MTX14 sau Prologic C2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: MTX14 sau Prologic C2

Mesaj de cornelserbu »

paulletta scrie:PS: Nea' Cornele promit sa am grija de ele sa pot sa le folosesc si la cupa memoriala "Cornel Cerbu"! :lol:
stai bland, nu-mi sapa inca groapa ca nu se stie niciodata... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

o intrebare, va rog despre mtx 14

pro royale are la baza acelasi blank?

Oprea Marian
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Oprea Marian »

Salut,

Mi s-a atras atentia asupra acestui topic si ma simt nevoit sa lamuresc cateva lucruri:

1. Big Fish nu considera necesara o discutie despre rivalitatea Free Spirit / Century / Harrison vs Hakuyo. Pur si simplu, una-i una, alta-i alta. Cine vede asemanari intre aceste brand-uri si Hakuyo, inseamna ca nu este suficient de informat. Cei trei britanici enumerati mai sus exista de foarte multi ani pe piata, iar valoarea le este recunoscuta la nivel mondial de catre majoritatea pescarilor (atentie, nu doar a pescarilor de crap!).

2. George este client Big Fish, probabil la fel ca alti 90% dintre utilizatorii acestui forum, si ne-a cerut permisiunea sa ne introduca linkul in semnatura lui. Pentru ca ne apreciaza munca si este un tip coerent in gandire si exprimare, nu am vazut nicio problema in cererea lui. In privinta linkurilor, cei care stiu cum functioneaza Google, inteleg despre ce este vorba. Avem astfel de colaboratori pe mai toate forumurile, indiferent de stilul de pescuit discutat. Parerile exprimate sunt strict ale lui si nu-mi permit sa spun daca sunt corecte sau nu. Initial am fost tentat sa-i cer sa scoata acele linkuri tocmai pentru a evita astfel de polemici, dar ar fi insemnat sa-i desconsider opinia. Si asta ar fi fost un lucru mai rau decat banuielile unora dintre membrii forumului.

3. Dan, nu cred ca are sens sa intram in discutii despre cum sunt construite lansetele. Este un domeniu atat de ermetic datorita strictetii cu care este controlat carbonul, ca material, la nivel mondial, incat chiar ar trebui sa ne rezumam remarcile (eu, tu si poate chiar si Ovidiu- no offence) la nivelul a ceea ce declara producatorii si ce se poate vedea (finisaje, in special, si mod de lucru). Sa-i lasam pe ei sa se lupte in tehnologii constructive, ca au mai multe mijloace.
Voi publica in scurt timp traducerea unui amplu material realizat de o revista britanica in fabrica Century. Tehnologia folosita nu si-ar justifica investitia daca Century ar trai doar din vanzarea lansetelor. Ce vreau sa-ti spun este ca pretul justifica multe lucruri, incepand cu tehnologia investita pentru obtinerea calitatii si terminand cu echipa de consultanti care garanteaza acea calitate (sa il ai pe Danny Moeskops pe statul de plata cred ca e cam costisitor)

Nu am citit toate postarile topicului, dar este ciudat cum s-a ajuns de la o confruntare Prologic - Hakuyo la una dintre Century/ Harrison/Free Spirit si Hakuyo :))

Numai bine si Sarbatori Fericite!

Marian

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Salut Marian,
Ma cunosti destul de bine . Nu sunt genul care o "cauta" si daca am promovat MTX-ul am incercat sa o fac "in dreptul meu". Comparatiile au aparut din partea clientilor . Am avut de suferit pe aceasta tema de multe ori inclusiv pe tema nazii. Chiar daca nu am afirmat niciodata calitatea acesteia in comparatie cu altele , mi-am facut antipatii datorita faptului ca unii pescari au scos mai mult sau mai putin intentionat vorbe de genul : "ce faceti ma ? va bate Mitranescu cu nada de 2 lei ? " ...De aici au plecat multe...

Am si eu totusi orgoliul meu si cand apare cate un client popescu care imi spune "ca prostesc lumea" cu concursuri de casting , ca nu stiu ce inseamna carbonul si tot felul de alte ironii , trebuie sa raspund . Imi cunosc studiile , imi cunosc munca si cunostintele din pescuit , stiu ca "chinezul ala" pe care il reprezint pe langa faptul ca este un om deosebit cu mult bun simt , un om ambitios in munca pe care o face, este si si in topul importatorilor de echipament de pescuit de la noi.
Asa ca , cu argumene reale , verificabile , civilizat , incerc sa-mi apar pozitia . Inevitabil exista "victime colaterale". Spuneam mai sus ca am trecut si eu prin asta , dar am stiut ca cei care imi purtau pica pur si simplu o faceau fara motiv real si nu aveam de ce sa fiu suparat pe ei . Acum majoritatea sunt prietenii mei ... :)

Daca urmaresti topicul ai sa observi succesiunea evenimentelor si ai sa observi cine ataca si cine se apara.

