MTX14 sau Prologic C2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cristi30
Puncte: 0

Re: MTX14 sau Prologic C2

Mesaj de cristi30 »

SNOB ~oábă (~óbi, ~oábe) m. și f. Persoană care admiră și imită fără discernământ moda, manierele și opiniile persoanelor din sferele înalte. /<fr., engl. snob

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

cristi30 scrie:SNOB ~oábă (~óbi, ~oábe) m. și f. Persoană care admiră și imită fără discernământ moda, manierele și opiniile persoanelor din sferele înalte. /<fr., engl. snob
" si care este preocupata (obsedata) de a reclama un anumit statut social".
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Mitranescule, da-te jos din "sferele inalte" :lol: ca ma fac astia snob daca apar cu mtx-urile alea noi pe vreo balta din Romanika :lol:
Ultima oară modificat Dum Dec 16, 2012 10:51 de către RSC, modificat 1 dată în total.
"Keep it simple!"

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

@30
Citisem undeva ceva de genul:
Cand Moartea vine tu nu suferi, ci doar cei din jurul tau...la fel si cu Prostia...
"Keep it simple!"

cristi30

Mesaj de cristi30 »

RSC scrie:@30
Cand Moartea vine tu nu suferi, ci doar cei din jurul tau...la fel si cu Prostia...
Comportament tipic de om prost

bigstar

Mesaj de bigstar »

Vladut Mateianu scrie:
bigstar scrie:Azi maine trimite nea Dan mtx`u la Warick si Terry sa le ceara o parere sa sparga piatza de tot :))
Frate lasa sa fie bine pt toti si terminati cu chiestii de astea absurde sa compari bete de obor cu bete de traditie
or arunca ele cat or arunca da tot china raman pana la urma ... da romanul este obijnuit cu firme gen adibas si nikky

Mtx 14 ramane un bat de obor si peste 20 de ani isi face treaba omu da in el ca in coada de matura (mare diferenta nu vad) iar Free Spirit & Co raman skule pt oamen care stiu sa le aprecieze si stiu pt ce dau un ban ... faceti topic Korda vs Flaro
mai mult de 1/2 din betele de "traditie" cum le spui tu sunt facute in China...inclusiv de la cunoscutele firme Harrison si Venture...

De ce oare la romani snobismul trebuie sa fie pe locul 1 ? Ce importanta are daca pe o lanseta scrie Mimano , dar un pescar oarecare a aruncat cu ea mai departe decat cu originala Shimano "facuta" in Japonia ? :roll: Oare cand o sa ne invatam sa apreciem CALITATEA produsului si nu ce scrie pe el ? (nu este valabil doar in cazul sculelor de pescuit, vedeti si nr mare de "tarani" cu etichetele hainelor de firma pe afara, snobul pana nu e si fudul parca nu e prost destul !) :oops: :evil:
Tovarasu in ochii mei exista ceva categori am sa ti le spun poate ma intelegi mai bine

1 Taranul cu bani care intra in magazin aude de prada fox free century etc si zice care e mai skump aia vreau
2 Taranul fara bani care cand aude de sumele investite de alti pescari se apuca si urla da ce p... mea prinde peste singur
3 Pescarul full de bani pt care nu conteaza ca o lanseta consta 700 de euro
4 Pescarul care stie sa aprecieze o scula adevarata
5 Pescarul care acum 7 8 9 10 ani pescuia cu 10 telescoape si vindea peste prin obor unde ne clasam cam toti sincer sa fiu mai mult sau mai putin cu vadutul pestelui

