Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
putin antrenament si poti sa arunci 180m(lucru demonstrat) haha ce caterinca sa vedem si anul asta.mimisikuuu scrie:Discutiile astea nu se mai termina,fiecare isi cumpara ce i place,nu cred ca cineva a sustinut ca prologicul arunca mai bine decat mtx ul insa cand vine vorba de greutatea lansetei sau finisaje balanta se inclina in favoarea C2 ului. Acum depinde si de ce isi doreste pescarul de la o lanseta: vrei doar distanta? ia ti frate Mtx,dai 400 ron,putin antrenament si poti sa arunci 180m(lucru demonstrat)
Sefu meu are o vorba : hartia suporta orice scrii pe eamimisikuuu scrie:Discutiile astea nu se mai termina,fiecare isi cumpara ce i place,nu cred ca cineva a sustinut ca prologicul arunca mai bine decat mtx ul insa cand vine vorba de greutatea lansetei sau finisaje balanta se inclina in favoarea C2 ului. Acum depinde si de ce isi doreste pescarul de la o lanseta: vrei doar distanta? ia ti frate Mtx,dai 400 ron,putin antrenament si poti sa arunci 180m(lucru demonstrat)
...si mai ales, sa nu se masoare in paralel cu Free Spirit, Century sau Harrison !zfcristian scrie:.......
Extrapoland se pare ca MTX arunca 180 M daca face cine trebuie masuratoarea
Asa ma gandeam si eu. E doar parerea ta. Multumesc de lamurire.vulc ovidiu scrie: Cred, de pilda, ca o lanseta Shimano de 800 de roni nu poate costa in productie mai mult de 250 de ron. E o opinie personala, nu cer nimanui sa fie de acord cu ea.