Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Nicidecum, imi pare rau ca nu cititi tot. Am intervenit doar cand Dan a inceput sa spuna ca pescuitul-tare-si-departe e echivalent cu pescuitul la crap. Am adus in discutie echipamentul meu doar ca sa exemplific un alt stil de pescuit si sa argumentez de ce eu am achizitionat asa ceva in epoca parilor.DumiD scrie:Tu nu ai intrat aici sa recomanzi o lanseta "mai buna", ai intrat sa-ti propavaduiesti stilul cu scule light, pescuit aproape etc,
DumiD scrie:care nu are nicio legatura cu pescuitul modern al crapului, si nici macar nu se apropie la eficacitate ca "tare si in fata".
Daca imi place batul, simt ca imi vorbeste(lol), dau si 100 dau si 2000 pe el. Pentru ca-mi place si pentru ca pot. Ti-am mai zis ca aroganta asta, sa certi oamenii pe banii lor pozand in mesia lansetelor(mai noi si al mulinetelor) iti face deservicii.Dan Mitranescu scrie:La un bat moale de 500 - 600 -700 - ... - 1100 lei care este argumentarea achizitiei ?
Nu mai scoate din context.Albert scrie:Daca imi place batul, simt ca imi vorbeste(lol), dau si 100 dau si 2000 pe el. Pentru ca-mi place si pentru ca pot. Ti-am mai zis ca aroganta asta, sa certi oamenii pe banii lor pozand in mesia lansetelor(mai noi si al mulinetelor) iti face deservicii.Dan Mitranescu scrie: Eu stiu numai un raspuns pe care il respect, il apreciez si nu il discut:
"pentru ca imi permit si vreau sa fiu deosebit". Asta da. Se incadreaza perfect la o "placere" a majoritatii. Multi ne dorim asta.
La un bat moale de 500 - 600 -700 - ... - 1100 lei care este argumentarea achizitiei ?
E ok, lauda-ti, prezinta-ti, explica-ti produsele dar nu-mi spune mie ca-s prost daca aleg sa dau banii pe produsele concurentei.Indiferent de bani si produse.
Inteleg si aprceiez postarile tale comerciale impachetate in caritate si tehnica, doar te trag de maneca atunci cand incepi IAR s-o dai in dodii cu produsele tale cum ca ar fi chintesenta pescuitului. Or fi bune, nu zic nu, dar nu desconsidera concurenta. Esti doar o mica parte din piata asta din Romania. In Europa si in lume nu existi. Rezuma-te la stadiul de mic comerciant si prezinta-te ca atare. Ai produse care se adreseaza anumitor clienti, nu-i desconsidera pe cei care nu sunt in target sau nu agreeaza stilul de pescuit pe care-l promovezi. E atat de simplu incat ma mir ca nu-ti dai seama.
Spor.
Incetuc, nu striga, nu te agita. De ce saracie mai vrei alt motiv?!?Dan Mitranescu scrie: Alt motiv am cerut, pentru care se platesc 500- 1100lei pe o lanseta moale.
Da,da...si ai distrus piata de lansete englezesti de sunt aia in somaj de cand a aparut Hakuyo pe crapmania. Urmeaza aia cu mulinetele. Bine ca nu faci si corturi ca ii distrugi de tot si pe aia de le-ai copiat swingerele si rodpodul.Cunoastem, ne-ai informat.Dan Mitranescu scrie: Si pentru cultura ta , SUNT CEL MAI MARE PRODUCATOR DE LANSETE DIN ROMANIA, BULGARIA, UNGARIA, SPANIA, ELVETIA, FRANTA, RUSIA, MUNTENEGRU, ALBANIA, ... plus inca zeci de tari.
Pricepi ?Si sunt ROMAN !
