Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
" si care este preocupata (obsedata) de a reclama un anumit statut social".cristi30 scrie:SNOB ~oábă (~óbi, ~oábe) m. și f. Persoană care admiră și imită fără discernământ moda, manierele și opiniile persoanelor din sferele înalte. /<fr., engl. snob
Comportament tipic de om prostRSC scrie:@30
Citisem undeva ceva de genul:
Cand Moartea vine tu nu suferi, ci doar cei din jurul tau...la fel si cu Prostia...
Tovarasu in ochii mei exista ceva categori am sa ti le spun poate ma intelegi mai bineVladut Mateianu scrie:mai mult de 1/2 din betele de "traditie" cum le spui tu sunt facute in China...inclusiv de la cunoscutele firme Harrison si Venture...bigstar scrie:Azi maine trimite nea Dan mtx`u la Warick si Terry sa le ceara o parere sa sparga piatza de tot)
Frate lasa sa fie bine pt toti si terminati cu chiestii de astea absurde sa compari bete de obor cu bete de traditie
or arunca ele cat or arunca da tot china raman pana la urma ... da romanul este obijnuit cu firme gen adibas si nikky
Mtx 14 ramane un bat de obor si peste 20 de ani isi face treaba omu da in el ca in coada de matura (mare diferenta nu vad) iar Free Spirit & Co raman skule pt oamen care stiu sa le aprecieze si stiu pt ce dau un ban ... faceti topic Korda vs Flaro
De ce oare la romani snobismul trebuie sa fie pe locul 1 ? Ce importanta are daca pe o lanseta scrie Mimano , dar un pescar oarecare a aruncat cu ea mai departe decat cu originala Shimano "facuta" in Japonia ?Oare cand o sa ne invatam sa apreciem CALITATEA produsului si nu ce scrie pe el ? (nu este valabil doar in cazul sculelor de pescuit, vedeti si nr mare de "tarani" cu etichetele hainelor de firma pe afara, snobul pana nu e si fudul parca nu e prost destul !)
![]()
Te-nteleg...cristi30 scrie:Comportament tipic de om prostRSC scrie:@30
Cand Moartea vine tu nu suferi, ci doar cei din jurul tau...la fel si cu Prostia...
Era definitia din dex a cuvantului snob,plaseaza te singur in ce sfera vrei tuRSC scrie:Te-nteleg...cristi30 scrie:Comportament tipic de om prostRSC scrie:@30
Cand Moartea vine tu nu suferi, ci doar cei din jurul tau...la fel si cu Prostia......Da' macar spune-mi si mie in ce sfera sunt situat...inalta, joasa, mijloc, stanga, nord-est... ca posed si-un set de mtx-uri si unul de Harrison Cerbera(ieftine, 230 de euro buc)? ...ca sa stiu sa le spun crapilor pe care-i prind, care este pozitia mea in ierarhia ta, facuta dupa marca sculelor mele, platite din munca mea, pentru placerea mea, in functie de interesele, dorintele si necesitatile mele...apoi mergi in fata unei oglinzi si zi cu voce tare: "dupa ce ca sunt prost mai ma si laud cu asta"...
Inca nu a sosit momentul, suntem doar de cativa ani pe piata europeana, firmele englezesti au zeci de ani in spate.....bigstar scrie:
Vlad de ce nu compari senzor cu nutra solar nash etc ?