Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Dan Mitranescu scrie:http://www.crapmania.ro/forum/dan-mitra ... 48348.html
Lanseta a fost rupta dupa o demufare incorecta.
A fost tinuta in afara zonei mufate si s-a rasucit tronsonul .
Nu se intampla neaparat atunci, dar fisurile aparute spiralat cedeaza ulterior la solicitari mai mari ( aruncare ).
Cunosc cauza, dintr-o mie.
Cand este lovita lanseta sau se calca pe ea, fisurile sunt longitudinale.
De la limba română ți se trage, după cum o maltratezi...malavita scrie:Dan Mitranescu scrie:http://www.crapmania.ro/forum/dan-mitra ... 48348.html
Lanseta a fost rupta dupa o demufare incorecta.
A fost tinuta in afara zonei mufate si s-a rasucit tronsonul .
Nu se intampla neaparat atunci, dar fisurile aparute spiralat cedeaza ulterior la solicitari mai mari ( aruncare ).
Cunosc cauza, dintr-o mie.
Cand este lovita lanseta sau se calca pe ea, fisurile sunt longitudinale.
Cu tot respectul dar nu inteleg.nu inteleg...
Hai ca aici ai fost haios.malavita scrie:Am sa spun si numele ei.ori cum o vand dupa ce primesc varful
malavita scrie:asa cum am scris si in titlu,va intreb din experienta d-voastra.santeti multi pescari cu experienta,reprezentanti ai unor magazine care v-ati mai intalnit cu astfel de cazuri,importatori si reprezentanti al producatorilor.
deci.care ar fi motivul pt care sa rupt aceasta lanseta.
Nu e !osc1or scrie: P.s. lanseta e calcata clar.
Dupa culoare si specificatii asta cred si eu ca este, chiar de 3.60mNeamtul scrie:Este cumva un spod Fox Warrior S? Alea au un finisaj negru ca in poze si au 5,5lbs.
Sunt de aceasi parere, asa arata o lanseta calcata. Ai fost singur la pescuit? Poate un coleg a fost neatent si acum nu vrea sa recunoasca?
Si eu cred ca este fox warrior s.... daca nici cand demufam nu tinem mainile cat mai aproape de zona mufarii... macar atunci sa simtim presiunea pusa pe blank. Dan are dreptate.Neamtul scrie:Este cumva un spod Fox Warrior S? Alea au un finisaj negru ca in poze si au 5,5lbs.
Sunt de aceasi parere, asa arata o lanseta calcata. Ai fost singur la pescuit? Poate un coleg a fost neatent si acum nu vrea sa recunoasca?