MTX14 sau Prologic C2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
marian_popescu
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: MTX14 sau Prologic C2

Mesaj de marian_popescu »

dincolo de branduri, reclame, pareri...
si nici nu detin absolut nimic din gama hakuyo

un amic considera ca mtx 14 sunt ceva mai moi, mai usoare si arunca la fel de bine ca fmj-urile pe care le detine
de costul unei reparatii nici nu se mai pune problema sa facem comparatii

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

Discutiile astea nu se mai termina,fiecare isi cumpara ce i place,nu cred ca cineva a sustinut ca prologicul arunca mai bine decat mtx ul insa cand vine vorba de greutatea lansetei sau finisaje balanta se inclina in favoarea C2 ului. Acum depinde si de ce isi doreste pescarul de la o lanseta: vrei doar distanta? ia ti frate Mtx,dai 400 ron,putin antrenament si poti sa arunci 180m(lucru demonstrat)

menzoco

Mesaj de menzoco »

mimisikuuu scrie:Discutiile astea nu se mai termina,fiecare isi cumpara ce i place,nu cred ca cineva a sustinut ca prologicul arunca mai bine decat mtx ul insa cand vine vorba de greutatea lansetei sau finisaje balanta se inclina in favoarea C2 ului. Acum depinde si de ce isi doreste pescarul de la o lanseta: vrei doar distanta? ia ti frate Mtx,dai 400 ron,putin antrenament si poti sa arunci 180m(lucru demonstrat)
putin antrenament si poti sa arunci 180m(lucru demonstrat) haha ce caterinca sa vedem si anul asta.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

mimisikuuu scrie:Discutiile astea nu se mai termina,fiecare isi cumpara ce i place,nu cred ca cineva a sustinut ca prologicul arunca mai bine decat mtx ul insa cand vine vorba de greutatea lansetei sau finisaje balanta se inclina in favoarea C2 ului. Acum depinde si de ce isi doreste pescarul de la o lanseta: vrei doar distanta? ia ti frate Mtx,dai 400 ron,putin antrenament si poti sa arunci 180m(lucru demonstrat)
Sefu meu are o vorba : hartia suporta orice scrii pe ea :mrgreen:
Extrapoland se pare ca MTX arunca 180 M daca face cine trebuie masuratoarea :mrgreen:

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Intre timp s-a mai inmuiat carbonul!
Marius Sârbu

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

zfcristian scrie:.......
Extrapoland se pare ca MTX arunca 180 M daca face cine trebuie masuratoarea :mrgreen:
...si mai ales, sa nu se masoare in paralel cu Free Spirit, Century sau Harrison ! :wink: ... unora s-ar putea sa le fie un pic de jena ! :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

vulc ovidiu scrie: Cred, de pilda, ca o lanseta Shimano de 800 de roni nu poate costa in productie mai mult de 250 de ron. E o opinie personala, nu cer nimanui sa fie de acord cu ea.
Asa ma gandeam si eu. E doar parerea ta. Multumesc de lamurire.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Sa va marturisesc ceva...asa ca fapt divers:
In 2011, la un concurs noi am fost cap de stand undeva pe o limba spre interiorul baltii,nu stiu sa preciez,dar cred ca undeva la vreo 30-50 m,avantaj in fata fata de echipa penultima din stanga noastra.
vreau sa va spun ca noi pescuiam in dreptul nostru cu naditoare long-cast de 120 gr-umplute,undeva la vreo 100-120m, din ce am aproximat.
Noi foloseam lansete de 3.5 lb cu actiune super rapida (blanc 1k),scumpe si mandri de ele pt ca se incarcau foarte bine cu greutati mari si dadeam in ele fara nicio frica.
Prima zi nu am fost atenti unde pescuieste vecinul din stanga,mai exact,dar a doua zi am observat ca arunca in acelasi loc,paralel cu noi,poate chiar mai departe de unde dedeam noi.
Dupa ce am fraternizati,ca si vecini la o tuica,plimbandu-ne din stand in stand mi-am aruncat ochii pe una dintre lanselele sale si ce credeti ca scria??? :shock: CORMORAN ELIMINATOR 12" 3.0lb (intr-adevar omul pescuia numai cu plumb pierdut,dar nici chiar asa)
M-am mai intalnit cu el pe balta intre timp si l-am pus sa dea cu una din lansetele mele,iar ceea ce faceam eu ,nu avea nicio legagatura cu ce am vazut la el.bineinteles-asta in distanta,ochiometric.
In conluzie:
-daca nu poti,nu poti!-poti invata
-iar daca nu poti nu blama!-impaca-te cu ideea
catch&release

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Au ajuns cobrele Hakuyo?

mircione

Mesaj de mircione »

cum imi dau seama care este mtx 12 si care este mtx 14 ?? scrie pe ele ....??

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”