Salut!Albert scrie:Incetuc, nu striga, nu te agita. De ce saracie mai vrei alt motiv?!?Dan Mitranescu scrie: Alt motiv am cerut, pentru care se platesc 500- 1100lei pe o lanseta moale.Da,da...si ai distrus piata de lansete englezesti de sunt aia in somaj de cand a aparut Hakuyo pe crapmania. Urmeaza aia cu mulinetele. Bine ca nu faci si corturi ca ii distrugi de tot si pe aia de le-ai copiat swingerele si rodpodul.Cunoastem, ne-ai informat.Dan Mitranescu scrie: Si pentru cultura ta , SUNT CEL MAI MARE PRODUCATOR DE LANSETE DIN ROMANIA, BULGARIA, UNGARIA, SPANIA, ELVETIA, FRANTA, RUSIA, MUNTENEGRU, ALBANIA, ... plus inca zeci de tari.
Pricepi ?Si sunt ROMAN !
Fapte, documente..mai exact dovezi. Ai?
N-ai.
Nu tip.Albert scrie:Incetuc, nu striga, nu te agita. De ce saracie mai vrei alt motiv?!?Dan Mitranescu scrie: Alt motiv am cerut, pentru care se platesc 500- 1100lei pe o lanseta moale.Da,da...si ai distrus piata de lansete englezesti de sunt aia in somaj de cand a aparut Hakuyo pe crapmania. Urmeaza aia cu mulinetele. Bine ca nu faci si corturi ca ii distrugi de tot si pe aia de le-ai copiat swingerele si rodpodul.Cunoastem, ne-ai informat.Dan Mitranescu scrie: Si pentru cultura ta , SUNT CEL MAI MARE PRODUCATOR DE LANSETE DIN ROMANIA, BULGARIA, UNGARIA, SPANIA, ELVETIA, FRANTA, RUSIA, MUNTENEGRU, ALBANIA, ... plus inca zeci de tari.
Pricepi ?Si sunt ROMAN !
Fapte, documente..mai exact dovezi. Ai?
N-ai.
marian_popescu scrie:Nu contestă nimeni avantajele betelor puternice.
Dar dvs refuzați să înțelegeți că pentru multi (in special cei care nu pescuiesc in concursuri...și suntem cei mai multi) placerea pescuitului nu se rezuma doar la " eficienta maxima"
Pentru noi, placerea pescuitului e compusa din mai multe placeri, unele mai mici, altele mai mari. Uneori, încercând sa le obținem, sacrificăm o plăcere sau alta, pentru că nu își permit (ca bani, ca timp etc) sa le obțină pe toate, sau poate pentru simplul fapt că așa le place
Personal, n-o să compar niciodată placerea de a scoate un crap de 7-8 kile dintre cioatale Dunării, cu a prinde 200 kg pe MV2. La fel cum întotdeauna îmi va placea mai mult sa prind caras la kil la varga dintr-un ochi de brădiș, la mămăligă, decât crapi de 10 kg pe un lighean suprapopulat cu balauri
Anul trecut (singura data când am calcat pe MV 2) înainte să vin eu cu o trupa de colegi, in zona unde am pescuit a stat vreo două zile un tip care a pescuit la rubeziana. Nu zic că a fost mai eficient decât noi, cu bete de crap...dar aia e plăcerea lui. A și prins o bucata la 20+...la țeavă....pai ăla a plecat de 5 ori mai satisfăcut decât noi toți la un loc
Când veți scoate o lanseta sa arunce precum class-ul și să lucreze în peste ca un century fbs de 2,75 lbs, anuntati-ne și pe noi...că asta e parte din placerea noastră în pescuit
Auz, auz, tu ai probleme in a citi si a raspunde la obiect.Nimic nou sub soareDan Mitranescu scrie: Ce cauti tu sa vorbesti pe un topic unde scrie Class ? Auzi ?! Nu vrei sa-ti fac un topic separat, unde sa pescuiesti linistit cu plumbi de 30g pe lansete de 3,90 , in 40m si sa autointepi pestii cu alice de plumb ?