MTX14 sau Prologic C2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mimisikuuu
Puncte: 0

Re: MTX14 sau Prologic C2

Mesaj de mimisikuuu »

marlboro scrie:din expierenta am observat ca trage mai bine pestele de cand am scule de pescuit mai scumpe
ps:chiar mi-a spus un peste ca a venit la mine ca aveam bat century si senzori delkim si skypod
Scoala tataaaa......dormi in front?

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

sa se trezeasca altii care cred ca daca au scule scumpe prind peste mai mult, ca doar nu ridica pestele capu din apa sa vada ce scule are pescaru pe mal...
din cate am vazut eu pe acest forum, pe la mai multe concursuri betele care primeaza sunt mtx si mai toti pescarii de competitii le prefera si le lauda si vorba unul coleg de mai sus ...faceti topicuri separate pentru bat mtx, bat century...ca doar nu poti compara mere cu pere...
ImagineImagine
BÂZ

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

Bai omule da cine a zis ca daca ai scule scumpe prinzi mai mult peste,fiecare pescar isi cumpara scule dupa bugetul sau

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

citeste mai sus si ai sa vezi si credema ca sunt multi :))
marea majoritate a betelor de pe piata sunt facute in china...
dai un leu si ei un produs din china de calitate un leu
dai 100 de lei si ei acelasi produs tot din china dar la calitatea de 100 lei
nu conteaza unde sunt produse ,conteaza calitatea produsului :wink:
Ultima oară modificat Dum Dec 16, 2012 9:19 de către Bogdan Zaharia, modificat 1 dată în total.
ImagineImagine
BÂZ

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

bigstar scrie:......
or arunca ele cat or arunca da tot china raman pana la urma ...
Si care-i faza ?! :? ... daca te cauti prin casa, dupa toate etichetele bunurilor tale cele mai bune, o sa constati ca peste 70% sunt made in China ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

bigstar scrie:Azi maine trimite nea Dan mtx`u la Warick si Terry sa le ceara o parere sa sparga piatza de tot :))
Frate lasa sa fie bine pt toti si terminati cu chiestii de astea absurde sa compari bete de obor cu bete de traditie
or arunca ele cat or arunca da tot china raman pana la urma ... da romanul este obijnuit cu firme gen adibas si nikky

Mtx 14 ramane un bat de obor si peste 20 de ani isi face treaba omu da in el ca in coada de matura (mare diferenta nu vad) iar Free Spirit & Co raman skule pt oamen care stiu sa le aprecieze si stiu pt ce dau un ban ... faceti topic Korda vs Flaro
mai mult de 1/2 din betele de "traditie" cum le spui tu sunt facute in China...inclusiv de la cunoscutele firme Harrison si Venture...

De ce oare la romani snobismul trebuie sa fie pe locul 1 ? Ce importanta are daca pe o lanseta scrie Mimano , dar un pescar oarecare a aruncat cu ea mai departe decat cu originala Shimano "facuta" in Japonia ? :roll: Oare cand o sa ne invatam sa apreciem CALITATEA produsului si nu ce scrie pe el ? (nu este valabil doar in cazul sculelor de pescuit, vedeti si nr mare de "tarani" cu etichetele hainelor de firma pe afara, snobul pana nu e si fudul parca nu e prost destul !) :oops: :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

Totusi presupun ca nu pescuiesti cu Pl uri si cu avertizori energoteam

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Vladut Mateianu scrie:
bigstar scrie:Azi maine trimite nea Dan mtx`u la Warick si Terry sa le ceara o parere sa sparga piatza de tot :))
Frate lasa sa fie bine pt toti si terminati cu chiestii de astea absurde sa compari bete de obor cu bete de traditie
or arunca ele cat or arunca da tot china raman pana la urma ... da romanul este obijnuit cu firme gen adibas si nikky

Mtx 14 ramane un bat de obor si peste 20 de ani isi face treaba omu da in el ca in coada de matura (mare diferenta nu vad) iar Free Spirit & Co raman skule pt oamen care stiu sa le aprecieze si stiu pt ce dau un ban ... faceti topic Korda vs Flaro
mai mult de 1/2 din betele de "traditie" cum le spui tu sunt facute in China...inclusiv de la cunoscutele firme Harrison si Venture...

De ce oare la romani snobismul trebuie sa fie pe locul 1 ? Ce importanta are daca pe o lanseta scrie Mimano , dar un pescar oarecare a aruncat cu ea mai departe decat cu originala Shimano "facuta" in Japonia ? :roll: Oare cand o sa ne invatam sa apreciem CALITATEA produsului si nu ce scrie pe el ? (nu este valabil doar in cazul sculelor de pescuit, vedeti si nr mare de "tarani" cu etichetele hainelor de firma pe afara, snobul pana nu e si fudul parca nu e prost destul !) :oops: :evil:
De ce nu ti-ai cumparat Duster daca toate masinile sunt la fel
PS:Harrion face lansetele in Anglia pesonal pe langa multe alte lucruri din carbon poate in curand se vor face si in ROMANIA :D

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Sa ti cumperi lucruri de "firma" sau scumpe nu inseamna ca esti si snob

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Ba dimpotriva,din definitia din dex,o doza mare de snobism poate aparea atunci cand vorbim de lansetele mtx,pentru ca nu mai conteaza cum vrei tu sa arate batul,nu conteaza la ce folosesti acel bat,conteaza doar ca il au nu stiu ce campioni si ca predomina in concursurile de pescuit

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”