Ei in sportul asta foarte costisitor a intrat si treaba asta tipic romaneasca manelista gen armani si golce iar cei invidiosi urla cum se vede pe forum ...
Nu vreau sa jignesc pe nimeni da nici nu imi place sa vad tupeul asta de a compara un bat oare care cu bete adevarate la care se lucreaza de ani de zile cu adevarati profesionisti care au habar de acest lucru
Mtx`ul asta va fi un bat reusit nu contest odata l`am avut in mana (culmea pescarul respectiv incera sa imi explice mie ca betele mele sunt de cacat si ca mtx`ul asta il foloseste pe post de spod si bat fara probleme zis si facut iar dupa 3 lansari o plezint varfu nea Dan daca este cinstit poate confirma pt ca sigur la avut la garantie) ei parerea mea despre acest bat este un bat oare care pt mine cum este si baracuda anaconda etc mi se pare badaran fara unpic de finete ... parerile se impart iar gusturile nu se discuta
Este un produs pt tot omul si cu asta cred ca se spune tot
Foarte simplu vrei ceva de traditie esti genul de om care apreciezi anumite detali bati la anumite usi si stii ce primesti
Esti omul pe care nu intereseaza asa ceva vrei doar sa dai si sa skoti mergi la nea Dan si te face pescar de competitie

Vlad de ce nu compari senzor cu nutra solar nash etc ?

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

cristi30 scrie:
Te-nteleg... :lol: ...Da' macar spune-mi si mie in ce sfera sunt situat...inalta, joasa, mijloc, stanga, nord-est... ca posed si-un set de mtx-uri si unul de Harrison Cerbera(ieftine, 230 de euro buc)? ...ca sa stiu sa le spun crapilor pe care-i prind, care este pozitia mea in ierarhia ta, facuta dupa marca sculelor mele, platite din munca mea, pentru placerea mea, in functie de interesele, dorintele si necesitatile mele...apoi mergi in fata unei oglinzi si zi cu voce tare: "dupa ce ca sunt prost mai ma si laud cu asta"...
"Keep it simple!"

cristi30

Mesaj de cristi30 »

RSC scrie:
cristi30 scrie:
Te-nteleg... :lol: ...Da' macar spune-mi si mie in ce sfera sunt situat...inalta, joasa, mijloc, stanga, nord-est... ca posed si-un set de mtx-uri si unul de Harrison Cerbera(ieftine, 230 de euro buc)? ...ca sa stiu sa le spun crapilor pe care-i prind, care este pozitia mea in ierarhia ta, facuta dupa marca sculelor mele, platite din munca mea, pentru placerea mea, in functie de interesele, dorintele si necesitatile mele...apoi mergi in fata unei oglinzi si zi cu voce tare: "dupa ce ca sunt prost mai ma si laud cu asta"...
Era definitia din dex a cuvantului snob,plaseaza te singur in ce sfera vrei tu

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Mtx`ul asta va fi un bat reusit nu contest odata l`am avut in mana (culmea pescarul respectiv incera sa imi explice mie ca betele mele sunt de cacat si ca mtx`ul asta il foloseste pe post de spod si bat fara probleme zis si facut iar dupa 3 lansari o plezint varfu nea Dan daca este cinstit poate confirma pt ca sigur la avut la garantie) ei parerea mea despre acest bat este un bat oare care pt mine cum este si baracuda anaconda etc mi se pare badaran fara unpic de finete ... parerile se impart iar gusturile nu se discuta

Se rupe MTX ul?! eu nu cred asa ceva daca nici macar nu se inmoie.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

bigstar scrie:

Vlad de ce nu compari senzor cu nutra solar nash etc ?
Inca nu a sosit momentul, suntem doar de cativa ani pe piata europeana, firmele englezesti au zeci de ani in spate.....
dar sa sti ca obiectivul nostru (Senzor Planet) este sa cucerim Europa ! :wink: Si nu glumesc, eu chiar cred ca pescarii romani si nada romaneasca sunt cele mai bune din Europa ! Anul asta am cam demonstrat ! Si sa nu uitam ca am stat 25 de ani la puscarie, fara acces la informatii, scule, ingrediente, etc....

PS Stiu exact ce inseamna cuvantul SNOB, bineinteles ca nu toti posesorii de lansete scumpe pot fi catalogati asa......dar, cand dai sute de euro ptr o lanseta (de multe ori fara sa sti nimic despre ea sau sa fi pus macar mana) doar ptr ca scrie nu stiu ce nume pe ea... :oops: :oops: :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”