetele.Inca nu am avut client.
![]()
Cine sustine prostiile astea ? Mie mi-au rezolvat 4 mulinete pe garantie, plus 2 lansete..dintre care la una fusese vina mea !jugarucristian scrie:Va rog pe toti cei carora normark le-a schimbat varfurile pe baza garantiei, sa spuna si ei 2 cuvinte, daca exista astfel de persoane![]()
Ca pana acum eu nu am auzit sa schimbe cuiva un varf pe baza garantiei.
Am auzi de certuri cu magazinele de unde le-au cumparat...
Am auzit de plangeri la OPC si ANPC...
Am auzit ca s-au dus pe la avocati...
Am auzit ca magazinul a platit varful in locul cumparatorului...
Am auzit tot felul de lucruri...
Chiar nu a schimbat cuiva un varf pe baza garantiei?
Alta tampenie. Am 2 bucati, doar ptr spomb, le incarc constant 150-200 g(poate si mai bine) si dau cat pot, la rupere. Nicio problema. Cred ca vorbesti de alta lanseta sau generalizezi niste probleme intalnite de tine. Chiar si prezervativele, daca nu le folosesti corect, se pot rupe...REMUSGL scrie: Hai sa nu exageram Dane... MTX Spod s-au rupt cateva din cate stiu eu, in cazul meu explicatia ta a fost ca nu a fost bine mufat, dar fara sa te uiti la bat !!! MTX Spod este bun sa arunci plumbul cu el, daca pui spomb se rupe dupa 5 lanseuri, la mine a rezistat cred ca 10 aruncari deci am fost norocos.
Daca te referi la plangeri,avocati,etc., au fost prieteni de-ai mei pe care ii cunosc bine in situatiile astea, nu vorbesc de auzite, nici nu vreau sa ma mai gandesc daca mai luam in seama si cele auzite.Vladut Mateianu scrie:Cine sustine prostiile astea ? Mie mi-au rezolvat 4 mulinete pe garantie, plus 2 lansete..dintre care la una fusese vina mea !
Cu atat mai mult imi intareste lipsa totala de professionalism de la Normak, tu te duci cu lansetele rupte din vina ta si ti le schimba pe baza de nepotism si noi, pescarii de rand, primim oferte aberante cu 400 lei varful sau refuzuri de schimbare ca sunt lansetele murdare.Vladut Mateianu scrie:Cine sustine prostiile astea ? Mie mi-au rezolvat 4 mulinete pe garantie, plus 2 lansete..dintre care la una fusese vina mea !jugarucristian scrie:Va rog pe toti cei carora normark le-a schimbat varfurile pe baza garantiei, sa spuna si ei 2 cuvinte, daca exista astfel de persoane![]()
Ca pana acum eu nu am auzit sa schimbe cuiva un varf pe baza garantiei.
Am auzi de certuri cu magazinele de unde le-au cumparat...
Am auzit de plangeri la OPC si ANPC...
Am auzit ca s-au dus pe la avocati...
Am auzit ca magazinul a platit varful in locul cumparatorului...
Am auzit tot felul de lucruri...
Chiar nu a schimbat cuiva un varf pe baza garantiei?