mulinete YUKI

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: mulinete YUKI

Mesaj de Dan Mitranescu »

osc1or scrie: am pescuit cu Navi (care Dan spune ca e o mizerie), cu Spro, cu Penn.... e diferenta mare intre Shimano/Daiwa si restul, chiar daca vorbim de gama low de la Shimano..
Am un prieten care are Navi de vreo 4 ani, peste 30 concursuri, peste 5t peste prins, 4-5 iesiri pe an pe Dunare, mocirla, noroi, ninsori, viscole, nisip... sunt ca noi...
De mine spui, ca nu-mi aduc aminte sa fi spus asa ceva. :?

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Dan Mitranescu scrie:
osc1or scrie: am pescuit cu Navi (care Dan spune ca e o mizerie), cu Spro, cu Penn.... e diferenta mare intre Shimano/Daiwa si restul, chiar daca vorbim de gama low de la Shimano..
Am un prieten care are Navi de vreo 4 ani, peste 30 concursuri, peste 5t peste prins, 4-5 iesiri pe an pe Dunare, mocirla, noroi, ninsori, viscole, nisip... sunt ca noi...
Pai nu despre Navi vorbesti cand spui de mulineta de la Shimano cu 1 rulment? Mai e si alta cu 1 rulment?
Critic echilibrat

Tritoiu Dragos

Mesaj de Tritoiu Dragos »

Pai daia e mizerie, ca a pescuit cu ea in mocirla si nu a curatat-o.

Ps asa a zis am citit si eu :lol: .

In rest e foarte buna mulineta...eu asa am auzit.

Si ca sa pun paie pe foc eu am vandut td-urile si le am pastrat pe astea...si pe alealalte :lol:

xcarp

Mesaj de xcarp »

Dan Mitranescu scrie:
xcarp scrie:Ia uite ca sa facut liniste si eu asteptam cu mare interes prezentarea la hakuio ,am si bagat shimano xtb ci4 la vanzare ca sa iau hakuyo ca nu au bucsa aia din plastic,asa am facut si cu free spirit hi-s200 le-am vandut in urma comparatilor cu hakuyo mtx 14 si le- am cumparat pe acestea din urma,ce sa mai ,altceva,sunt curios exista in lumea asta o firma sa nu se compare cu hakuyo?
Topicul era despre yuki daca nu ma insel?!
Mai mult. Tot de la treaba asta Hi-s 200 chiar a dat faliment si a dat si altceva in loc de garantiile alea pe viata :wink: , pe care le vehicula in promovarea produsului.
Si mai mult, am reusit ca in opt ani sa pun in cap piata lansetelor de peste 200 de euro. Imi cer scuze. :roll:
Oare de ce nu mai apreciaza nimeni "calitatea de altadata", in afara de dumneavoastra.

Domnul xcarp, v-ati vandut inclusiv delkimii , aici cine v-a mai indus in eroare. Tot Hakuyo.? :wink: :)
Cu mulinetele mai asteptati putin, ca inca nu stiu prea multe. :)
Va spun totusi prieteneste , nu sigur, dar peste 90%, sa vindeti si mulinetele, ca daca apar alea de la Hakuyo , o sa va fie greu sa o mai faceti. :)

Dumi eu zic sa le donezi ca uite ce a zis Dan ca hakuio scoate mulinete de super top,shimano cu tot ce fac ei sunt niste neaveniti la fel ca mine care habar nu am ce vorbesc.Mai convins de maine trec la hakuyo si fl super calitate la super preturi.
P.S Dane sa nu intelegi ca am ceva cu tine,nu am .din contra te apreciez ca ai stiut sa aduci Dragonul in lumea carpfishingului,ca ai stiut sa speculezi un segment de piata care la momentul ala era inexistent ,singura hiba e ca te bagi in tote topicurile de echipamente .

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

xcarp scrie: P.S Dane sa nu intelegi ca am ceva cu tine,nu am .din contra te apreciez ca ai stiut sa aduci Dragonul in lumea carpfishingului,ca ai stiut sa speculezi un segment de piata care la momentul ala era inexistent ,singura hiba e ca te bagi in tote topicurile de echipamente .
problema nu cred că e din cauza lui Mitrănescu. chiar şi în acest topic omul iniţial a venit cu o părere pertinentă despre yuki-zuki-muki, însă toţi useri îl percep pe Dan=Hakuyo şi apoi uşor, uşor începe balul. cum comentează Dan la echipamente, imediat se găseşte cineva să îndrepte discuţia spre o comparaţie cu Hakuyo. iar lui Mitrănescu atât îi trebuie ca să se desfăşoare. :lol: :lol: :lol:

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Circul a inceput cand s-a facut aluzia ca Yuki e aceasi mulineta cu FL si nu cu Shimano Fliegen TD. Si culmea, cei mai afectati de comparatie au fost tot "fanii" hakuyo, care lasau de inteles ca pot exsista chinezarii scumpe si bune, care se bat cu Shimano si Daiwa, da' sa nu fie comercializate de DM, ca atunci e clar ca sunt mizerii. Si dupa ce au iesit baietii la casting si au venit cu prime impresii vad ca s-a uitat de tot de Yuki si l-au scos pe Mitranescu la careu, sa-l certe un pic :)

