Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Tot asa l-ai luat la interpelat...intrebandu-l de ce preturile produselor sale sunt mai mari de cat la alti producatori ? Sunt curios daca ti-ar raspunde ceva concret (si corect), asa, in public !claudiue scrie:L-am intrebat o data ceva pe Kevin Nash pe pagina lui de facebook. Mi-a raspuns a doua zi......
Au un reprezentant pro bono pe Menzoco !claudiue scrie: Astia de la prologic nu au un avocat pe forumul asta?
Mangleala din asta incearca in alte discutii, stiu prea bine cu cine dialoghez ca sa pot sa te cred....claudiue scrie:
Eu intreb frumos despre proprietati si mi se raspunde ca sunt magice, ca se explica dar numai pe privat, etc. Fiind o lanseta ce sare putin din gama medie, chiar eram curios. Imi pare rau acum ca nu ma invat minte !
alinteodor79 scrie: Sa inteleg ca daca vreau sa cumpar ar trebui sa va contactez prin PM pentru a afla mai multe detalii despre lanseta? Poate nu ar strica sa puneti aceste detalii pe forum, nu doar pe PM.
Sunt curios pe cand o sa implementeze si Mercedes acest sistem de "info prin PM cu CEO"
Eu o sa iti raspund serios , fiind posesor si de MAGIC si de MTX14 pot spune ca exista diferente intre ele , si aici nu ma refer la componente(inele,mandrine , draci-laci ..) . Am pescuit in paralel cu cele doua modele la un concurs unde pescuiam la o distanta de peste 120 de metri ,ajungeam acolo fara probleme cu ambele modele , doar ca atunci cand lansam cu MAGIC parca nu trebuie sa fortez atat de tare ca sa obtin distanta dorita , si un plus pentru pescuitul la ciortan , este usor mai blanda pe varf . Acum fiecare isi alege batul dupa cum crede, eu sunt multumit de ambele .RSC scrie:CEO Vladutvinde la Green Lake o gramada de bete pentru ca toti de acolo, dupa spusele lui Iulica
, trec pe aceasta marca de lansete
(cica merg mai bine la ciortani
- Iulica dixit). In acest caz, avand lansetele MAGIC-e, clubul Green Lake trebuie sa aiba in sezonul urmator de doua ori mai multe podiumuri decat anul acesta
, cand au folosit MTX-uri...
. Daca acest lucru nu se va intampla atunci o sa putem spune ca MTX-urile sunt mai magice decat MAGIC-urile
Iti dai seama ca eu glumesc...dar asta nu inseamana ca voi nu trebuie sa aveti un numar dublu de podiumuriDan Serban scrie:Eu o sa iti raspund serios , fiind posesor si de MAGIC si de MTX14 pot spune ca exista diferente intre ele , si aici nu ma refer la componente(inele,mandrine , draci-laci ..) . Am pescuit in paralel cu cele doua modele la un concurs unde pescuiam la o distanta de peste 120 de metri ,ajungeam acolo fara probleme cu ambele modele , doar ca atunci cand lansam cu MAGIC parca nu trebuie sa fortez atat de tare ca sa obtin distanta dorita , si un plus pentru pescuitul la ciortan , este usor mai blanda pe varf . Acum fiecare isi alege batul dupa cum crede, eu sunt multumit de ambele .RSC scrie:CEO Vladutvinde la Green Lake o gramada de bete pentru ca toti de acolo, dupa spusele lui Iulica
, trec pe aceasta marca de lansete
(cica merg mai bine la ciortani
- Iulica dixit). In acest caz, avand lansetele MAGIC-e, clubul Green Lake trebuie sa aiba in sezonul urmator de doua ori mai multe podiumuri decat anul acesta
, cand au folosit MTX-uri...
. Daca acest lucru nu se va intampla atunci o sa putem spune ca MTX-urile sunt mai magice decat MAGIC-urile
PS. : @Dan Mitranescu , aceeasi problema pe care o semnalase Iulica intr-un topic anterior o am si eu, in lanseu se incurca firul intre inele , si eu nu las firul scurt atunci cand lansez . Sa fie stilul meu de aruncare ?
Iti raspund, nici ca avocat , nici ca inchizitor... cat timp pui problema diferentei de pret, cand discutam de 2 bete diferite, m-as mira sa gasesti un producator care sa-ti argumenteze si sa-si compare marfa, pretul si adaosul, in public ...evident, raportanduse la alt produs, alt pret si alt adaos, al altui producator !claudiue scrie:Eu am intrebat punctual ( diferenta la inele, de materiale, carbon, mandrina etc,) de proprietatile unei lansete comparativ cu o alta! Nu am intrebat cat castiga la bucata. poate ca plateste chinezului 840 si le vinde cu 850! Chiar nu ma intereseaza profitul vanzatorului !
Astia de la prologic nu au un avocat pe forumul asta?