noile modele de lansete de la HAKUYO

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
MeluCatelu
Puncte: 0

Re: noile modele de lansete de la HAKUYO

Mesaj de MeluCatelu »

MeluCatelu scrie:De cand lumea si pamantul prostul cand nu intelege rade sau face misto :D

Calul moare de drum lung si prostul de grija altuia![/quote]

Mie-mi spui? I'auzi:
Cei care isi permit sa plateasca 800 ron pe o lanseta nu vor cumpara hakyo. Evident ca vor merge pe un lucru verificat in timp si care are in spate o firma serioasa.
[/quote]
Asta nu face decat sa confirme ceea ce am spus referitor la cei ce nu intleg...

Citatul respectiv,asa trunchiat cum il prezinti tu, face parte dintr-o argumentatie (poti sa cauti in dex ce inseamna) si reprezinta asa cum am precizat reprezinta o opine personala

Se pare insa ca puterea ta de intelegere este foarte limitata si din toata argumentatia mea tu ai retinut(pt ca este clar ca nu ai inteles nimic) ca eu ii port de grija lui Dan...
Afla ca nu ii port in nici un fel de grija,mai mult am apreciat politica de marketing excelnta pe care o are.
Adica pe intelesul tau,isi face foarte bine reclama.

Pt a evita sa cazi si mai mult in ridicol,nu mai comenta despre lucruri pe care nu le intlegi si limiteaza-te strict la ceea ce evident ca stii cel mai bine: fa misto de tot ceea ce te inconjoara!
C.S. CARP ZONE

MeluCatelu

Mesaj de MeluCatelu »

Dane,hai ca ti-am facut destul trafic/reclama pe topic!

Ramai dator cu un pahar de apa cand mai ajung pe la tine pe la magazin!
C.S. CARP ZONE

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

@MeluCatelu

Intai ca, pur si simplu, nu-i de nasu' tau sa te dai cu parerea despre puterea mea de intelegere (si asta e tot o opinie personala) si, pe urma, ca si misto-ul e tot o opinie personala la care tu ai gasit de cuviinta (ca e evident ca atata poti) sa raspunzi cu "jigniri". Fara ca eu s-o fi facut in nici un fel (doar in cazul in care tu nu consideri ironia o jignire). Reciteste tot topicul si vezi daca e asa sau nu.

Ca sa lamurim inca ceva: in ce ma priveste si "jignirea" e tot o opinie personala, asa ca apelativele nu m-au deranjat (nu fac decat sa te descalifice pe tine insuti), doar ca ea a devoalat care e nivelul la care esti tu in stare sa discuti.

P.S. E cazul sa staruiesti cu atentie sporita asupra sensului cuvantului argumentatie. Sa decretezi solemn ca "la pretul ala hakuyo nu se va vinde" nu inseamna, nici pe departe ca ai adus vreun argument, ci doar ca te dai cu presupusul ca simplu spectator. Ceea ce nu e nici interzis, nici nu contravine regulilor forumului, da' e o eroare manifesta sa-l prezinti ca pe un rationament. Si e exact acelasi lucru cu decretului lui Bogdan Ungureanu "sa fiti siguri ca pescarii nu or sa se uite la marci consacrate in detrimentul lui hakuyo".

On topic.

Parerea mea e ca doar balanta contabila va sti daca Dan a gresit sau, din contra, a anticipat corect in legatura cu noile lansete si cu pretul lor.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

[quote="ionut72]
Parerea mea e ca doar balanta contabila va sti daca Dan a gresit sau, din contra, a anticipat corect in legatura cu noile lansete si cu pretul lor.[/quote]

Am zis bine... purtator de cuvant!
Critic echilibrat

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

osc1or scrie:[quote="ionut72]
Parerea mea e ca doar balanta contabila va sti daca Dan a gresit sau, din contra, a anticipat corect in legatura cu noile lansete si cu pretul lor.
Am zis bine... purtator de cuvant![/quote][/quote][/quote]

:lol: :lol: :lol:

Sa-l anunte cineva pe Mitranescu, sa nu fac munca voluntara p'aci! Accept orice fel de plata, mai putin in lansete Hakuyo! :D

viper28

Mesaj de viper28 »

Terminati odata. Sunteti culmea fratilor. Nici macar nu a ajuns in Romania si deja lumea se cearta pe motive copilaresti.
Chiar nu inteleg ce le-a facut Mitranescu tutoror ce-i poarta de grija. Sincer.
E simplu: cine nu doreste un bat Hakuyo de 800 ron nu isi cumpara; cine doreste scoate banul si isi cumpara un set, iar cine a cumparat un set si nu a fost multumit de calitatea lansatei(blanck, inele, mandrina, etc) ESTE INDREPTATIT sa spuna ca e scumpa pentru ceea ce ofera, ca e copie sau orice altceva doreste.
Parca si vad vreo 2 care au tot comentat la adresa MTX Class ca se prezinta la magazin sa cumpere si ei un set :lol: :lol: :lol: . Glumesc.

viper28

Mesaj de viper28 »

ionut72 scrie:
osc1or scrie:[quote="ionut72]
Am zis bine... purtator de cuvant!
[/quote][/quote]

:lol: :lol: :lol:

