osc1or scrie:
Eu am inceput aceasta discutie pt ca pana in acest moment am considerat ca Dan Mitranescu vinde lansetele hakuyo fix pt cei din categoria mea de pescari, cu venituri limitate sau pur si simplu care nu vor sa pescuiasca cu scule "premium" din motive subiective.
Am crezut ca are un public tinta. Odata cu aparitia zvonurilor cu lansete hakuyo de 800 lei, clar nu se mai adreseaza publicului tinta.
Cine isi permite/doreste sa plateasca 3200 lei pe un set de 4 lansete, nu cred ca va opta pt Hakuyo.
Suna a gelozie sau a : "Ne-ai tradat !!!"

Ma simt putin magulit chiar daca nu asta era sensul afirmatiilor tale.
Nu am sa renunt la produsele ieftine in favoarea celor scumpe.
Daca era dupa mine Hakuyo avea numai doua lansete : MTX14 si MTX8. Dar au mai aparut :
-un MTX11 pentru "placerea in drill "
-un MTX 6 cu cel mai scazut pret din gama .
- un spod - ca daca pe 14 nu scrie SPOD nu poate sa nadeasca.
-un MTX 16 "placut in drill " , dar cu rezerve de putere atunci cand este cazul
-o struto-camila MTX14-16 ( un 14 plus un varf de 16 ) care oferea doua lansete diferite la pret minim.
TOATE au venit in dorinta de a acoperii cat mai multe gusturi si TOATE au venit cu preturi mai mici decat varful de gama MTX14.
E, uite ca am gresit si facem si una mai scumpa , dar acest lucru vine tot din ideea de baza si anume de a diversifica gama.
Recunosc ca si eu am ramas surprins de pret . Nu credeam ca se poate dubla indiferent cat de buna era lanseta.
Ulterior am inteles ca in procesul de fabricatie se fac doua lansete intr-una singura . Prima data se depune si se coace blank-ul de baza , dupa care acesta se acopera cu o panza de carbon , iar lanseta se baga din nou la cuptor. Adaugand si carbonul de maxima calitate obtinem pretul final. Inelele nu costa nimic in plus . Numai cele de pe MTX200 vor costa in minus .
Si uite ca am riscat sa (le)inchidem gura , pardon , gama .
Trebuie neaparat pentru bani ? Sunt situatii in care satisfactia valoreaza inzecit. Doresc la toata lumea acest sentiment.
Oare Grupul Volkswagen produce Bugatti-Veyron pentru a castiga din vanzarea masinilor respective !? Si totusi il face.
http://www.informatiiauto.ro/grupul-vol ... 12760.html
Cu toate "pierderile " pe care le are Hakuyo totusi intoarce din putinul castigat catre pescarii de la noi . Cateva zeci bune de milioane anual in ultimii 5 ani . Sponsorizari de club , mai o tombola , mai un concurs de casting , mai diferite premii pe la concursuri private .Baracuda face acelasi lucru in spinning . Stiu ! ... o sa se spuna ca pentru reclama . Ce bine era daca faceau toti reclama ...
Sa vad si eu un brand "consacrat" ca da cel putin o bomboana "sustinatorilor" ...
Macar de acest aspect sa tinem cont.