noile modele de lansete de la HAKUYO

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
MeluCatelu
Puncte: 0

Re: noile modele de lansete de la HAKUYO

Mesaj de MeluCatelu »

Ungureanu Bogdan scrie:
MeluCatelu scrie:
Ungureanu Bogdan scrie:prieteneee
aici vorbim despre beteee ieftineee 1/3 din pretul xtr-b
masina am audi :wink:
ai mare grija daca ai lansetele alea, foloseste-le cu blandete sau pune-le in vitrina caci ruperea de la mandrina nu se mai repara si nici nu ti-o schimba :wink: asta ca o soapta la ureche
De ce nu ai luat o Dacie,ca face tot ce face audi(pe hartie si dupa specificatii) si este la 1/3 din pretul unui audi? :wink:
cand mi-am luat eu audiul nu era nicio dacie sa il concureze.acum cica au aparut mai multe :lol:
BIG LIKE!
C.S. CARP ZONE

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

din punctul meu de vedere Dan promoveaza o lanseta petru casting si distante extreme, o lansete extrem de rigida si cu actiune de varf, model care nu se poate compara cu shimano xtr-b de exemplu, ca si actiune ma refer.
din proprie experienta spun ca am 2 concursuri in care am folosit xtr-b si greys torsion lansete de actiuni diferite.xtrb nu este o lanseta de forta si cu o actiune de varf ca si greys-ul.sincer am simtit-o foarte moale ,subtire si plapanda-intr-adevar frumoasa si cu accesorii de calitate.
nu ma intereseaza sa promovez niciun produs al nimanui, dar nici sa stau cu mana in san cand vad ca altii posteaza despre himere pe care nu au pus in viata lor .
asa imi dadeam si eu cu parerea cand eram mai la inceput pana am primit niste palme peste nas de la useri cu experienta si m am calmat.asa ca m-am documentat foarte bine si am pus mana si am folosit o gramada de scule si acum cred ca pot da un sfat, parerea mea.
catch&release

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Dane, ce facusi maica, te folosisi de banii astora de plang p'aci ca sa cumperi niste panarame de blancuri care evident ca la pretu' ala nu se vor vinde, mai ales ca concurentii consacrati au preturi mult mai mici?

Mare pisicher esti Dane, pai sa faci "experimente" d'stea pe banii tai mah, auzi? Ca, daca nu se vand, sa fie pierderea ta, nu asa ... sa pacalesti juma de forum! :D :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Winston scrie:Oscior cu ce bete pescuiesti in acest moment?
In acest moment pescuiesc cu baracuda competition 3,90m, 3,75lbs.
Nu vad motive sa le schimb momentan.
Si am pescuit si cu alte lansete, unele si de 3 ori mai scumpe, de ce le-am ales pe astea? pt ca mi se par cele mai bune raport calitate pret din lansetele cu care pot pescui la distanta.

Eu am inceput aceasta discutie pt ca pana in acest moment am considerat ca Dan Mitranescu vinde lansetele hakuyo fix pt cei din categoria mea de pescari, cu venituri limitate sau pur si simplu care nu vor sa pescuiasca cu scule "premium" din motive subiective.
Am crezut ca are un public tinta. Odata cu aparitia zvonurilor cu lansete hakuyo de 800 lei, clar nu se mai adreseaza publicului tinta.
Cine isi permite/doreste sa plateasca 3200 lei pe un set de 4 lansete, nu cred ca va opta pt Hakuyo.
Critic echilibrat

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

ionut72 scrie:Dane, ce facusi maica, te folosisi de banii astora de plang p'aci ca sa cumperi niste panarame de blancuri care evident ca la pretu' ala nu se vor vinde, mai ales ca concurentii consacrati au preturi mult mai mici?

Mare pisicher esti Dane, pai sa faci "experimente" d'stea pe banii tai mah, auzi? Ca, daca nu se vand, sa fie pierderea ta, nu asa ... sa pacalesti juma de forum! :D :D

Ai zis o data, ai zis de doua ori, de trei ori... crezi ca mai amuza pe cineva gluma asta?
Critic echilibrat

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

osc1or scrie:
ionut72 scrie:Dane, ce facusi maica, te folosisi de banii astora de plang p'aci ca sa cumperi niste panarame de blancuri care evident ca la pretu' ala nu se vor vinde, mai ales ca concurentii consacrati au preturi mult mai mici?

