Recomandare monofilament

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

arnold_glodean
Puncte: 0

Re: Recomandare monofilament

Mesaj de arnold_glodean »

Ulta Knot foloseste partenerul meu de pescuit si pana acum nu a avut probleme cu el,un fir suplu,bun pentru lanseuri la distanta,rezistenta buna la nod si intradevar la banii aia e chiar bun firul

Legal

Mesaj de Legal »

Momentan am un carp expert pe ele.si e ft prost...disper cand imi face peruci si nici nu se duce parca asa tare la lansare...tre sa ma strofoc putin ca sa dau cam 90 de m cu un momitor...

O sa iau sufix ultra knot de 0.28 pana la urma...vedem cum se comporta

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Shimano technium (dar nu "unguresc") si punct! Sau, in cel mai rau caz, Kryston krystonite. Pentru vizibilitate (mai ales noaptea): Solar Line Biter.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

adisefu

Mesaj de adisefu »

Solutia lui ionut72 o folosesc si eu. Shimano Technium este cel mai bun fir care l-am folosit, dar la cpitolul vizibilitate sta foarte prost (il vezi greu si ziua uneori), in plus este destul de scump, altcva nu am ce sa-i reprosez.

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

Gamakatsu G-line fluo s-ar preta la ce ai tu nevoie, nu e sarmos, vizibilitatea e foarte buna, rezistenta foarte buna, ieftin, am pescuit tot anul acesta cu el si n-are nici pe dracu'.

Cristian Victor

Mesaj de Cristian Victor »

ionut72 scrie:Shimano technium (dar nu "unguresc") si punct! Sau, in cel mai rau caz, Kryston krystonite. Pentru vizibilitate (mai ales noaptea): Solar Line Biter.
Salut!
Care este treaba cu "unguresc"?
Nume utilizator schimbat din cri

Iacob Cristian

Mesaj de Iacob Cristian »

adisefu scrie:Solutia lui ionut72 o folosesc si eu. Shimano Technium este cel mai bun fir care l-am folosit, dar la cpitolul vizibilitate sta foarte prost (il vezi greu si ziua uneori), in plus este destul de scump, altcva nu am ce sa-i reprosez.
Perfect de acord cu cele scrise mai sus ,un fir foarte bun .

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Am un prieten care foloseste ultima power si e multumit de el. Nu l-am auzit sa fi intampinat problemele de mai devreme.
Sa fim seriosi, in 80% din partide, nu agat deloc. Unde e agatatura, te duci pregatit cu fire pe masura.
Pe vremea cand foloseam FLUO, aveam daiwa tournament iar acum folosesc shimano technium invisitech de 0,22.
Am folosit si carp expert cel negru, dar e cam rigid. Ultra knot de la sufix nu mi-a placut ca noaptea nu era vizibil.
Acum daca ar fi sa schimb firul actual, as alege Kryston Krystonite de 0,25.

razvan_bv

Mesaj de razvan_bv »

Folosesc Ultima Power Carp de 2 sezoane si sunt foarte multumit de el ! Pescuiesc pe Ebru, unde intalnesti deseori agatatura si scoici.Rezistenta la nod si abraziune este impresionanta.La diametre mari pare un pic batos dar se comporta bine la lansare.Pentru mine acest fir este perfect! La capitolul flou am folosit Ultima Distance,intr-adevar un fir elastic ,bun pt pescuitul pe ape deschise ,fara agatatura,rezistenta destul de buna la nod. Numai bine! Fir intins!!
C&R

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

cri scrie:
ionut72 scrie:Shimano technium (dar nu "unguresc") si punct! Sau, in cel mai rau caz, Kryston krystonite. Pentru vizibilitate (mai ales noaptea): Solar Line Biter.
Salut!
Care este treaba cu "unguresc"?

Incearca sa-l achizitionezi din Anglia (prin metoda suna un prieten/cunostinta care vine periodic acasa - raport pret/calitate net superior si scapi si de taxele de transport) si nu pe cel de pe piata romaneasca, care, in cate stiu (neoficial) e produs in China la intiativa si dupa specificatiile unei firme unguresti si e deosebit de cel pe care-l gasesti in Anglia, de exemplu. De altfel diferenta dintre ele e vizibila, palpabila. :wink:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”