...daiwa wincast x-5000...o sa-mi multumestikosta scrie:ce mulinete s-ar potrivi la mtx 14 3,6m 3,5 lbs?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
...daiwa wincast x-5000...o sa-mi multumestikosta scrie:ce mulinete s-ar potrivi la mtx 14 3,6m 3,5 lbs?
Pai nu vad de ce o recomandare de genul asta ar putea fi interpretata ca si o ofensa. Daca iti permiti sa zicem o Daiwa Entoh, nu vad de ce ai merge pe o recomandare de Okuma Powerliner ... si invers, daca nu vrei sa investesti mai mult decat ai dat pe lanseta, Okuma e perfecta !Alexandru Mihai scrie:îți jur ca am vrut sa scriu acelas lucru dar am crezut ca îl jignesc și m-am sucit...gor965 scrie:Cea mai scumpa mulineta pe care ti-o poti permite !kosta scrie:ce mulinete s-ar potrivi la mtx 14 3,6m 3,5 lbs?
Mulineta mai proasta la banii astia nu am vazut niciodataviorel dulamita scrie:...daiwa wincast x-5000...o sa-mi multumestikosta scrie:ce mulinete s-ar potrivi la mtx 14 3,6m 3,5 lbs?![]()
...un fir bun de 0,25mm si...fir intins !...
...ai cumva magazin cu articole de pescuitcristi30 scrie:...Mulineta mai proasta la banii astia nu am vazut niciodata
E o gluma de mulineta,e departe si de modelele de la Okumaviorel dulamita scrie:...ai cumva magazin cu articole de pescuitcristi30 scrie:...Mulineta mai proasta la banii astia nu am vazut niciodata...ca experienta...canci...
...zise "vulpea" cind....cristi30 scrie:...E o gluma de mulineta
...ma opresc aici, pt ca, nu voi avea niciodata timpul necesar ca sa te "conving"cristi30 scrie:Chiar crezi prostiile pe care le zici?
Cel mai bun răspuns pe care puteai sa-l primesti.gor965 scrie:Cea mai scumpa mulineta pe care ti-o poti permite !kosta scrie:ce mulinete s-ar potrivi la mtx 14 3,6m 3,5 lbs?