Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
aleen scrie:Vorbeam cu tine? Sau care e problema?acidutzu scrie:???!aleen scrie:In cazul asta invata sa faci liniste![]()
Fire intinse
ps: in pescuitul aproape de mal, o momeala foarte buna este .... linistea. Nu eram ironic, chiar la propriu.
Tu m-ai luat tare asa ca te-am luat si eu la fel. Stai linistit, sunt departe de a ma aprinde repede. Dupa 3 ani in relatii cu publicul la ce-a mai cunoscuta firma de cablu din tara, am invatat sa ma calmez instant:))acidutzu scrie:
Salut,
Nu vorbeai cu mine, vorbeai cu toti, ca asa este pe forum.
Din punctul meu de vedere nu este nicio problema, si chiar daca ar fi, dupa tonul folosit de tine, mi-ar fi frica sa recunosc!
Se vede ca esti oltean, te aprinzi foarte repede. Sper ca nu este de la praz!
Numai bine!
PS: nu am nimic cu oltenii, unii dintre ei ( 99,99% ) au un simt al umorului iesit din comun!
aleen scrie:Tu m-ai luat tare asa ca te-am luat si eu la fel. Stai linistit, sunt departe de a ma aprinde repede. Dupa 3 ani in relatii cu publicul la ce-a mai cunoscuta firma de cablu din tara, am invatat sa ma calmez instant:))acidutzu scrie:
Salut,
Nu vorbeai cu mine, vorbeai cu toti, ca asa este pe forum.
Din punctul meu de vedere nu este nicio problema, si chiar daca ar fi, dupa tonul folosit de tine, mi-ar fi frica sa recunosc!
Se vede ca esti oltean, te aprinzi foarte repede. Sper ca nu este de la praz!
Numai bine!
PS: nu am nimic cu oltenii, unii dintre ei ( 99,99% ) au un simt al umorului iesit din comun!
Hai sa nu ne mai ciondanim fara rost, stricam topicul omului:D