Parere Sonik SK3

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Attila_Balogh
Puncte: 0

Parere Sonik SK3

Mesaj de Attila_Balogh »

As dori sa achizitionez cateva bete Sonik SK3 3,9m 3.5lb,ceva pareri pro si contra.

mac-mac team

Parere Sonik SK3

Mesaj de mac-mac team »

Sunt fbune
Nu exceptional ma bune
Drill sii lansate bun

acidutzu

Re: Parere Sonik SK3

Mesaj de acidutzu »

Attila_Balogh scrie:As dori sa achizitionez cateva bete Sonik SK3 3,9m 3.5lb,ceva pareri pro si contra.
Salut,
Pareri pro:
Am 4 buc. Sonik SK 4 si 2 buc. Sonik SK 3, pe care am vrut sa le vand dupa ce am trecut pe SK 4. Acum ma felicit ca nu am facut acest lucru. Sunt foarte multumit de ele, raport calitate-pret excelent.
Arunc in jur de 110 - 120 m cu ele, cand pun saculet PVA distanta scade simtitor ( ca la orice lanseta ).
Sunt foarte placute in dril, destul de subtiri si manerul excelent. Greutatea plumbului pe care il folosesc in aruncare, in jur de 110 gr.
Nu vreau sa te influentez, totusi mai citeste pe forumuri si vei trage concluziile potrivite.
Cel mai bine ar fi sa arunci cu ele si daca ai face si un dril ar fi super.
Recomand cu placere.
Numai bine!
"Invingatorii nu pierd niciodata"

Attila_Balogh

Mesaj de Attila_Balogh »

acidutzu scrie:
Attila_Balogh scrie:As dori sa achizitionez cateva bete Sonik SK3 3,9m 3.5lb,ceva pareri pro si contra.
Salut,
Pareri pro:
Am 4 buc. Sonik SK 4 si 2 buc. Sonik SK 3, pe care am vrut sa le vand dupa ce am trecut pe SK 4. Acum ma felicit ca nu am facut acest lucru. Sunt foarte multumit de ele, raport calitate-pret excelent.
Arunc in jur de 110 - 120 m cu ele, cand pun saculet PVA distanta scade simtitor ( ca la orice lanseta ).
Sunt foarte placute in dril, destul de subtiri si manerul excelent. Greutatea plumbului pe care il folosesc in aruncare, in jur de 110 gr.
Nu vreau sa te influentez, totusi mai citeste pe forumuri si vei trage concluziile potrivite.
Cel mai bine ar fi sa arunci cu ele si daca ai face si un dril ar fi super.
Recomand cu placere.
Numai bine!
Multumesc pentru raspuns!
Sincer nu caut bete care sa arunce 200m,prefer lansetele care ofera placere in drill si lanseaza mediu,au un finisaj placut +sa fie rezistente in timp.Pacat ca la noi in tara nu am gasit oferta de 2+1gratis.
Modelele noi XTR nu le-a incercat nimeni?Cum presteaza?

dr_andres

Mesaj de dr_andres »

Cred ca modele XTR sunt doar facelift si atat ...poti cumpara linistit modelul vechi , eu am SK4 de 3.25 si 3.5 lb si ma impac bine cu ambele. Daca iti plac lansetele mai moi mergi pe sk3,daca preferi ceva de distanta si nu vrei niste lansete foarte rigide cumpara SK4 de 3.25 lb. Poti lansa cu ele plumbi si de 125 gr fara probleme .Singurul minus la aceste lansete e ca nu prea merg la pescuitul cu momitor, cam sare mehlemul :D ...il poti face sa stea, dar nu mai are consistenta care trebuie ca sa prinzi si peste ,acum fiecare dupa preferinte.

Attila_Balogh

Mesaj de Attila_Balogh »

Ms de sfat!
Am tinut in mana sk4 si mi se pare mai OK pt stilul de pescuit la care il voi folosi,ma-m decis sa achiziționez sk4 de 12' 3.25lbs,acum totul se rezuma la buget.Ma gandeam eu ca voi avea probleme cu methodul din cauza actiuni :).Oricum eu folosesc saculeti...foarte rar naditor.

sportiv7pescuit

Mesaj de sportiv7pescuit »

eu am SK3 modelul 3,60 3,5 lb de vreo 6 ani....nu am ce sa le reprosez ...nici macar nada nu mi-a sarit dupa momitor :lol: !...recomand cu incredere.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Attila_Balogh scrie:Ms de sfat!
Am tinut in mana sk4 si mi se pare mai OK pt stilul de pescuit la care il voi folosi,ma-m decis sa achiziționez sk4 de 12' 3.25lbs,acum totul se rezuma la buget.Ma gandeam eu ca voi avea probleme cu methodul din cauza actiuni :).Oricum eu folosesc saculeti...foarte rar naditor.
Eu cred ca daca folosesti saculet, arunci mai putin decat cu momitor. Este frecarea mai mare cu aerul dar si greutatea mai mare.

Attila_Balogh

Mesaj de Attila_Balogh »

aleen scrie:
Attila_Balogh scrie:Ms de sfat!
Eu cred ca daca folosesti saculet, arunci mai putin decat cu momitor. Este frecarea mai mare cu aerul dar si greutatea mai mare.
Da ai dreptate,dar pe lacurile frecventate de mine nu am nevoie de distante mari.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

In cazul asta invata sa faci liniste :D
Fire intinse ;)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”