Te rog sa ma crezi ca in aceste momente stau si concep banner-ul pentru Hakuyo .Cea mai grea problema pe care o am este ca nu stiu ce sa scriu in mesajul de final ca sa recomand produsele , dar in acelasi timp sa nu deranjez pe cineva din bransa ... Asa am fost tot timpul.
Totusi am si eu limitele mele. Imi doresc sa ma intelegi ...

Numai bine .

Just Fish

Mesaj de Just Fish »

Scuze ca deviez un pic de la topic :| si nu cunosc lansetele MTX14 sau C2 doar ca din punctul meu de vedere batul asta MTX 14 ar fi costat 1000 RON poate ca mai mult sau mai puțin de acesta suma NU SE AJUNGEA LA ATÂTEA PĂRERI , COMPARATI ,RAUTATI SAU INVIDI :wink: si poate era comparat cu un alt bat de top .
PS- 1 ->nu vad nici un rost sa intrebi sau sa compari 2 lansete total diferite sau nu mai știu eu ce .Cel mai bn sau indicat e sa se ducă fiecare sa pună mana sa încerce cam ce ar caută in funcție de (buget, stil de pescuit,etc) nu din vorbe :mrgreen:
- 2 -> As dori sa vad doar topicuri despre 1 singur produs cum ar fi " MTX 14 " sau păreri despre "C2 de la Century " unde lumea sa își dea cu părerea doar dacă a incercat acel produs

ÎMI CER MI DE SCUZE DACĂ DIN CE AM SCRIS A DERANJAT SAU DERANJAT PE CINEVA IAR ASTA A FOST PUNCTUL MEU DE VEDERE PT CA MAI MEREU SE DERAIAZA DE LA SUBIECT SI SE AJUNGE LA AMENINTARI SAU JIGNIRI :mrgreen:
Anton Adrian
CCC Club Crap Corbu
Campion National 2017
Vicecampion Mondial 2017

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

imi permit sa reproduc aici un mesaj privat din paretea unui tip pe care nu il cunosc, cu care am corespondat pe un alt forum in vederea cumpararii a 3 din cele 4 bete cormoran pe care le am la vanzare. sper sa nu se supere

iata mesajul:

Mtx 14 e cel mai ieftin bat la ora actuala care se apropie marginal de HIS 200, nu poti compara Mtx14 cu cormoranurile sau alte chestii de pe piata. E un bat care iti inspira incredere oricat ai pune pe momitor . Bate chub out cast si pokeuri si orice alte bulshituri, am dat cu niste prieteni cot la cot cu bete century fma , harrison chimera, etc. si MTX a fost cel putin egal cu toate. Mtx e un bat de 3-4 mil cu care dai cat bete de 20 mil (la concursurile de lansat s-a ajuns si la 180 m cu acest bat). Mie imi trebuie niste bete de distanta dar putin mai moi, de aceea le vreau pe acestea :)

Just Fish

Mesaj de Just Fish »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Anton Adrian
CCC Club Crap Corbu
Campion National 2017
Vicecampion Mondial 2017

alinhulea

Mesaj de alinhulea »

marian_popescu scrie:imi permit sa reproduc aici un mesaj privat din paretea unui tip pe care nu il cunosc
cred ca eu eram ala :))

bigstar

Mesaj de bigstar »

Azi maine trimite nea Dan mtx`u la Warick si Terry sa le ceara o parere sa sparga piatza de tot :))
Frate lasa sa fie bine pt toti si terminati cu chiestii de astea absurde sa compari bete de obor cu bete de traditie
or arunca ele cat or arunca da tot china raman pana la urma ... da romanul este obijnuit cu firme gen adibas si nikky

Mtx 14 ramane un bat de obor si peste 20 de ani isi face treaba omu da in el ca in coada de matura (mare diferenta nu vad) iar Free Spirit & Co raman skule pt oamen care stiu sa le aprecieze si stiu pt ce dau un ban ... faceti topic Korda vs Flaro

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

din expierenta am observat ca trage mai bine pestele de cand am scule de pescuit mai scumpe
ps:chiar mi-a spus un peste ca a venit la mine ca aveam bat century si senzori delkim si skypod
ImagineImagine
BÂZ

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”