Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Cam asa ceva.ramane sa incerci,sa vezi.Rujjuman scrie:Pana acum aero technium 10000 XT a ramas imbatabila la casting...de ce???poate ne lamureste cineva
sa fie oare sistemul unic de SUPER slow oscilation care aseaza firul impecabil??? cica asta ar fi motivul...ce ziceti???
Nea Cornele ai montat tamburi de Aerotehnium xt de 6000 ,pe BBLC?fenomenul se intampla doar cu fir subtire?Sau si cu fir mai gros?cornelserbu scrie:si eu am la bbrlc-uri cativa tamburi mai putin adanci decat cei normali si se intampla acelasi fenomen, dar nu m-am gandit de ce !?!
am si xtb 5500 si mi se par niste mulinete de casting f. misto
nu, marius, sunt niste tamburi speciali de bblrc pe care nu i-am mai vazut de mult, iar fenomenul s-a intamplat intr-adevar numai cu fir subtire, fiindca fir gros nu prea incape mult pe tamburii aiamariusangler scrie:Nea Cornele ai montat tamburi de Aerotehnium xt de 6000 ,pe BBLC?fenomenul se intampla doar cu fir subtire?Sau si cu fir mai gros?
E foarte probabil,ca la fir subtire, frecarea pe buza tamburului sa fie minima.Acelasi fenomen se intampla la Basia incarcata cu fir subtire si la Aerotehnium Xt sau BBLC cu tambur de 6000 de Aerotehnium montat pe el.cornelserbu scrie:nu, marius, sunt niste tamburi speciali de bblrc pe care nu i-am mai vazut de mult, iar fenomenul s-a intamplat intr-adevar numai cu fir subtire, fiindca fir gros nu prea incape mult pe tamburii aiamariusangler scrie:Nea Cornele ai montat tamburi de Aerotehnium xt de 6000 ,pe BBLC?fenomenul se intampla doar cu fir subtire?Sau si cu fir mai gros?
ps. tare de tot shimano ala din filmulet si presupun ca si basia e la fel de tare
Nu prea stiu eu spaniola (noroc cu Google) dar in comentariile de pe Youtube se facea precizarea ca sunt mulinete f. rare (serie limitata , lucrata manual...a disparut de pe piata in anul 2000) si cea din clip a fost cumparata dintr-un magazin de antichitati din Japonia ! Tipul declara ca a luat 3 din Japonia cu 120.000 pesetas bucata ! Cat draq inseamna 120.000 de pesetas ?tonny scrie:Cine are idee de unde s-ar putea cumpara o asemene mulineta ca si cea din videoclipul de pe youtube?