Hrib George

mulinete YUKI

Mesaj de Hrib George »

DumiD scrie:Circul a inceput cand s-a facut aluzia ca Yuki e aceasi mulineta cu FL si nu cu Shimano Fliegen TD. Si culmea, cei mai afectati de comparatie au fost tot "fanii" hakuyo, care lasau de inteles ca pot exsista chinezarii scumpe si bune, care se bat cu Shimano si Daiwa, da' sa nu fie comercializate de DM, ca atunci e clar ca sunt mizerii. Si dupa ce au iesit baietii la casting si au venit cu prime impresii vad ca s-a uitat de tot de Yuki si l-au scos pe Mitranescu la careu, sa-l certe un pic :)
:D :D :D :D :D :D

Trimis de pe al meu D5803 folosind Tapatalk

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

DumiD scrie:Circul a inceput cand s-a facut aluzia ca Yuki e aceasi mulineta cu FL si nu cu Shimano Fliegen TD. Si culmea, cei mai afectati de comparatie au fost tot "fanii" hakuyo, care lasau de inteles ca pot exsista chinezarii scumpe si bune, care se bat cu Shimano si Daiwa, da' sa nu fie comercializate de DM, ca atunci e clar ca sunt mizerii. Si dupa ce au iesit baietii la casting si au venit cu prime impresii vad ca s-a uitat de tot de Yuki si l-au scos pe Mitranescu la careu, sa-l certe un pic :)
Pai ce sa facem Dumi daca marele importator s-a dat la fund?
Si-a sters de pe facebook toti "prietenii" carcotasi si a ramas cu cei 3 - 4 insi care tot posteaza:"

"Morariu Florin added 3 new photos — with Sorin Buzatu.
17 hrs ·
Super forta...yuki star.."
sau
"Morariu Florin Inportant si de stiut la aceasta bijuterie ca pikapul nu sare oricat de prost ai lansa"
sau
"Morariu Florin Firu este antradevar fluo se vede foarte bine noaptea"
sau
"Ionut Taloi Cele mai bune cârlige pe care le-am folosit....si o spun cu toată încrederea!!!" (aici e vorba de noile carlige produse in fabrica NEXT FISHING TACKLE, 50 de bucati 2 euro pe Aliexpress, 16 lei 10 carlige la fraieri)
sau
"Boby Stanilescu Acest fir este un fir destinat pescuituluj marin de pe tarm ...cum ii spune si numele in special pt dorada si lup de mare ...este conceput pt atingerea distantelor extreme deasemenea particularitatea lui este rezistenta la abraziune de substrat nisipos ....pescuitul la dorada fiind un pescuit pe substrat asemanator cu cel al crapului dar se folosesc plumbi culisanti rotunzi ....si rig mare minim 50cm ...."

Cred ca omul lucreaza undercover la Antena 3 ca prea e bun.

In fond si la urma urmei, fiecare are grija de afacerea lui asa cum stie, si cum poate..
Critic echilibrat

Dan Mitranescu
Veteran

osc1or scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Pai nu despre Navi vorbesti cand spui de mulineta de la Shimano cu 1 rulment? Mai e si alta cu 1 rulment?
Am spus ca este ultima janghina de la Shimano. Nu vad nimic rau in asta.
Si am mai spus in topicul ala, ca sa compari ultima janghina de la Shimano cu cea mai buna mulineta de la Hakuyo ( TD -ul ), deja se sare calul. Iar nu cred ca am gresit, mai ales ca la mine afirmatiile au venit ca raspuns la aceste lucruri.

Dan Mitranescu
Veteran

xcarp scrie: P.S Dane sa nu intelegi ca am ceva cu tine,nu am .din contra te apreciez ca ai stiut sa aduci Dragonul in lumea carpfishingului,ca ai stiut sa speculezi un segment de piata care la momentul ala era inexistent ,singura hiba e ca te bagi in tote topicurile de echipamente .
Daca poti sa ma apreciezi pentru faptul ca am aratat si dovedit multor pescari ca se pot obtine rezultate foarte bune si cu echipamente nu foarte scumpe, consider ca era mai pe felul meu.
Nu Dragon neaparat. Mamaliga de 2 lei cu care am castigat atatea competitii, nu este de acolo. Plumbii pe care i-am adus la o treime din cat costau la cei care ii cosmetizau pe afara, la fel , nu sunt din Dragon. Saibele din capac de galeata pentru tamburi nu sunt din Dragon. Plus multe altele.
Nu am adus Dragonul in lumea "carpfishingului", am incercat mumai sa nu las notiunea de "carpfishing" sa expluateze pescuitul pe care il aveam noi aici.

Daca am speculat si speculez ceva, este numai aviditatea concurentei de a vinde si a promova produse cat mai scumpe. Ca si in acest topic. Apropo, asta este reclama negativa, ce a patit yuki aici. Cat de apreciata este reclama negativa, o sa vedem ...

Nu ma bag in toate topicurile, nu recomand Hakuyo intotdeauna ( ca dovada, aici am recomandat FL ) si asta se intampla mai mult acum iarna, ca am timp. Mai o gluma , mai ceva serios, o intepatura cu Albert , consider ca nu are nimeni de pierdut. Cine vrea sa si invete cate ceva, are de unde.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”