Ai zis o data, ai zis de doua ori, de trei ori... crezi ca mai amuza pe cineva gluma asta?
Pai ce sa va fac dragutilor, eu am crezut ca esti primul si singurul, da' daca apareti asa, din ce in ce mai multi, care nu mai puteti de grija banilor lu' Mitranescu, ca ciupercile dupa ploaie, ce sa va fac! Am presupus, firesc, ca sunteti asociati, de-l trageti asa de urechi in legatura cu ce achizitii proaste face!

Deci, stai linistit ca doar fac misto, e caterica, nu vorbesc serios! Si "gluma" n-a fost ca sa te amuzi (ai inteles gresit), ci doar-doar te-oi trezi. Dupa cate vad insa, slabe sperante ...

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Este un forum in care toata lumea are dreptul sa isi dea cu parerea.

Nu mai avem dreptul sa ne dam cu parerea despre scule de pescuit si despre pretul lor ca nu e treaba noastra ce fac patronii firmelor producatoare cu banii lor?

Tu din pacate nu faci altceva decat sa repeti acelasi lucru la infinit, trezeste-te tu...
Critic echilibrat

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Este un forum in care toata lumea are dreptul sa isi dea cu parerea.
:lol: :lol: :lol:

Esti distractiv, de-a dreptul. Pai, daca chiar crezi chestia asta, ea e valabila pentru toata lumea! Si misto-ul e tot o parere. Sau nu? Si la acelasi tip de postare, acelasi raspuns.
Nu mai avem dreptul sa ne dam cu parerea despre scule de pescuit si despre pretul lor ca nu e treaba noastra ce fac patronii firmelor producatoare cu banii lor?
.

Ba da (cata vreme va/ne-o permit administratorii(proprietarii forumului), doar ca si altii au dreptul sa faca misto de parerile voastre, mai ales ales asupra acelor pareri ce contin o doza marita de impertinenta si sunt exprimate intr-un anume fel. Si aveti dreptul inclusiv sa va dati cu parerea despre ce fac altii cu banii lor (ca exemplu cazul de fata - cat de inspirata a fost alegerea de a achizitiona niste blancuri de 800 de lei pe care scrie Hakuyo), da' insotite de dreptul altora de a va atraga atentia asupra unei astfel de abordari, chiar luandu-va la misto!

Cu alte cuvinte, tu ai dreptul "sa-l chestionezi pe Mitranescu ca "de ce asa si pe dincolo, sa-l iei la 3 pazeste ca schimba profilul magazinului si sa-i explici doct ca lansetele alea, evident, ca nu se vor vinde etc.", eu am dreptul sa te iau la misto pe chestia asta si sa-ti spun ca "ai luat-o prin porumb" si ca te comporti ca si cum ai fi cel putin director comercial/economic in firma lui Mitranescu. Acu' e clar?

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Da, acum e clar. Cel care se comporta de parca ar fi cel putin purtator de cuvant al companiei Mitranescu esti chair tu.
Un singur lucru te mai intreb, unde am spus eu ca EVIDENT nu se vor vinde lansele astea? si cu asta am incheiat discutia.
Critic echilibrat

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

ionut72 scrie:Pai ce sa va fac dragutilor, eu am crezut ca esti primul si singurul, da' daca apareti asa, din ce in ce mai multi, care nu mai puteti de grija banilor lu' Mitranescu, ca ciupercile dupa ploaie, ce sa va fac!
Mda. Trebuia ca toti sa aplaudam si sa cadem pe spate de atata admiratie. Nu-l vad pe Mitranescu asa lezat de postarile noastre cum te vad pe tine. Sunt multe postari care "amendeaza" cumva informatia oferita de el. E excelent cum reactioneaza, promovare buna de tot. Sigur se vor gasi destui care vor crede ca o lanseta Hakuyo e mai buna decat o lanseta produsa de englezi.
De-ar face si importatorii marcilor consacrate un sfert din ce face el alta ar fi piata articolelor de pescuit..da' asta-i alta poveste.
Se vor gasi cumparatori? Sigur.Cati? Vedem. Chiar sunt curios cum a mers vanzarea rod-pod-ului premium Hakuyo.Si asa o sa raman, curios :lol:
O sa apara din ce in ce mai multi oameni care nu vor fi de acord cu opiniile tale. Ce vei face? Vei incerca sa fii ironic cu toti? Ai mult timp liber :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”