Pareri Attack tournament 6500

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: Pareri Attack tournament 6500

Mesaj de osc1or »

Cand am fost eu am prins niste reduceri senzatie... nu mai au cine stie ce stocuri, dar ce au, daca se intampla sa ai nevoie, gasesti sigur la cele mai bune preturi.
Am vazut un scaun attack la 100 lei, o umbrela de 3m la 100 lei, nu mai stiu ce cort jrc destul de mare la 700 parca, niste huse/penare/cutii jrc si attack la jumatate de pret... eu mi-am luat niste bête scurte de dunare attack cu 30 lei/buc si o husa pt ele buretata de 3 bête echipate de 1,30m parca tot cu 30 sau 40 lei..
Nada haldorado si sbs era la 1/3 din preturi dar... stocurile aproape de 0..
Daca ai timp cred ca meita o vizita
Critic echilibrat

cristirac1980

Mesaj de cristirac1980 »

colegul va pescui 90% din cazuri de pe mal, foarte putin plantat si undeva la maxim 10 partide pe an.
am vazut ca frana e copie dupa shimano, ceea ce ma nedumireste si pe mine este pretul mulinetei ( exceptand cazurile de reduceri gen 110 ron/buc), destul de ridicat dupa parerea mea sau altfel pusa problema...de ce este la pretul unui pl? in jur de 200 ron? sau poate vorba aceea " nu e prost cine cere / prost e cel care cumpara "
oricum o sa se lamureasca singur cu privire la ea.
multumesc tuturor pentru pareri, un an nou cu multe capturi capitale :)

cristirac1980

Mesaj de cristirac1980 »

marian_popescu scrie:pentru dunare NU, desi am vazut crapi salbatici de doua cifre scosi cu mulinete de 2 lei
poate ca am eu o problema cu pescuitul pe Dunare, visez numai baitrunner 4500b

dar 110 lei e un pret cu care nu te mai intalnesti. frana aia dubla chiar nu se merita decat sa blochezi/deblochezi tamburul. dar vine la pachet cu un fluturas normal, care functioneaza foarte bine

oricum as pune problema, in 200 de lei se gasesc mulinete second prea bune ca sa discutam de attak sau chiar si okuma. cum ar fi emblem x, navi xta sau chiar emblem pro

salut,
care ar fi mai ok dintre cele doua daiwa pentru pescuitul de pe mal emblem x 5000 sau emblem pro 5500 ?
multumesc

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

pro sunt modele mai noi si superioare xt-ului
au instant antirevers si tambur metalic...numai la astea daca te gandesti si ar fi suficient
unii nu sunt incantati de conicitatea inversa a tamburului la pro, iar niciununul din aceste modele nu vin cu tambur de rezerva

ambele sunt emblematice pentru ceea ce inseamna fiabilitatea unui angrenaj
eu ador designul xt-ului. si daca as fi gasit tamburi de rezerva, nu m-as fi despartit de ele

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Emblem Pro are tambur de rezerva metalic, iti spun sigur, am avut. De aceea Emblem Pro costa cu 50e mai mult decat Emblem Spod, pretul tamburului suplimentar.

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

scuze, Neamtul are dreptate aveam in minte alte emblemuri (care nu au tambur de rezerva)
e bine ca daiwa a rezolvat problema tamburilor de rezerva...dar la ce bani

craiu82

Mesaj de craiu82 »

salut,am si eu o nelamurire, vroiam sa-mi cumpar 2 daiwa croscasst dar am vazut ca nu se vorbeste de bine despre ele, ce probleme au? ps ; sunt incepator si inainte am avut pl-uri dar cineva mia recomandat croscasst cica arunca mai bine . toate cele bune si la multi ani

Alin Galbenu
Moderator

Pareri Attack tournament 6500

Mesaj de Alin Galbenu »

S-a mai discutat, nu mulineta arunca ci pescarul. Mulineta trebuie sa aseze firul bine ca sa te ajute.
Mulineta trebuie sa aibă angrenaje de calitate, sa te poți baza pe ea mulți ani. Rulmenți pentru a evita jocurile. Daca se poate si tambur de rezerva si greutate redusă. Crosscast S nu prea le are pe nici unele. Personal cred ca Okuma Powerline este peste Crosscast S, dpdv calitativ. Am avut ambele modele.
Daca esti fan daiwa mai strânge bani si ia-ti Emblem Pro, daca nu... Shimano :D

craiu82

Mesaj de craiu82 »

ms frumos allen , atunci sa ma orientez spre shimano navi xsb, ce zici? si au si tambur de rezerva am vazut la ffb, doar ca este putin mai scumpa

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

In general, calitatea mulinetelor se reflecta in pret.
Iti recomand mai bine mai strânge ceva bani si ia-ti un set de bblc sh. Te vor tine mai mult decat un set de navi. Eu as alege oricând , in loc de navi xsb , un set de Ultegra XT cu conditia sa scrie pe ele JAPAN !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”