Nu ai ce sa le faci...asa sunt ei...imi vine sa ii injur ca la usa cortului,chiar daca nu rezolv ceva cu asta, dar nici daca le vorbesti frumos nu rezolvi.
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Cristi, plangere la OPC ai facut?jugarucristian scrie:Alergie la shimano nu am,dar am la niste jfh(((38nggj65()&::&/jegah64)3@2$.?jge (sper ca s-a inteles),numiti normark...
Nu ai ce sa le faci...asa sunt ei...imi vine sa ii injur ca la usa cortului,chiar daca nu rezolv ceva cu asta, dar nici daca le vorbesti frumos nu rezolvi.
Am facut la ANPC,dar nu ai cu cine...toti niste slabiosc1or scrie:Cristi, plangere la OPC ai facut?jugarucristian scrie:Alergie la shimano nu am,dar am la niste jfh(((38nggj65()&::&/jegah64)3@2$.?jge (sper ca s-a inteles),numiti normark...
Dacă tot e o porcărie, cumpără altceva, nu-ți mai prelungi ''coșmarul''..am comandat alt varf,platesc ca prostu de 2 ori,ura si la gara.
Pe tronsoane rupte in felul acela, nici eu nu dau garantie chiar daca nu a venit nimeni niciodata cu asa ceva la mine.malavita scrie:nu mai atasez nimic,este o lupta cu morile de vant.am comandat alt varf,platesc ca prostu de 2 ori,ura si la gara.
dar tare curios sant.ce experienta are acel ins care se ocupa cu garantiile.daca are vreo specializare sau training in astfel de probleme,macar o fi pescar?