malavita scrie:Cred ca nu m-am facut inteles.doresc sa aflu care este motivul pt care a plesnit aceasta lanseta ca pe viitor sa evit acest lucru.nu am calcat nici cu piciorul nici cu masina,nu a fost trantita,lovita.din ziua cumparari a fost pastrata in husa si prima data folosita in ziua in care a plesnit.deci nu a fost mufata sau demufata prin rotire
De cevzici ca poate gasesc un prost?atata timp cat inlocuiesc segmentul nu cred ca insel pe cineva.
malavita scrie:Cred ca nu m-am facut inteles.doresc sa aflu care este motivul pt care a plesnit aceasta lanseta ca pe viitor sa evit acest lucru.nu am calcat nici cu piciorul nici cu masina,nu a fost trantita,lovita.din ziua cumparari a fost pastrata in husa si prima data folosita in ziua in care a plesnit.deci nu a fost mufata sau demufata prin rotire
De cevzici ca poate gasesc un prost?atata timp cat inlocuiesc segmentul nu cred ca insel pe cineva.
Dar cum o demufezi daca nu prin rotire?
Corect.numai ca eu nu am mai apucat sa o demufez si sa o folosesc la alta partida.
Am dus-o direct la magazin pt garantie.
"V-am lasat saraci si prosti,v-am gasit si mai saraci si mai prosti"
Constantin Brancusi,sculptor roman.
Dar cum o demufezi daca nu prin rotire?
Corect.numai ca eu nu am mai apucat sa o demufez si sa o folosesc la alta partida.
Am dus-o direct la magazin pt garantie.
Cand ai cumparat lanseta nu te-ai uitat si tu daca are inele sparte, daca este dreapta... imi este greu sa cred ca nu a fost mufata niciodata
Este foarte posibil sa fi fost "atinsa" si de cei din magazin sau la transport.
Nu te invinovateste cineva pe tine,ca ai fi fost de vina,dar la tine s-a intamplat accidentul si tu trebuie sa suporti cheltuielile,asa cum am facut si eu si altii...
Fara ca vina sa ne apartina,dar ne-a fost pusa in carca...
De ce sa plateasca magazinul sau distribuitorul,cand poate sa plateasca "prostul"?
Cand ai cumparat lanseta nu te-ai uitat si tu daca are inele sparte, daca este dreapta... imi este greu sa cred ca nu a fost mufata niciodata [/quote]
Nu stiu ce vrei sa imi demonstrezi dar in fine.
Bine inteles ca am mufat-o si bine inteles ca m-am uitat daca inele sunt aliniate sau defecte,sgarieturi sparturi.
Numai ca mufarea nu am facut-o complet.si cred ca majoritatea care cumpara lanseta nu o mufeaza complet si se apuca sa simuleze aruncari cu ea.
jugarucristian scrie:Este foarte posibil sa fi fost "atinsa" si de cei din magazin sau la transport.
Nu te invinovateste cineva pe tine,ca ai fi fost de vina,dar la tine s-a intamplat accidentul si tu trebuie sa suporti cheltuielile,asa cum am facut si eu si altii...
Fara ca vina sa ne apartina,dar ne-a fost pusa in carca...
De ce sa plateasca magazinul sau distribuitorul,cand poate sa plateasca "prostul"?
Deacord.
malavita scrie:Cand ai cumparat lanseta nu te-ai uitat si tu daca are inele sparte, daca este dreapta... imi este greu sa cred ca nu a fost mufata niciodata
Nu stiu ce vrei sa imi demonstrezi dar in fine.
Bine inteles ca am mufat-o si bine inteles ca m-am uitat daca inele sunt aliniate sau defecte,sgarieturi sparturi.
Numai ca mufarea nu am facut-o complet.si cred ca majoritatea care cumpara lanseta nu o mufeaza complet si se apuca sa simuleze aruncari cu ea.[/quote]
Nu vreau sa demonstrez nimic... eu unul m-am convis (cred ca nu sunt singurul) si ma abtin sa mai fac alte comentarii.