Mulinete pentru lansete Century

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Mulinete pentru lansete Century

Mesaj de cornelserbu »

si eu am la bbrlc-uri cativa tamburi mai putin adanci decat cei normali si se intampla acelasi fenomen, dar nu m-am gandit de ce !?!

am si xtb 5500 si mi se par niste mulinete de casting f. misto
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Rujjuman

Mesaj de Rujjuman »

Pana acum aero technium 10000 XT a ramas imbatabila la casting...de ce???poate ne lamureste cineva :)
sa fie oare sistemul unic de SUPER slow oscilation care aseaza firul impecabil??? cica asta ar fi motivul...ce ziceti???

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Rujjuman scrie:Pana acum aero technium 10000 XT a ramas imbatabila la casting...de ce???poate ne lamureste cineva :)
sa fie oare sistemul unic de SUPER slow oscilation care aseaza firul impecabil??? cica asta ar fi motivul...ce ziceti???
Cam asa ceva.ramane sa incerci,sa vezi. :D
Mad carp Team

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

cornelserbu scrie:si eu am la bbrlc-uri cativa tamburi mai putin adanci decat cei normali si se intampla acelasi fenomen, dar nu m-am gandit de ce !?!

am si xtb 5500 si mi se par niste mulinete de casting f. misto
Nea Cornele ai montat tamburi de Aerotehnium xt de 6000 ,pe BBLC?fenomenul se intampla doar cu fir subtire?Sau si cu fir mai gros?
Mad carp Team

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

Cred eu ca cele mai bune lansete se imperecheaza cu cele mai bune mulinete iar cea mai buna mulineta scoasa vreodata este urmatoarea http://www.youtube.com/watch?v=2BHghYG6VOc

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

8)
tot 395gr...
Fişiere ataşate
!BUS6pzwCGk~$(KGrHgoOKiIEjlLm(KVwBKM)TTQbCg~~_12.jpg
!BUS6pzwCGk~$(KGrHgoOKiIEjlLm(KVwBKM)TTQbCg~~_12.jpg (18.8 KiB) Vizualizat de 1332 ori

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

mariusangler scrie:Nea Cornele ai montat tamburi de Aerotehnium xt de 6000 ,pe BBLC?fenomenul se intampla doar cu fir subtire?Sau si cu fir mai gros?
nu, marius, sunt niste tamburi speciali de bblrc pe care nu i-am mai vazut de mult, iar fenomenul s-a intamplat intr-adevar numai cu fir subtire, fiindca fir gros nu prea incape mult pe tamburii aia

ps. tare de tot shimano ala din filmulet si presupun ca si basia e la fel de tare :!:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

cornelserbu scrie:
mariusangler scrie:Nea Cornele ai montat tamburi de Aerotehnium xt de 6000 ,pe BBLC?fenomenul se intampla doar cu fir subtire?Sau si cu fir mai gros?
nu, marius, sunt niste tamburi speciali de bblrc pe care nu i-am mai vazut de mult, iar fenomenul s-a intamplat intr-adevar numai cu fir subtire, fiindca fir gros nu prea incape mult pe tamburii aia

ps. tare de tot shimano ala din filmulet si presupun ca si basia e la fel de tare :!:
E foarte probabil,ca la fir subtire, frecarea pe buza tamburului sa fie minima.Acelasi fenomen se intampla la Basia incarcata cu fir subtire si la Aerotehnium Xt sau BBLC cu tambur de 6000 de Aerotehnium montat pe el.
Mad carp Team

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Cine are idee de unde s-ar putea cumpara o asemene mulineta ca si cea din videoclipul de pe youtube?
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

tonny scrie:Cine are idee de unde s-ar putea cumpara o asemene mulineta ca si cea din videoclipul de pe youtube?
Nu prea stiu eu spaniola (noroc cu Google) dar in comentariile de pe Youtube se facea precizarea ca sunt mulinete f. rare (serie limitata , lucrata manual...a disparut de pe piata in anul 2000) si cea din clip a fost cumparata dintr-un magazin de antichitati din Japonia ! Tipul declara ca a luat 3 din Japonia cu 120.000 pesetas bucata ! Cat draq inseamna 120.000 de pesetas ?
p.s
mai e unul acolo care zice ca a vrut sa cumpere una, dar pretul cerut in Spania era de 250.000 de pesetas !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”