Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Neamtul scrie:Ultegra XTA,XTB,XSA,Biomaster,Navi,Power Aero,Emblem Pro Emblem Exceler,Tournament Entoh,Iso QD,Infinity X BR, Tournament S 5000T,Tournament Linear X,Exliner,Windcast.
Cred ca ai de unde alege.
Neamtul scrie:Ultegra XTA,XTB,XSA,Biomaster,Navi,Power Aero,Emblem Pro Emblem Exceler,Tournament Entoh,Iso QD,Infinity X BR, Tournament S 5000T,Tournament Linear X,Exliner,Windcast.
Omu spune clar ca nu vrea MGS sau Basia.I-am zis cateva modele care se potrivesc cu ce vrea el.Nu stiu care-i problema ta.shimanobig scrie:Neamtul scrie:Ultegra XTA,XTB,XSA,Biomaster,Navi,Power Aero,Emblem Pro Emblem Exceler,Tournament Entoh,Iso QD,Infinity X BR, Tournament S 5000T,Tournament Linear X,Exliner,Windcast.
Iar te bagi sfatosule?
De unde sti tu ce mulinete ii trebuie la om cand tu doar ai citit despre NG-uri![]()
![]()
![]()
Ti-ai vandut stativele alea?
Ca mai ai putin si iesi cu ele din garantie si de prichindit ....nema![]()
![]()
Are baitrunner spool la fel ca 5500 si 14000 XTB, ceea ce nu inteleg eu este faptul urmator: de ce se arunca mai bine cu 10000 XTB decat cu 14000 XTB ,tamburul are exact aceleasi dimensiuni la ambele cu exceptia adancimii la cel de 14000 ,de altfel 10000 XTB vine cu 2 tamburi de 10000 iar cel de 14000 vine cu unul de 14000 si cu unul de 10000.Rujjuman scrie:10000 XTB...nu are baitrunner dar e mai buna pentru distante decat 14000 ul...culmea, nu?