Tu esti bolnav mah ! In locul tau, tineam Daiwa Linear alea, cel putin 10 ani !Neamtul scrie:.... (si eu chiar am avut un sac de mulinete pana acum)

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Tu esti bolnav mah ! In locul tau, tineam Daiwa Linear alea, cel putin 10 ani !Neamtul scrie:.... (si eu chiar am avut un sac de mulinete pana acum)
Mda,...si mie-mi pare rau, ar fi perfecte pentru mine, acum. Dar la ce pret au...gor965 scrie:Tu esti bolnav mah ! In locul tau, tineam Daiwa Linear alea, cel putin 10 ani !Neamtul scrie:.... (si eu chiar am avut un sac de mulinete pana acum)
Pai, poate ai modelul vechi (cel cu maner de metal). Care erau, intr-adevar, un model de fiabilitate. La fel s.-a intamplat si cu Banaxurile: cele made in Koreea erau impecabile. Astea d'acu' sunt porcarii.Explica te rog, ce e atat de prost la Powerliner ? Nu de alta dar eu am un set luat sh si merg si arata foarte bine.
Stai liniștit ca nu e rigid deloc mtx14 in 3,60mNeamtul scrie:Adica ?ionut72 scrie:Neamtul scrie:Te sfatuiesc sa faci exact cum voi face si eu. Iei Powerliner sau Axeon V2 si peste ceva timp cand mai strangi bani, le schimbi cu BBLC sau Ultegra, Biomaster,etc.
Din contra, eu te sfatuiesc sa NU-TI iei Powerliner! Pur si simplu, si-au batut joic de una dintre cele mai bune mulinete low-cost. Ia-ti axeon, ia-ti TD6000 Hakuyo, ia-ti SPRO, ia-ti Trabucco, dar nu-ti lua powerliner!
Explica te rog, ce e atat de prost la Powerliner ? Nu de alta dar eu am un set luat sh si merg si arata foarte bine. Am avut si Helicon 5600 noi noute iar Okumele mele sh sunt parfum pe langa Banax.
In afara de caraitul ala de la baitrunner, care pica la multe, nu cred ca se strica ceva la un PL in primii 5 ani de utilizare. Eu sunt destul de sigur ca o sa incep si sezonul 2014 cu PL-uri. Vreau sa le vand numai pt ca vreau din nou Ultegra sau BBLC.
Oricum, la cat costa, mulinetele nu au rival !(si eu chiar am avut un sac de mulinete pana acum
)
Ca sa revenim la subiect, vreau si eu MTX 14 de 3,60m dar inca nu sunt 100% hotarat. Cei care ati folosit lanseta(nu scuturat in magazin), ce parere aveti, e mai moale sau mai rapida decat Alivio DX sau Black Widow cu aceleasi caracteristici ?
Dilema mea e Fox Warrior S 3,90m 3,5lbs sau Hakuyo MTX 14 3,60m 3,5lbs.![]()
Nu sunt sigur cu care ma descurc mai bine, care ar fi mai potrivita. Mie frica sa nu fie prea rigid MTX-ul.![]()
Trebuie sa arunc intre 70-120m, daca se poate macar 80-90m cu momitor(nu foarte mare), in rest cu plumb inline sau helicopter. Pestele vizat are 2-20kg, crap salbatic si amur.