MTX14 sau Prologic C2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: MTX14 sau Prologic C2

Mesaj de Dan Mitranescu »

bigstar scrie:ii dau dreptate ce pot sa mai zic :))))
:D

Florin Vasii

Mesaj de Florin Vasii »

Nu stiu daca sunt MTX14 dar aveau langa mine 2 colegi acum vreo 2 sapt. niste lansete MTX de 3,9m de 4 lbs cu care aruncau foarte departe. Il rog pe Dl MItranescu sa ne spuna daca erau MTX14 sau nu...

De scos peste au scos cam tot ce le-a tras... am vazut o singura ratare si am vazut si ce s-a intamplat - nu a fost vina lansetei. Mentionez ca eram pe Sulimanu (standul 8 eu si 7 ei)si aruncau cam la 5-10 m de malul opus(aveau firul prins in clips ca daca nu ar fi dat pe mal cu siguranta).
Unul dintre ei a aruncat cu lanseta mea Cormoran Eliminator ES 3,6m 3,5 lbs si nu avea nici o sansa sa arunce cat dadea cu MTX-urile.
MTX-urile mi s-au parut foarte rigide... nu stiu cum o fi in drill dar in momentul ala mi-as fi dorit macar un bat din ala...

Sarbatori fericite!

claudiue

Mesaj de claudiue »

Continuand firul povestirei, intreb ca un necunoscator : de ce Magic-urile sunt dublu la pret fata de MTX14 ? In ce se reflecta aceasta diferenta? In calitatea blank-ului, a inelelor, a mandrinei, in performante de aruncare ???
Fiind tot o chinezarie pe care s-a pus un brand, de ce e de 2 ori mai scumpa?

Sunt fff interesat de achizitionarea acestor bete(oricare dintre cele doua modele :wink:) si nu stiu ce sa aleg intre MTX14 si Magicuri??? :lol: :lol: :mrgreen:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

claudiue scrie:Continuand firul povestirei, intreb ca un necunoscator : de ce Magic-urile sunt dublu la pret fata de MTX14 ? In ce se reflecta aceasta diferenta? In calitatea blank-ului, a inelelor, a mandrinei, in performante de aruncare ???

Sunt fff interesat de achizitionarea acestor bete(oricare dintre cele doua modele :wink:) si nu stiu ce sa aleg intre MTX14 si Magicuri??? :lol: :lol: :mrgreen:

Pai se putea sa nu apari tu ? :D As putea sa-ti explic, dar ma tem ca nu o sa intelegi....asa ca mai bine gandeste-te ca Magicurile sunt mai scumpe ptr ca sunt magice... :wink: daca nu crezi, te astept sa-ti dau un set la teste, sa te convingi singur.. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

claudiue scrie:Continuand firul povestirei, intreb ca un necunoscator : de ce Magic-urile sunt dublu la pret fata de MTX14 ? In ce se reflecta aceasta diferenta? In calitatea blank-ului, a inelelor, a mandrinei, in performante de aruncare ???

Am sa raspund cu o intrebare :
Care este diferenta dintre o masina "model de baza" si una full options ?
Amandoua te plimba la fel , dar unii prefera o culoare aparte , geamuri electrice , clima ...Confortul fizic si psihic se plateste, ajungand in multe cazuri sa dubleze pretul de baza. 9 Daca insa ajunge de 3 - 4- 5 ori mai mare ... nu stiu ce sa mai zic ... :D )

Problema apare atunci cand cel cu masina full option afirma ca masina lui accelereaza mai repede ca una "cheala" .

Daca nu inchide aerul conditionat chiar poate sa isi ia rusine ... :D Asa ca mai bine sta in banca lui si cel din masina fara obtiuni o sa il invidieze . :wink:

P.S. Daca iti iei Magic-uri nu te lua de cei cu MTX-uri , iar daca iti iei MTX-uri apreciazai pe cei care isi permit Magic-uri . Valabil pentru toate polemicile acestui topic !

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

.......

cand au aparut pe piata Magicurile , Mtx /ul era de aproape 4 ori mai ieftin . Intre timp diferenta s/a injumatatit . ....si daca le cumperi la oferta diferenta este mai mica .

Ambele bete sunt bune dar pentru ciortaniada consider ca sunt mai bune Magicurile pentru ca nu sunt asa pari ca mtx /urile ......depinde de gustul fiecaruia :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

claudiue

Mesaj de claudiue »

@VM - singurul lucru spus de tine si neinteles de mine a fost cand imi explicai in magazin superioritatea bilelor SNZ comparativ cu Nutra. In rest, faptul ca subestimezi nu iti confera superioritate in discutie. Intrebam foarte serios ce elemente superioare are batul de il face dublu la pret fata de MTX, sperand sa primesc raspunsuri de la tine ca si dezvoltator (nu producator). Un inel fuji in loc de kigan, o mandrina, o rasina in plus sau in minus, poate o biofibra. Daca singurul lor atu este ca sunt magice...doar vei vraji clientii sa le cumpere. nu le iau in teste pt ca eu testez lansete la fel de mult cum testeaza producatorii romani nada comercializata ;)

@Dan Mitranescu - foare foarte buna comparatia intre o masina cheala si una full. Numai ca la lansete...nu se aplica. Orice "optiune" adaugata in plus va conferi lansetei un avantaj( a se intelege inele mai usoare,blank testat in timp, tehnologie de prelucrare, mandrina, etc).

@Iulian Petre - daca nu ma insel, ai afirmat intr-un post ca se vor schimba la club lansetele MTX14 cu noile magicuri. Tot chestie de gust sau de calitate?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Claudiu, cand vei fi hotarat sa cumperi, te astept si-ti explic cu lux de amanunte. Cum de altfel le explic pe PM tuturor celor care imi cer detalii despre lansete......

Despre superioritatea "bilelor" romanesti compartaiv cu cele englezesti vei mai auzi multe in urmatorii ani...bine ca esti tanar ! :wink: :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

Vladut Mateianu scrie:Claudiu, cand vei fi hotarat sa cumperi, te astept si-ti explic cu lux de amanunte. Cum de altfel le explic pe PM tuturor celor care imi cer detalii despre lansete......

Despre superioritatea "bilelor" romanesti compartaiv cu cele englezesti vei mai auzi multe in urmatorii ani...bine ca esti tanar ! :wink: :D
Sa inteleg ca daca vreau sa cumpar ar trebui sa va contactez prin PM pentru a afla mai multe detalii despre lanseta? Poate nu ar strica sa puneti aceste detalii pe forum, nu doar pe PM.
Sunt curios pe cand o sa implementeze si Mercedes acest sistem de "info prin PM cu CEO" :shock:

claudiue

Mesaj de claudiue »

L-am intrebat o data ceva pe Steve Nash pe pagina lui de facebook. Mi-a raspuns a doua zi. Bine, poate ca nu mi-a raspuns el...poate are om sa o faca, dar si-a dat interesul.
Bine ca munceste el sa aibe si altii ce brandui !

Eu intreb frumos despre proprietati si mi se raspunde ca sunt magice, ca se explica dar numai pe privat, etc. Fiind o lanseta ce sare putin din gama medie, chiar eram curios. Imi pare rau acum ca nu ma invat minte !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”