A fost cineva si a probat/incercat mulineta aceasta la Dechatlon? Ma refer la Daiwa. Eu din ce mi-aduc aminte m-am uitat acu ceva vreme la ea si parea cam "deselata". O sa incerc sa ma opresc diseara la Dechatlon sa ma mai uit inca odata.
Tritoiu Dragos scrie:A fost cineva si a probat/incercat mulineta aceasta la Dechatlon? Ma refer la Daiwa. Eu din ce mi-aduc aminte m-am uitat acu ceva vreme la ea si parea cam "deselata". O sa incerc sa ma opresc diseara la Dechatlon sa ma mai uit inca odata.
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!! CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31
Am vazut-o ..parea o mulineta proaspat pusa pe raft adica nu una d-aia incercata de toti pescarii care au trecut prin Dechatlon..Daca nu avea ea vreo buba ceva eu zic ca mulineta asta nu poate fi folosita la pescuit:)...Nu are antiretur infinit si are o cursa de aproape 10 la 100 pana se blocheaza cand o ia rotorul inapoi. Cand dai pick upul peste cap sa arunci are aceiasi oscilatie. Nici nu are un punct in care sa stea fix cand arunci. La fel probabil cand intepi ...daca intepi...o sa zdrangane inainte-inapoi in cei 10% . Si are si momente in care daca esti iute si o iei prin surprindere nu agata antireturul pe o cursa si mai lunga.
Cel putin asa functiona mulineta pe care am probat-o eu..Acu nu stiu daca cumva avea ea vreun defect, dar ca aspect era ca scoasa din cutie spre deosebire de adonisi, avoceti si alti mulineti vecini din care curgeau suruburi, manere, tamburi dupa ce au fost probate de pescari care probabil au avut nevoie ba de un fluture de frana ba de vreun capacel dala care strange manerul . Posibil ca emblem x dasta sa nu aiba nimeni ca prea era completa.
Tritoiu Dragos scrie:Am vazut-o ..parea o mulineta proaspat pusa pe raft adica nu una d-aia incercata de toti pescarii care au trecut prin Dechatlon..Daca nu avea ea vreo buba ceva eu zic ca mulineta asta nu poate fi folosita la pescuit:)...Nu are antiretur infinit si are o cursa de aproape 10 la 100 pana se blocheaza cand o ia rotorul inapoi. Cand dai pick upul peste cap sa arunci are aceiasi oscilatie. Nici nu are un punct in care sa stea fix cand arunci. La fel probabil cand intepi ...daca intepi...o sa zdrangane inainte-inapoi in cei 10% . Si are si momente in care daca esti iute si o iei prin surprindere nu agata antireturul pe o cursa si mai lunga.
Cel putin asa functiona mulineta pe care am probat-o eu..Acu nu stiu daca cumva avea ea vreun defect, dar ca aspect era ca scoasa din cutie spre deosebire de adonisi, avoceti si alti mulineti vecini din care curgeau suruburi, manere, tamburi dupa ce au fost probate de pescari care probabil au avut nevoie ba de un fluture de frana ba de vreun capacel dala care strange manerul . Posibil ca emblem x dasta sa nu aiba nimeni ca prea era completa.
Era noua cea pe care ai pus mana. Dar asa merge ea
De asta am si recomandat altceva.
Tritoiu Dragos scrie:Atunci intradevar adonis e mai ok...mergea mai bine chiar daca nu mai avea fluturele de frana si capacelul care strange manerul
Si la decathlon la baneasa era un adonis expus pur si simplu distrus. Lipseau piese din el, avea super jocuri din toate incheieturile.. oare nu le verifica nimeni periodic?
eu tot la Pallady l-am vazut. De fapt cred ca doar acolo mai se gaseste Daiwa cf sitului Dechatlon.
osc1or scrie:
Si la decathlon la baneasa era un adonis expus pur si simplu distrus. Lipseau piese din el, avea super jocuri din toate incheieturile.. oare nu le verifica nimeni periodic?