Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Neamtul scrie:Te sfatuiesc sa faci exact cum voi face si eu. Iei Powerliner sau Axeon V2 si peste ceva timp cand mai strangi bani, le schimbi cu BBLC sau Ultegra, Biomaster,etc.
...dar e mai bine sa "pierd" anual cam 70% din valoarea luiNeamtul scrie:....si prea sarac sa-mi permit un lucru scump...
Neamtul scrie:Te sfatuiesc sa faci exact cum voi face si eu. Iei Powerliner sau Axeon V2 si peste ceva timp cand mai strangi bani, le schimbi cu BBLC sau Ultegra, Biomaster,etc.
Care 70% ?viorel dulamita scrie:...dar e mai bine sa "pierd" anual cam 70% din valoarea luiNeamtul scrie:....si prea sarac sa-mi permit un lucru scump...
...credeam ca esti "neamtz"
![]()
...
Adica ?ionut72 scrie:Neamtul scrie:Te sfatuiesc sa faci exact cum voi face si eu. Iei Powerliner sau Axeon V2 si peste ceva timp cand mai strangi bani, le schimbi cu BBLC sau Ultegra, Biomaster,etc.
Din contra, eu te sfatuiesc sa NU-TI iei Powerliner! Pur si simplu, si-au batut joic de una dintre cele mai bune mulinete low-cost. Ia-ti axeon, ia-ti TD6000 Hakuyo, ia-ti SPRO, ia-ti Trabucco, dar nu-ti lua powerliner!