Mulinete pentru lansete Century

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mircead
Veteran
Puncte: 0

Mulinete pentru lansete Century

Mesaj de mircead »

Sal dragi colegi ,as vrea sa ma sfatuiti cu ce mulinete pot imperechea mai bine lansetele NG+ si FS new &improved.
5500 XTB ar merge pe NG dar mie nu-mi place mulineta (cred ca este prea mica) ,pe FS nu merge de fel;
BBLC este cam grea totusi pentru aruncari dar extrem de utila la plantat;
Pe acasa mai am ceva SPRO INCOGNITO si Okume dar deh parca s-ar cere ceva mulinete mai de soi , dar n-as da pentru nimic in lume bani pe Aerotechnium sau Basia.
Asa ca va rog dati-mi o idee.
Multumesc si fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

Neamtul
pescar de competitie

Re: Mulinete pentru lansete Century

Mesaj de Neamtul »

Ultegra XTA,XTB,XSA,Biomaster,Navi,Power Aero,Emblem Pro Emblem Exceler,Tournament Entoh,Iso QD,Infinity X BR, Tournament S 5000T,Tournament Linear X,Exliner,Windcast.

Cred ca ai de unde alege. :)

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Neamtul scrie:Ultegra XTA,XTB,XSA,Biomaster,Navi,Power Aero,Emblem Pro Emblem Exceler,Tournament Entoh,Iso QD,Infinity X BR, Tournament S 5000T,Tournament Linear X,Exliner,Windcast.

Iar te bagi sfatosule?
De unde sti tu ce mulinete ii trebuie la om cand tu doar ai citit despre NG-uri :lol: :lol: :lol:
Ti-ai vandut stativele alea?
Ca mai ai putin si iesi cu ele din garantie si de prichindit ....nema :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Neamtul scrie:Ultegra XTA,XTB,XSA,Biomaster,Navi,Power Aero,Emblem Pro Emblem Exceler,Tournament Entoh,Iso QD,Infinity X BR, Tournament S 5000T,Tournament Linear X,Exliner,Windcast.

Usor de zis dar care ar merge oare mai bine?
Oare este buna teoria mea: imi mai iau 2 NG si mulinetele alese vor fi Biomaster 8000 XTB ?.
Tournament Entoh am avut pana saptamana trecuta si nu imi place cum bobineaza plus ca mai are si un carait ,Emblem-ul imi place tare ,este o mulineta serioasa in bani rezonabili dar are ciocul ala pe talpa mulinetei si cu modelul asta nu m-am inteles niciodata, 5500 XTB inca mai am o bucata si pot spune ca fac aruncari la distanta mai scurte decat cu lansetele mele si Biomasterul prietenului meu ,n-am incercat 14000 XTB ca nu are niciun amic ,asa ca poate ma lamuriti voi.
Cu Windcast am aruncat o singura data ,pusa pe un Torrix dar pot spune ca daca nu pui pe ea monofilament de cea mai buna calitate (adica fara memorie) ,face peruci la aruncare sau ma rog mie si amicului proprietar ne facea ,la aruncarile mai voinicesti.
Vezi totusi ca desi am de unde face alegeri ,decizia este tare grea ,eu am hotarat sa scriu pe forum nu pentru a ma da mare , ci pentru a afla ceva din experienta celor care o au si sunt dispusi sa ne-o impartaseasca ,in acest fel voi face economie de timp si de bani in comparatie cu incercarile pe care le-as face de unul singur.
Multumesc pentru atentia voastra si fire intinse.

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

shimanobig scrie:

Iar te bagi sfatosule?
De unde sti tu ce mulinete ii trebuie la om cand tu doar ai citit despre NG-uri :lol: :lol: :lol:
Ti-ai vandut stativele alea?
Ca mai ai putin si iesi cu ele din garantie si de prichindit ....nema :lol: :lol: :lol:
Omu spune clar ca nu vrea MGS sau Basia.I-am zis cateva modele care se potrivesc cu ce vrea el.Nu stiu care-i problema ta. :wink: Crezi ca numai la Bucuresti exista Century si Harrison?Te inseli. :wink:
Te bagi pe cam multe topicuri fara sa ai vreo legatura cu subiectul. :wink:
E posibil sa fii tu mai pescar ca mine si sa ai scule mai performante dar asta nu iti da dreptul sa iei la misto pe altii. :wink:

@mircead
Vrei cu baitrunner/baitspool,frana rapida sau normala?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@shimanobig

Te rog sa nu mai intervi in discutii aiurea.Poti oricand sa scri la subiect, sa dezvolti, dar fara atacuri la persoana.
Multumesc.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Vrei cu baitrunner/baitspool,frana rapida sau normala?[/quote]

Oricare model de frana ,nu conteaza,sunt obisnuit cu toate.
Sincer inclin sa-mi iau Biomaster 8000 XTB 2 buc si 2 buc XSB ,dar as fi interesat sa aflu daca un Ultegra 14000 ar veni bine (5500 XTB consider ca este mult prea mica si la aruncari lungi se goleste tamburul prea repede si freaca guta de buza).
Asa ca mai tatonez si astept si sugestii cu placere din partea voastra.
Multumesc si fire intinse.

Rujjuman

Mesaj de Rujjuman »

10000 XTB...nu are baitrunner dar e mai buna pentru distante decat 14000 ul...culmea, nu? :D

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Rujjuman scrie:10000 XTB...nu are baitrunner dar e mai buna pentru distante decat 14000 ul...culmea, nu? :D
Are baitrunner spool la fel ca 5500 si 14000 XTB, ceea ce nu inteleg eu este faptul urmator: de ce se arunca mai bine cu 10000 XTB decat cu 14000 XTB ,tamburul are exact aceleasi dimensiuni la ambele cu exceptia adancimii la cel de 14000 ,de altfel 10000 XTB vine cu 2 tamburi de 10000 iar cel de 14000 vine cu unul de 14000 si cu unul de 10000.

Rujjuman

Mesaj de Rujjuman »

Nici eu nu inteleg fenomenul...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”