motiv rupere lanseta

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
malavita
Puncte: 0

Re: motiv rupere lanseta

Mesaj de malavita »

Te-ai convins de ce anume?chiar te rog sa nu te abtii de la comentarii
Eu vreau sa inteleg ce anume a provocat acea plesnire pt ca nu ma impac cu raspunsul dat de importator mai ales ca nu ma simt cu musca pe caciula.
"V-am lasat saraci si prosti,v-am gasit si mai saraci si mai prosti"
Constantin Brancusi,sculptor roman.

Andrei91

Mesaj de Andrei91 »

Evita sa mai simulezi aruncari cu lanseta indiferent de cum o mufezi ...

georgeRO

Mesaj de georgeRO »

Am avut si eu un spod cumparat de nou (am desigilat ambalajul pe balta) si la prima aruncare (fara forta, a fost mai mult sa intind firul pt ca era nou pus) cu pb de 126 a plestit asemanator imediat sub inelul 4 si undeva mai sus, era sa-mi daram creierii cu plumbul. Mi-au facut storno si mi-am luat altceva.

Edit:
Mi-am adus aminte: sub inelul 4 in partea de jos era rupta circular, in partea de sus era inflorita longitudinal iar intre inelul 2 si 3 era plesnita ca cea din poza.
Concluzia a fost defect fabricatie/transport/depozitare.

mrs

Mesaj de mrs »

Sunt multe situatii care pot fi luate in calcul (defect de fabricatie, transport, depozitare, modul in care au prezentat lanseta angajatii magazinului, etc.)... nu am vazut/auzit pe nimeni spunand: domne cred ca am facut urmatoarea greseala... si consider ca si acest lucru putea duce la ruperea lansetei. Niciodata pescarul nu greseste. :mrgreen:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

malavita scrie: Repet.a fost prima data cand s-a aruncat cu lanseta.pana in ziua respectiva nu s-a mai aruncat cu ea iar in ziua respectiva s-a aruncat de 5 ori.a 6 oara a plesnit.
malavita scrie:am aruncat fix de 5 ori iar a 6 oara a aruncat un prieten cu ea.la el sa rupt.
Vezi cum te încurci în declarații?!? Când s-a rupt la tine, când la ''pretin''. De beut ce ''beurăți'', așa... de încălzire?! :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Ce lanseta este?

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

si eu cred ca a fost rasucit tronsonul din cauza zonei plesnite ..
Daca a fost mufarea defecta (din fabrica) si s-a intepenit ..... cineva a apucat de zona aia unde s-a rupt si-a incercat sa demufeze prin rasucire ...

A fortat demufarea si a rasucit tronsonul . Se poate ca acel bat, sa fi fost la prezentare in vre-un magazin si a fost mufat si demufat de mai multi clienti pana a ajuns la tine .

La fiecare aruncare facuta , au inceput sa se mareasca `microcrapaturile pana a cedat ....

Este doar o parere ....ca nu putem face alceva :D

ps. mufeaza(bine/tare) daca mai ai tronsonul rupt si vezi daca iese usor inapoi ..... daca nu (iese foarte greu -anormal ).... cred ca s-a rezolvat misterul :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Din poză pare un blank de calitate îndoielnică și subdimensionat pentru un spod.
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

malavita

Mesaj de malavita »

mulineta poate fi cauza ruperi lansetei?posibil sa fi sarit picapul in timpul lansari?cu toate ca plumbul a mai zburat dupa ce sa rupt lanseta
"V-am lasat saraci si prosti,v-am gasit si mai saraci si mai prosti"
Constantin Brancusi,sculptor roman.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

malavita scrie:mulineta poate fi cauza ruperi lansetei?posibil sa fi sarit picapul in timpul lansari?cu toate ca plumbul a mai zburat dupa ce sa rupt lanseta
Ce-ți spusăși de 24 h încoace, cred că ai fost plecat de pe planetă când s-a produs evenimentul. :( :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”