mulineta buget maxim 550 lei

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
PallBogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de PallBogdan »

Si nici daiwa pe acelasi picior cu shimano...undeva pe la genunchi doar...

marian_popescu
pescar de competitie

Re: mulineta buget maxim 550 lei

Mesaj de marian_popescu »

o dam in alte alea...

felicitari pentru noua achizitie, sper ca nu s-a perceput ca am ceva impotriva acestui penn. cine stie, poate chiar e un model deosebit. la fel cum si ryobi proskier (si nose power si carp) mi s-au parut excelente, desi nu sunt nici shimano si nici daiwa. cat despre modelele daiwa made in china, am o maaare retinere. cele thailand sau japan, jos palaria, in ciuda pretului piperat
in 550 de lei, eu as fi luat speedcast xsa sau ryobi. chestie de gust, pana la urma

gabriel2vsl

Mesaj de gabriel2vsl »

gabriel2vsl scrie:Andrei 0001, daca eesti interesat eu vind 4 Hakuyo td 6000 la un pret f bun
.........................

POTI POSTA ANUNTUL AICI, NU SUNT PERMISE LINKURI EXTERNE CATRE ALTE SITE-URI DE VANZARI SCULE PESCUIT ! -MODERATOR
Asa este aveti dreptate, va cer scuze pentru postarea link-ului!
EvercarpTeam

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

PallBogdan scrie:Si nici daiwa pe acelasi picior cu shimano...undeva pe la genunchi doar...
s-o crezi tu! :wink:
catch&release

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

Eu o cred...nu e nevoie sa creada si altcineva pentru mine! ;)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

PallBogdan scrie:
Si nici daiwa pe acelasi picior cu shimano...undeva pe la genunchi doar...
Bogdane,
Asta miroase a afirmatie imperativa lipsita de argumente.
.nu e nevoie sa creada si altcineva pentru mine!
Daca te referi la interpretat vise cred ca ai dreptate. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

Nu cred ca e vorba de vise...e vorba de opinia si alegerea fiecaruia. Din punctul meu de vedere Shimano este peste Daiwa!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

PallBogdan scrie:Nu cred ca e vorba de vise...e vorba de opinia si alegerea fiecaruia. Din punctul meu de vedere Shimano este peste Daiwa!
Aia cu glezna/genunchiul e o afirmatie de kkt. Daca ramaneai doar la parerea ca shimano este peste Daiwa era suficient. De Basia QDX 4500 sau IR QD ai auzit??
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Daca e sa ne intoarcem in timp 5-6 ani, pe vremea cand la importatorul Daiwa gaseai numai mulinete Daiwa de la Emcast Evo(crap) si Exceler(spinning) in sus, in acea perioada chiar poti spune ca erau aproape pe picior de egalitate, am avut si eu cateva modele. Shimano are marele avantaj ca scoate multe modele pe piata si ai de unde alege. La Daiwa , cele noi sunt putine si destul de prost facute( nu chiar toate) iar daca nu-s prost facute, costa cat nu fac.
La orice ora o Emblem Pro poate concura cu succes cu o Ultegra, o Infinity cu un BBLC sau Toarnament Linear X cu Super Baitrunner si chiar si BBLC !

In prezent sunt convins ca Shimano conduce detasat in materie de mulinete si abia astept ziua in care cei de la Daiwa se trezesc si incep sa faca din nou legende ca S 5000 T, SS 3000 Tournament sau Emblem ZA, XA si mai sunt destule(includ aici si nu asa cunoscutul Linear X care e o mulineta metalica cu 8 rulmenti CRBB, baitrunner, 2 tamburi din otel si foarte puternica). Singura mulineta excelenta din garda veche e Infinity XBR si mai merita amintite si cele din Gama Emblem Pro si Spod.

Ca o recomandare, daca mulinetele nu trebuie sa fie neaparat noi din magazin si bugetul este maxim 550lei, as lua Ultegra XTB 14000/XSB 10000, Emblem Pro sau ceva din gama Tournament sau BBLC sh iar ca mulineta noua Penn Surfblaster sau Affinity sunt excelente. Penn a mai scos un model pe piata care poate fi o alegere inspirata si anume Penn Spinfisher SSV LC 7500 ! Mulineta e din metal si are dimensiunea unei Affinity 7000(poate putin mai mare) si are o greutate de 775 gr dar repet, e full metal la fel ca Linear X care avea si ea vre-o 750gr.

Ca o paranteza, chiar daca Shimano e pe primul loc, nu imi plac mulinetele noi din Ci4 si nici modelele XSC/XTC si cateva modele de spinning si feeder care, in ciuda pretului astronomic, lasa o impresie de fragilitate si cred ca nici in cele mai frumoase vise nu vor rezista cat rezista o Ultegra XT, XTA, Biomaster GT sau, pentru spinning, modelele vechi de Stradic sau Twinpower. Incet dar sigur si cei de la Shimano incep sa produca...hai sa nu le zicem petarde, sa zicem mulinete usoara si frumoase si...cam atat. :roll: La performanta, apogeul l-au avut deja in urma cu 10-12 ani. :wink:

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

Cred ca am auzit multi de multe...dar nu asta cred ca e cel mai important lucru...de ce am auzit...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”