mulineta buget maxim 550 lei

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: mulineta buget maxim 550 lei

Mesaj de osc1or »

Neamtul scrie:[...] Incet dar sigur si cei de la Shimano incep sa produca...hai sa nu le zicem petarde, sa zicem mulinete usoara si frumoase si...cam atat. :roll: La performanta, apogeul l-au avut deja in urma cu 10-12 ani. :wink:

Like!
Critic echilibrat

marian_popescu
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: mulineta buget maxim 550 lei

Mesaj de marian_popescu »

ce-i drept, si eu am ramas atasat de modelele din "epoca de aur" - emblem, ss, st si vechile modele shimano. tractorase forever, dar tind sa cred ca suntem influentati si de faptul ca atunci erau destul de inaccesibile si ne-au intrat la suflet drept jucariile supreme. aduceti-va aminte ca bblc erau undeva la 12 milioane cand le aducea gipo

faptul ca tocmai mi-am comandat un set de 4 dam-uri telescopice, din fibra de sticla, cu maner de pluta si mandrina de inox, vechi de peste 20 de ani, nu inseamna ca astea ma vor ajuta sa prind mai mult peste decat as fi facut-o cu hard core-urile pe care ti le-am vandut tie, Neamtule, sau cu mama lansetelor de Dunare (io stiu ce super carboane shimano sau daiwa). ci doar ca imi plac mie mai mult

nu cred ca shimano face mulinete mai slabe. ba pe unele cred ca le face la fel de bune, dar mai usoare, mai ... , numai ca pentru 100 de grame in minus platesti o diferenta din care iti mai poti lua lejer o mulineta de calitate. dar esti in trend. si te multumesti in sinea ta spunandu-ti ca faptul ca asaza 40 de spire pe tambur la tura de manivela (in loc de 15 ca la o mulineta "veche"), castigi o distanta semnificativ mai mare in lanseu
cat despre daiwa, raman la parerea ca de la entoh in sus, dar scumpe

eu am ales ca de anul asta sa bag banii mai mult in consumabile> taxe, nade, accesorii si benzina (in rezervorul masinii si al barcii), si cred ca voi fi mai castigat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”