Sa-l anunte cineva pe Mitranescu, sa nu fac munca voluntara p'aci! Accept orice fel de plata, mai putin in lansete Hakuyo! :D[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]
Dar ce au lansetele Hakuyo? Ai si tu HI'S 200? Ai trecut si tu de partea celor care incearca din toate puterile sa desfinteze aceste lansete? :lol: :lol: :lol: . Glumesc in speranta ca se mai potolesc putin "apele" pe aici.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

osc1or scrie: Eu am inceput aceasta discutie pt ca pana in acest moment am considerat ca Dan Mitranescu vinde lansetele hakuyo fix pt cei din categoria mea de pescari, cu venituri limitate sau pur si simplu care nu vor sa pescuiasca cu scule "premium" din motive subiective.
Am crezut ca are un public tinta. Odata cu aparitia zvonurilor cu lansete hakuyo de 800 lei, clar nu se mai adreseaza publicului tinta.
Cine isi permite/doreste sa plateasca 3200 lei pe un set de 4 lansete, nu cred ca va opta pt Hakuyo.
Suna a gelozie sau a : "Ne-ai tradat !!!" :) Ma simt putin magulit chiar daca nu asta era sensul afirmatiilor tale.
Nu am sa renunt la produsele ieftine in favoarea celor scumpe.
Daca era dupa mine Hakuyo avea numai doua lansete : MTX14 si MTX8. Dar au mai aparut :
-un MTX11 pentru "placerea in drill "
-un MTX 6 cu cel mai scazut pret din gama .
- un spod - ca daca pe 14 nu scrie SPOD nu poate sa nadeasca.
-un MTX 16 "placut in drill " , dar cu rezerve de putere atunci cand este cazul
-o struto-camila MTX14-16 ( un 14 plus un varf de 16 ) care oferea doua lansete diferite la pret minim.
TOATE au venit in dorinta de a acoperii cat mai multe gusturi si TOATE au venit cu preturi mai mici decat varful de gama MTX14.
E, uite ca am gresit si facem si una mai scumpa , dar acest lucru vine tot din ideea de baza si anume de a diversifica gama.
Recunosc ca si eu am ramas surprins de pret . Nu credeam ca se poate dubla indiferent cat de buna era lanseta.
Ulterior am inteles ca in procesul de fabricatie se fac doua lansete intr-una singura . Prima data se depune si se coace blank-ul de baza , dupa care acesta se acopera cu o panza de carbon , iar lanseta se baga din nou la cuptor. Adaugand si carbonul de maxima calitate obtinem pretul final. Inelele nu costa nimic in plus . Numai cele de pe MTX200 vor costa in minus . :)
Si uite ca am riscat sa (le)inchidem gura , pardon , gama .
Trebuie neaparat pentru bani ? Sunt situatii in care satisfactia valoreaza inzecit. Doresc la toata lumea acest sentiment.

Oare Grupul Volkswagen produce Bugatti-Veyron pentru a castiga din vanzarea masinilor respective !? Si totusi il face.
http://www.informatiiauto.ro/grupul-vol ... 12760.html

Cu toate "pierderile " pe care le are Hakuyo totusi intoarce din putinul castigat catre pescarii de la noi . Cateva zeci bune de milioane anual in ultimii 5 ani . Sponsorizari de club , mai o tombola , mai un concurs de casting , mai diferite premii pe la concursuri private .Baracuda face acelasi lucru in spinning . Stiu ! ... o sa se spuna ca pentru reclama . Ce bine era daca faceau toti reclama ...
Sa vad si eu un brand "consacrat" ca da cel putin o bomboana "sustinatorilor" ...
Macar de acest aspect sa tinem cont.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Glumesc in speranta ca se mai potolesc putin "apele" pe aici.
Din partea mea, nu-i nevoie de nici o linistire a "apelor", eu ma distrez teribil. Si nici nu ma cert, ca n-am de ce si nici cu cine (bag sama). Sunt unii care "se cearta" singuri p'aci, ca nu suporta ironia :)
Dar ce au lansetele Hakuyo?
Pur si simplu nu mi se potrivesc. In plus, MTX-ul 14 mi se pare prea scumpa (cam cu 25%) pentru ce face (desi are unul dintre cele mai bune raporturi pret-calitate de pe piata). Da' asta nu inseamna ca, vreodata, o sa-mi permit sa-l iau la "3 pazeste" pe Mitranescu (sau pe oricare altul) cu privire la chestia asta (de parca as pierde eu bani din afacerea aia daca o da in bara, nu el)! Sau ca piata nu m-a contrazis (e plina tara de MTX 14)! :D

Hi-S am avut acum cativa ani (ca si Harrison, Sonik si mai multe modele de Century,) pe vremea cand, inca, aveam impresia ca, realmente, lanseta si mulineta (sau, de fapt, numele lor) conteaza in primul rand. Mi-a trecut (mi-a trebuit destul de mult sa-mi dau seama ca crapul e analfabet :lol:). Acum ordinea e cu totul alta: 1 - camping (confort), 2 - fire, 3 - monturi si accesorii, 4 - nada si abia apoi ansamblul lanseta si mulineta (pe care, mai mult de 5-600, hai 700 de lei n-am sa mai dau).

N-am pierdut niciodata un peste din cauza ansamblului lanseta-mulineta. Dar din cauza firelor proaste (inclusiv cel de forfac) da. La fel din cauza carligelor. La fel din cauza accesoriilor de proasta calitate.

Alin Galbenu
Moderator

noile modele de lansete de la HAKUYO

Mesaj de Alin Galbenu »

Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”