Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Sa inteleg ca stii exact cat e pretul de productie al unei lansete Shimano? Daca da fii bun si impartaseste-ne si noua, pe modele daca se poate..sa stim cat am dat pentru brand si cat pe lanseta.vulc ovidiu scrie:la Shimano si eu am platit peste jumatate din pret pentru brandul Shimano, iar nu pentru produsul real! Asta e valabil in cazul majoritatii oduselor de top..
... In concluzie ( fara "deci"... nici la inceput si nici in combinatie cu "in concluzie"mimisikuuu scrie:@Ovidiu Vulc
Deci,in concluzie,sa aleaga Prologic,e mai ieftin si gata
Banuiam ca este tot ce intelegi.mimisikuuu scrie:Deci,in concluzie si prin absurd,fiind comerciant zici "baliverne" ,sa ti fie rusine "motzat mic"
Albert scrie: Sa inteleg ca stii exact cat e pretul de productie al unei lansete Shimano? Daca da fii bun si impartaseste-ne si noua, pe modele daca se poate..sa stim cat am dat pentru brand si cat pe lanseta.
Daca ai informatii si despre alte "produse de top" spune-ne si noua despre corturi, senzori, paturi, etc, etc, etc.
In concluzie sa se informeze "pe viu" inainte sa cumpere. Nu am acasa nici o lanseta pe care sa nu fi pus mana si sa nu o fi incercat inainte sa o cumpar. Am cumparat MTX 14 dupa ce le-am incercat si m-am convins de doua lucruri: 1) ca arunca intr-adevar exceptional si 2) ca ma simt bine cu ele. La fel am luat Speed-master pentru pescuituri rapide, lejere, numai dupa ce m-am convins ca ma simt bine cu ele. Si la fel am luat Century SP.mimisikuuu scrie:@Ovidiu Vulc
Deci,in concluzie,sa aleaga Prologic,e mai ieftin si gata
NU m-am laudat. Nu imi place sa ma laud, fiindca nu mai simt in largul meu sa ma laud cu ce am. Am doua spoduri Hi-S, un X-Tamer Warp SU si un X-Tamer Warp Big River. Am avut mai multe de la Free Spirit, unele de la Big Fish, altele din Anglia direct, dar nu le-am tinut.max-carpfishing scrie:"...voi spune doar atat: la Shimano si eu am platit peste jumatate din pret pentru brandul Shimano"
@ vulc ovidiu Amice fara suparare,dar asta este doar una dintre multele bazaconi enumerate de tine in postul ala kilometric...sincer sa fiu m-ai dat pe spate...
Apropo,umbla zvonuri prin alte parti ca si doua dintre faimoasele firme din "Anglia" amintite in acelas post,sunt produse mai nou tot prin China
![]()
PS:Tu cat ai vrea sa coste o lanseta Shimano Best Master sau un Fox Horizon,daca cele despre care pretinzi ca sunt singurele lansete pur englezesti fabricate in Anglia,costa intre 400 si 800 de coco?Si parca mai sus te laudai ca ai Free Spirit! sau intre timp ai uitat?