Parere Sonik SK3

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Attila_Balogh
Puncte: 0

Re: Parere Sonik SK3

Mesaj de Attila_Balogh »

dr_andres scrie:cate sezoane au betele astea ? ma gandesc sa nu fi fost schimbat inelul... eu am 2 sk4 de 3.5 care sunt la al doilea sezon si unele de 3.25 care au ceva mai putin si la nici unele inelele nu arata asa, nici macar pe departe.
Au 2 sezoane,blankurile arata ok...mandrina putin uzata (cauciucul acela fin este deteriorat) .Inelele nu sunt schimbate dar au fost foarte solicitate,asa arata cam toate 4 bete.Nu se descojeste lacul nici ata din matisare nu este iesita si daca trag de ea nu misca nici nu scartaie,practic este doar o fisura in lac din cauza oboseli.

soare_33

Mesaj de soare_33 »

Recomand sk 4
LogiCarp Team

iulius 2010

Mesaj de iulius 2010 »

popescu59 scrie:Cred ca imi va veni lanseta cu primul transport de marfa al lor asta ar insemna sa astept poate si 2 luni cea ce nu prea e in regula mai ales ca eu am spus sa imi dea modelul nou si platesc diferenta .Intradevar omul este ok dar nu stiu de ce am impresia ca ma cam plimba , mi- a spus ca nu are inca raspuns de la englezi.
Adevarat..nici mie nu mi-a dat un raspuns cert la prima discutie,dar mi-a trimis batul cu prima livrare de marfa,poate e mai bine asa decat sa zica da... se rezolva...asteptati putin...cum fac majoritatea.. :!: Bafta :!:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”