Pareri Attack tournament 6500

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: Pareri Attack tournament 6500

Mesaj de osc1or »

pai din ce e facut manerul la ultimul model de PL? cand a aparut PL avea maner metalic, care era mult mai tapan, apoi l-au schimbat si au inceput sa il faca din plastic negru. (am pescuit si cu cele cu maner metalic si cu cele cu maner de plastic, cele cu maner de plastic sunt mai naspa)

Nu m-am referit la frecarea inaintasului pe tambur ci la frecarea intregului fir. Cand arunci cu PL se aude acel sunet de frecare a firului care la alte mulinete mai performante nu se mai aude.

Pana la urma fiecare cu parerea si preferintele lui...
Critic echilibrat

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Acea manivela neagră, cu găuri mici, este din metal (Aluminium die cast handle), aluminiu forjat. Daca era din plastic, era jale :))

mrs

Mesaj de mrs »

Maner de plastic si gaurit pe deasupra sa fie mai usor :lol:
Manerul este metalic (aliaj aluminiu cu nustiu ce... dar vopsit negru mat)

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Si ma intreb, de ce la alte mulinete aparute mai recent, okuma a revenit la manerul metalic din aluminium cu aspect de inox? (okuma distance carp pro de exemplu)
Critic echilibrat

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

osc1or scrie:pai din ce e facut manerul la ultimul model de PL? cand a aparut PL avea maner metalic, care era mult mai tapan, apoi l-au schimbat si au inceput sa il faca din plastic negru. (am pescuit si cu cele cu maner metalic si cu cele cu maner de plastic, cele cu maner de plastic sunt mai naspa)

Nu m-am referit la frecarea inaintasului pe tambur ci la frecarea intregului fir. Cand arunci cu PL se aude acel sunet de frecare a firului care la alte mulinete mai performante nu se mai aude.

Pana la urma fiecare cu parerea si preferintele lui...
Manivela aia neagra de PL e din metal, iti spun sigur pt ca le am acasa ! :wink:

mrs

Mesaj de mrs »

Cred ce e o chestie de aspect (bblc model vechi maner vopsit... bblc model nou maner cu aspect de inox)

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

osc1or scrie:Si ma intreb, de ce la alte mulinete aparute mai recent, okuma a revenit la manerul metalic din aluminium cu aspect de inox? (okuma distance carp pro de exemplu)
Toate variantele PRO ale gamei Distance au avut de la inceput manerele de inox ! Manerul asta e mai scump (e mai mare si mai greu) decat cel negru, mat.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Okuma PL 860/865/1060/1065, confirm si eu, are maner de aluminiu.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Acum câțiva ani foloseam un set de Attack FR5500 parca. Aveau manivela din inox foarte solid, gros in carne si greu, se simtea diferenta fără ea.
Si ce sa vezi, s-a tocit filamentul din interiorul ei, unde intra acel șurub ca sa fixezi manivela, asa ca degeaba era ea de inox ca tot praf era!

Ah da, si un rodpod attack la care se misca buzzbar-ul indiferent cât de tare il strângeam.

De atunci, "good bye" attack.
Pentru ca titlul topicului era despre mulineta attack, eu iti recomand sa NU iti iei!

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Totusi firma Attack e ok raport calitate/pret. Eu am cateva articole de bagajerie de la ei, chiar si niste lansete pt Dunare.
Am avut si eu 1 buc attack fr8000 dar am pescuit o singura data cu ea si am vandut-o. Nu mi-a placut.
Critic echilibrat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”