Pareri Attack tournament 6500

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cristirac1980
Puncte: 0

Pareri Attack tournament 6500

Mesaj de cristirac1980 »

buna ziua,
as dori parerile pro si/sau contra acestui tip de mulinete ( unui prieten de-al meu ii place foarte mult cum arata).
in curand o sa-i soseasca una, cumparata de pe forum dar il tenteaza foarte mult sa mai achizitioneze 3 bucati daca ar fi ok.
pretul uneia noi (230 ron) este acelasi cu okuma powerliner, care ar fi mai indicata?
eventual se mai gandeste si la daiwa crosscast ( pret 300 ron aproximativ).
va rog asadar pe cei care ati avut sau aveti ( sau daca stiti pe cineva care foloseste) acest model de mulineta sa va spuneti parerile.
modelul se gaseste pe 3 marimi diferite la tambur ( 5500,6500 respectiv 7500)
multumesc.

mrs

Re: Pareri Attack tournament 6500

Mesaj de mrs »

Dintre cele 3 modele mergi pe Okuma.

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

Parerea mea, din modelele enumerate de tine, cea mai buna alegere ar fi Okuma PL. Foloseste un prieten de vreo 2 ani si merg brici. De Attak nu stiu prea multe, dar pot sa iti zic sa eviti Crosscast. Am auzit numai de rau despre ele. De ce nu incearca si Okuma Axeon? Vrea neaparat baitrunner?
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Eu zic sa te abti cu Attack Tourmanent 6500, intradevar, sunt dragute, seamna cu un Axeon doar ca sunt argintii. N-am pescuit cu ele, insa nu mi se par de calitate, fiabile si ok, mai ales ca in banii astia gasesti altceva.

Daca te gandesti sa-ti cumperi Daiwa Crosscast cea de 306 lei, iti recomand sa ramai pe Okuma, daca vrei cu bait runner ar fii bine sa faca un efort si sa-si achizitioneze Okuma Power Liner Pro 10rulmenti, doi tamburi de rezerva. In schimb, daca nu vrei cu baitrunner si crezi ca pescuiesti la plantat, uitate la Axeon VII 80 tambur mai mare. Eu am Axen VII 60, nu sunt cele mai bune mulinete din lume, insa la banii astia sunt apa de parfum.

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

am eu una, am luat-o pentru marker acum un an
nu am nicio problema cu ea si asaza firul mult mai bine decat powerliner si axeon v2 la un loc
ruleaza destul de usor, insa se simte un plus la capitolul forta pentru pl datorat raportului de recuperare mai mic
daca o veti vedea la vanzare (urmeaza) sa nu credeti ca e vreo problema cu mulineta, ci doar ca mi-am luat douo oryx 65, una pentru spod, una pentru marker

crosscast...uita de ele

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Tu ne-ai anuntat asa... ca sa stim, ca's ok :))

marian_popescu
pescar de competitie

am prezentat mulineta atat cu plusuri, cat si minusuri
iar colegul de mai sus, care a comandat deja o bucata, isi va face singur o parere
am avut si powerliner si oryx si axeon si longbow, deci cunosc destul de bine ceea ce spun. plus fiabilitate si forta pentru okuma, plus casting attak tournament. eu pentru asta am luat-o si pentru ca o okuma cu baitrunner era si si mai scumpa (iar pentru marker nu-mi trebuie prea mari pretentii, ci doar casting si frana rapida sau baitrunner)
apropo> doua oryx 65 mau costat 250 cu transport inclus. ce zici, sa mai pastrez attakul?

iar, avand in vedere ca attakul meu e aproape virgin, plus inca un tambur metalic de rezerva...prefer sa o dau cuiva care are si posibilitatea sa o vada inainte, decat sa primesc oferte de genul gratis, cu transport inclus. chiar nu imi fac griji

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

am fost la gipo acum vreo 2-3-4 saptamani la mega lichidarile de stoc de acolo si aveau attac tournament 6500 la 110 lei noi/bucata.
Arata dragut, dar au acel reglaj al franei copie dupa shimano baitrunner 2 care merge cam dubios.
Mie nu mi-a dat incredere ca fiabilitate.. m-am gandit putin daca sa imi iau asa ceva pt dunare...
Critic echilibrat

marian_popescu
pescar de competitie

pentru dunare NU, desi am vazut crapi salbatici de doua cifre scosi cu mulinete de 2 lei
poate ca am eu o problema cu pescuitul pe Dunare, visez numai baitrunner 4500b

dar 110 lei e un pret cu care nu te mai intalnesti. frana aia dubla chiar nu se merita decat sa blochezi/deblochezi tamburul. dar vine la pachet cu un fluturas normal, care functioneaza foarte bine

oricum as pune problema, in 200 de lei se gasesc mulinete second prea bune ca sa discutam de attak sau chiar si okuma. cum ar fi emblem x, navi xta sau chiar emblem pro

Claudiu Garlea
pescar de competitie

osc1or scrie:am fost la gipo acum vreo 2-3-4 saptamani la mega lichidarile de stoc de acolo si aveau attac tournament 6500 la 110 lei noi/bucata.
Arata dragut, dar au acel reglaj al franei copie dupa shimano baitrunner 2 care merge cam dubios.
Mie nu mi-a dat incredere ca fiabilitate.. m-am gandit putin daca sa imi iau asa ceva pt dunare...

Frana ai, merge ca o cizma, o stiu, da-o dreacu, ii scapa tamburu de sub control :)))

Ce mai e pe la GIPO?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”