Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Salut,Attila_Balogh scrie:As dori sa achizitionez cateva bete Sonik SK3 3,9m 3.5lb,ceva pareri pro si contra.
Multumesc pentru raspuns!acidutzu scrie:Salut,Attila_Balogh scrie:As dori sa achizitionez cateva bete Sonik SK3 3,9m 3.5lb,ceva pareri pro si contra.
Pareri pro:
Am 4 buc. Sonik SK 4 si 2 buc. Sonik SK 3, pe care am vrut sa le vand dupa ce am trecut pe SK 4. Acum ma felicit ca nu am facut acest lucru. Sunt foarte multumit de ele, raport calitate-pret excelent.
Arunc in jur de 110 - 120 m cu ele, cand pun saculet PVA distanta scade simtitor ( ca la orice lanseta ).
Sunt foarte placute in dril, destul de subtiri si manerul excelent. Greutatea plumbului pe care il folosesc in aruncare, in jur de 110 gr.
Nu vreau sa te influentez, totusi mai citeste pe forumuri si vei trage concluziile potrivite.
Cel mai bine ar fi sa arunci cu ele si daca ai face si un dril ar fi super.
Recomand cu placere.
Numai bine!
Eu cred ca daca folosesti saculet, arunci mai putin decat cu momitor. Este frecarea mai mare cu aerul dar si greutatea mai mare.Attila_Balogh scrie:Ms de sfat!
Am tinut in mana sk4 si mi se pare mai OK pt stilul de pescuit la care il voi folosi,ma-m decis sa achiziționez sk4 de 12' 3.25lbs,acum totul se rezuma la buget.Ma gandeam eu ca voi avea probleme cu methodul din cauza actiuni.Oricum eu folosesc saculeti...foarte rar naditor.
Da ai dreptate,dar pe lacurile frecventate de mine nu am nevoie de distante mari.aleen scrie:Eu cred ca daca folosesti saculet, arunci mai putin decat cu momitor. Este frecarea mai mare cu aerul dar si greutatea mai mare.Attila_Balogh scrie:Ms de sfat!
Am tinut in mana sk4 si mi se pare mai OK pt stilul de pescuit la care il voi folosi,ma-m decis sa achiziționez sk4 de 12' 3.25lbs,acum totul se rezuma la buget.Ma gandeam eu ca voi avea probleme cu methodul din cauza actiuni.Oricum eu folosesc saculeti...foarte rar naditor.