Parere Sonik SK3

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Parere Sonik SK3

Mesaj de popescu59 »

In cazul meu trebuie sa astept , lanseta este de 2 sapt la Bistrita.Asa mi s- a spus sa fac si asa am facut am trimis-o la importator si nu am decit sa astept .

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Eu ti-am zis mai sus ce sa faci..daca tu vrei sa astepti..aia e, asteapta :lol:

iulius 2010

Mesaj de iulius 2010 »

[quote="popescu59"]am 4 buc de 3,9 -3,5 lb si a venit si surpriza , am fost la Magura 9 se stie acolo distanta este 80m , am incarcat 1 lanseta cu aprox 90gr si la aruncare pac sa rupt lanseta parca a fost din trestie :lol: :lol: am ramas masca la 90 de grame fara fortare maxima sa se rupa lanseta .Ok se poate intimpla si asta ....

teoretic n-ar trebui sa ai probleme cu cei de la Bistrita,Negrea are un'' stil '' de comerciant aparte ,total atipic pt. Rom.mie mi-a schimbat un sk3 in vreo 3 zile,drept ca lanseta era 9 si o cumparasem cu un defect,dar omul a fost de o amabilitate iesita din comun-nu s-a pus nicio sec.problema sa se eschiveze e.t.c..In cazul tau desigur va dura daca nu le au la noi,acu si ei trebuie sa-si minimalizeze costurile...englezii cu siguranta se vor misca mai repede,nu cred ca OMUL Negrea s-a schimbat,mai sunt la mijloc si clauzele contractuale dintre ei...Bafta :!:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Cred ca imi va veni lanseta cu primul transport de marfa al lor asta ar insemna sa astept poate si 2 luni cea ce nu prea e in regula mai ales ca eu am spus sa imi dea modelul nou si platesc diferenta .Intradevar omul este ok dar nu stiu de ce am impresia ca ma cam plimba , mi- a spus ca nu are inca raspuns de la englezi.

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

aleen scrie:
acidutzu scrie:
aleen scrie:In cazul asta invata sa faci liniste :D
Fire intinse ;)
???!
Vorbeam cu tine? Sau care e problema?

ps: in pescuitul aproape de mal, o momeala foarte buna este .... linistea. Nu eram ironic, chiar la propriu.

Salut,
Nu vorbeai cu mine, vorbeai cu toti, ca asa este pe forum.
Din punctul meu de vedere nu este nicio problema, si chiar daca ar fi, dupa tonul folosit de tine, mi-ar fi frica sa recunosc!
Se vede ca esti oltean, te aprinzi foarte repede. Sper ca nu este de la praz!
Numai bine!
PS: nu am nimic cu oltenii, unii dintre ei ( 99,99% ) au un simt al umorului iesit din comun!
"Invingatorii nu pierd niciodata"

dr_andres

Mesaj de dr_andres »

Sa stiti ca si in Iasi am mai auzit de un Sk3 rupt acum vreo 2 ani,chiar erau si niste poze cu batul rupt pe net...numa de sk4 nu am auzit sa fie rupte in aruncare.Blank-ul e foarte diferit la sk4 fata de sk3.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Nu mai conteaza ca s-a rupt si care e mai buna, problema care am expus-o eu se refera la modul cum se lucreaza cu cei la care li se intimpla sa i se rupa o lanseta Sonik, una sustin ei pe situl lor si alta e realitatea.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

acidutzu scrie:

Salut,
Din punctul meu de vedere nu este nicio problema, si chiar daca ar fi, dupa tonul folosit de tine, mi-ar fi frica sa recunosc!
Numai bine!
PS: nu am nimic cu oltenii, unii dintre ei ( 99,99% ) au un simt al umorului iesit din comun!
Tu m-ai luat tare asa ca te-am luat si eu la fel. Stai linistit, sunt departe de a ma aprinde repede. Dupa 3 ani in relatii cu publicul la ce-a mai cunoscuta firma de cablu din tara, am invatat sa ma calmez instant:))

Hai sa nu ne mai ciondanim fara rost, stricam topicul omului:D

Attila_Balogh

Mesaj de Attila_Balogh »

aleen scrie:
acidutzu scrie:

Salut,
Numai bine!
Tu m-ai luat tare asa ca te-am luat si eu la fel. Stai linistit, sunt departe de a ma aprinde repede. Dupa 3 ani in relatii cu publicul la ce-a mai cunoscuta firma de cablu din tara, am invatat sa ma calmez instant:))

Hai sa nu ne mai ciondanim fara rost, stricam topicul omului:D

:lol: Asa este...sa cam deviat de la subiect.Apropo...am avut cateva bete pana acum dar lipiciul de la fixarea verigilor la sk4 da un aspect de treaba ieftina :P Ma refer la lipiciul (lac) dintr-e talpa inelelor si blank,matisajul este unul subtirel si stiu de ce dar totus da un aspect fragil si ieftin.
http://imageshack.us/a/img827/817/8brq.jpg
http://imageshack.us/a/img577/365/vnsh.jpg

dr_andres

Mesaj de dr_andres »

cate sezoane au betele astea ? ma gandesc sa nu fi fost schimbat inelul... eu am 2 sk4 de 3.5 care sunt la al doilea sezon si unele de 3.25 care au ceva mai putin si la nici unele inelele nu arata asa, nici macar pe departe.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”