noile modele de lansete de la HAKUYO

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ionut72
pescar de competitie

Re: noile modele de lansete de la HAKUYO

Mesaj de ionut72 »

Da, acum e clar. Cel care se comporta de parca ar fi cel putin purtator de cuvant al companiei Mitranescu esti chair tu.
:lol: :lol: :lol:

Pai sunt! Da' unul mai special, in sensul ca n-am detinut pana acum vreun set de lansete hakuyo! :D
Un singur lucru te mai intreb, unde am spus eu ca EVIDENT nu se vor vinde lansele astea?
Tu nu, e adevarat tu doar ai spus "cred", altcineva a facut-o, asa cum am spus sunteti mai multi care nu mai puteti de grija banilor altuia!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

MeluCatelu
Puncte: 0

Mesaj de MeluCatelu »

De cand lumea si pamantul prostul cand nu intelege rade sau face misto :D
C.S. CARP ZONE

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Sunt multe postari care "amendeaza" cumva informatia oferita de el.
Cu care sunt, in parte de acord si la care nici n-am reactionat. Ci doar la cele de genul "Mitranescule ce prost esti, ai luat niste blancuri Hakuyo prea scumpe pentru numele asta, care clar nu se vor vinde, habar n-ai, e stabilit deja, cei ce au 800 de lei de cheltuit p-o lanseta n-o sa cumpere niciodata de la tine"!
Ce vei face? Vei incerca sa fii ironic cu toti? Ai mult timp liber :lol:
Probabil ca, in limita posibilitatilor, raspunsul e DA. Doar ca, in cazul de fata, n-am fost ironic cu cei ce n-au fost de acord cu mine, ci cu cei pe care ii freaca grija de ce fac altii cu banii lor. Nu ca asta ar conta, sunt ironic cu cine vreau eu si cand vreau eu. Din fericire (ma distrez teribil) forumu' asta e mana cereasca in privinta asta.

Si DA (de fapt am si spus-o p'aci), am mult timp liber, m-am retras (ca sa nu zic "pensionat" ca nu traiesc din pensie)! Iti urez ca, la varsta mea (sau si mai devreme), sa (poti sa) faci la fel! :D

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

MeluCatelu scrie:De cand lumea si pamantul prostul cand nu intelege rade sau face misto :D
Ce crezi, iconul ala de la sfarsitul frazei ce-o postasi, in ce categorie crezi ca te aseaza?

MeluCatelu

Mesaj de MeluCatelu »

ionut72 scrie:
MeluCatelu scrie:De cand lumea si pamantul prostul cand nu intelege rade sau face misto :D
Ce crezi, iconul ala de la sfarsitul frazei ce-o postasi, in ce categorie crezi ca te aseaza?
Calul moare de drum lung si prostul de grija altuia!
C.S. CARP ZONE

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Zilele petrecute pe forum batand campii si aberand nu se scad din totalul zilelor vietii tale!
Fixed! :lol: :lol:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

MeluCatelu scrie:
ionut72 scrie:
Calul moare de drum lung si prostul de grija altuia!

Mie-mi spui? I'auzi:
Cei care isi permit sa plateasca 800 ron pe o lanseta nu vor cumpara hakyo. Evident ca vor merge pe un lucru verificat in timp si care are in spate o firma serioasa.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Zilele petrecute pe forum batand campii si aberand nu se scad din totalul zilelor vietii tale!
O, sa tariti tov. sef! Pe dvs, mai ales, in ce priveste chestia asta (cu batutu' campilor), n-am cum sa va contrazic sub nici o forma! Aveti o vasta experienta la capitolu' asta. La mai mare!

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Asta va spuneam si eu mai sus,dar sub alta forma cu timpul liber si comentarii despre anumite lucruri pe care nu le cunosc sau ca sa fiu mai bland-nu le stapanesc cum trebuie...
Un lucru este cert: daca batul lui Mitanescu arunca mai bine decat un prologic,fox,greys,daiwa...etc care cost fix aceeasi bani si daca in anumite concursuri de casting, vor fi printre cele mai bune si daca anumiti pescari or sa le foloseasca sa fiti siguri ca pescarii nu or sa se uite la marci consacrate in detrimentul lui hakuyo.
De ce Mitranescu ar pune inele k-uri ultralight si extrem de scumpe pe niste blank-uri de rahat?
Recapitulare: daca este vorba despre copierea blancului de hi-s200 -conicitate,greutate si mai ales pozitionarea copiata dupa acesta a inelelor in conditiile in care mtx aste si putin mai TARE-RIGID- un lucru este cert-blancul nu are cum sa fie unidirectional pe nicio proportie din lungimea blancului.(PUNCT)
catch&release

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

ACEST TOPIC ORICUM A LUAT AMPLOARE, DAR NEGATIVA SI NU FACE CINSTE NICUNUIA SA JIGNEASCA.
altii sunt convins ca se distreaza teribil visavis de discutiile de mai sus.
catch&release

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”