Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Când spui tu s-au întâlnit să pună țara la cale mămăliga și ''mandarina''. După câteva tatonări(peste mări și țări) a luat foc ''mandarina'' precum ardeleanul când a văzut girafa.DumiD scrie:era 2 lei acum multi ani,
Atat timp cat "malaiul" este in discutie, poti sa te astepti la orice din partea mea.SEPY31 scrie:aha te-am prins si noua ne dai mamaliga cu 5 lei hotule nu cu 2))
Acum 15 ani era 3 lei. Mai putin niciodata.DumiD scrie:era 2 lei acum multi ani, intre timp a crescut dolarul
Cu alte cuvinte, tu ai distrus presa scrisa !Dan Mitranescu scrie: Profit de ocazie si spun ca am mai distrus ceva pe piata pescuitului la crap si anume impachetatul in ziar al mamaligii.
Dan Mitranescu scrie:Acum 15 ani era 3 lei. Mai putin niciodata.DumiD scrie:era 2 lei acum multi ani, intre timp a crescut dolarul
Profit de ocazie si spun ca am mai distrus ceva pe piata pescuitului la crap si anume impachetatul in ziar al mamaligii.De la Obor si pana in Rahova !!!
![]()
Am fost primul care a folosit folie stretch la impachetat mamaliga.
Nu revendic intreg atentatul , dar am contribuit in mare parte.gor965 scrie:Cu alte cuvinte, tu ai distrus presa scrisa !Dan Mitranescu scrie: Profit de ocazie si spun ca am mai distrus ceva pe piata pescuitului la crap si anume impachetatul in ziar al mamaligii.![]()
rușine Mitrănescu! nu ești în stare să faci treaba până la capăt! să dispară toate semafoarele!Dan Mitranescu scrie:Nu revendic intreg atentatul , dar am contribuit in mare parte.![]()
P.S. parca vad ca se gaseste acum unul care vindea ziare pe la semafoare, sa ma certe, ca nu am distrus nimic si ca presa scrisa exista !
Am observat ca in general esti un tip cu multe postari haioase dar gluma asta, sincer, nu prea ti-a reusit...Lucian SV scrie:rușine Mitrănescu! nu ești în stare să faci treaba până la capăt! să dispară toate semafoarele!Dan Mitranescu scrie:Nu revendic intreg atentatul , dar am contribuit in mare parte.![]()
P.S. parca vad ca se gaseste acum unul care vindea ziare pe la semafoare, sa ma certe, ca nu am distrus nimic si ca presa scrisa exista !