bigstar scrie:ii dau dreptate ce pot sa mai zic)))

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
bigstar scrie:ii dau dreptate ce pot sa mai zic)))
claudiue scrie:Continuand firul povestirei, intreb ca un necunoscator : de ce Magic-urile sunt dublu la pret fata de MTX14 ? In ce se reflecta aceasta diferenta? In calitatea blank-ului, a inelelor, a mandrinei, in performante de aruncare ???
Fiind tot o chinezarie pe care s-a pus un brand, de ce e de 2 ori mai scumpa?
Sunt fff interesat de achizitionarea acestor bete(oricare dintre cele doua modele) si nu stiu ce sa aleg intre MTX14 si Magicuri???
![]()
![]()
Am sa raspund cu o intrebare :claudiue scrie:Continuand firul povestirei, intreb ca un necunoscator : de ce Magic-urile sunt dublu la pret fata de MTX14 ? In ce se reflecta aceasta diferenta? In calitatea blank-ului, a inelelor, a mandrinei, in performante de aruncare ???
Fiind tot o chinezarie pe care s-a pus un brand, de ce e de 2 ori mai scumpa?
Sunt fff interesat de achizitionarea acestor bete(oricare dintre cele doua modele) si nu stiu ce sa aleg intre MTX14 si Magicuri???
![]()
![]()
.......claudiue scrie:Continuand firul povestirei, intreb ca un necunoscator : de ce Magic-urile sunt dublu la pret fata de MTX14 ? In ce se reflecta aceasta diferenta? In calitatea blank-ului, a inelelor, a mandrinei, in performante de aruncare ???
Sa inteleg ca daca vreau sa cumpar ar trebui sa va contactez prin PM pentru a afla mai multe detalii despre lanseta? Poate nu ar strica sa puneti aceste detalii pe forum, nu doar pe PM.Vladut Mateianu scrie:Claudiu, cand vei fi hotarat sa cumperi, te astept si-ti explic cu lux de amanunte. Cum de altfel le explic pe PM tuturor celor care imi cer detalii despre lansete......
Despre superioritatea "bilelor" romanesti compartaiv cu cele englezesti vei mai auzi multe in urmatorii ani...bine ca esti tanar !![]()