Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
nu cred, dar cat vrei sa tina, am in schimb 0,28 tot shimano technium de 2 sezoane , fiind mai gros merge in continuare fara probleme.ionut72 scrie:
![]()
E prima data cand aud! O fi fost vechi?
zfcristian scrie:nu cred, dar cat vrei sa tina, am in schimb 0,28 tot shimano technium de 2 sezoane , fiind mai gros merge in continuare fara probleme.ionut72 scrie:
![]()
E prima data cand aud! O fi fost vechi?
iulian staicu scrie:folosit Shimano Invisitech 0,2-0,22 cumparat in primavara online din Germania. am pescuit numai pe Corbu deja la etapa 2 s-a ''copt '' si se rupea la orice soc . nu se compara cu vechiul ST negru . pentru mine Invisitech o mare teapa .
Iulian Staicu
CCC Club Crap CORBU.
Conteaza si la ce distanta lansezi pana in 80-100 m nu cred ca se rupa dar daca vrei sa mergi peste 120-130 metri , trebuie plumb mai mare si inaintas ca altfel umplii balta de plumbi.aleen scrie: Eu lansez cu el (0,22) direct cu plimb de 99g, si am curaj sa fac pariu ca nu se rupe. Si e la juma de sezon. Am lansat la fel cu daiwa tournament 0,28 (rupt), si carp expert fluo de 0,25 (rupt mai repede).
Deci din partea ma, nota 10.
Total de acord.zfcristian scrie:Conteaza si la ce distanta lansezi pana in 80-100 m nu cred ca se rupa dar daca vrei sa mergi peste 120-130 metri , trebuie plumb mai mare si inaintas ca altfel umplii balta de plumbi.aleen scrie: Eu lansez cu el (0,22) direct cu plimb de 99g, si am curaj sa fac pariu ca nu se rupe. Si e la juma de sezon. Am lansat la fel cu daiwa tournament 0,28 (rupt), si carp expert fluo de 0,25 (rupt mai repede).
Deci din partea ma, nota 10.
Se lichideaza stocurile!ionut72 scrie:Am vazut astazi la un magazin din Bucuresti (T...L F.....G) niste scaderi de preturi incredibile la shimano technium : de la 295 lei la 170! Stie cineva care e explicatia?