xcarp scrie:
P.S Dane sa nu intelegi ca am ceva cu tine,nu am .din contra te apreciez ca ai stiut sa aduci Dragonul in lumea carpfishingului,ca ai stiut sa speculezi un segment de piata care la momentul ala era inexistent ,singura hiba e ca te bagi in tote topicurile de echipamente .
Daca poti sa ma apreciezi pentru faptul ca am aratat si dovedit multor pescari ca se pot obtine rezultate foarte bune si cu echipamente nu foarte scumpe, consider ca era mai pe felul meu.
Nu Dragon neaparat. Mamaliga de 2 lei cu care am castigat atatea competitii, nu este de acolo. Plumbii pe care i-am adus la o treime din cat costau la cei care ii cosmetizau pe afara, la fel , nu sunt din Dragon. Saibele din capac de galeata pentru tamburi nu sunt din Dragon. Plus multe altele.
Nu am adus Dragonul in lumea "carpfishingului", am incercat mumai sa nu las notiunea de "carpfishing" sa expluateze pescuitul pe care il aveam noi aici.
Daca am speculat si speculez ceva, este numai aviditatea concurentei de a vinde si a promova produse cat mai scumpe. Ca si in acest topic. Apropo, asta este reclama negativa, ce a patit yuki aici. Cat de apreciata este reclama negativa, o sa vedem ...
Nu ma bag in toate topicurile, nu recomand Hakuyo intotdeauna ( ca dovada, aici am recomandat FL ) si asta se intampla mai mult acum iarna, ca am timp. Mai o gluma , mai ceva serios, o intepatura cu Albert , consider ca nu are nimeni de pierdut. Cine vrea sa si invete cate ceva, are de unde.