Recomandare monofilament

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ionut72
pescar de competitie

Re: Recomandare monofilament

Mesaj de ionut72 »

@aleen

"folosesc shimano technium invisitech de 0,22."

Poti sa ne spui parerea ta despre acest fir? Si cum e in comparatie cu shimao techium tournament carp (eventuale plusuri sau minusuri)? Multumesc!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Alin Galbenu
Moderator
Puncte: 0

Mesaj de Alin Galbenu »

Nu am folosit tournament carp, ci direct varianta invisitech. Am lansat si fara inaintasi, direct cu linia de 022, cu plumb de 99g sau momitor de 55 incarcat, si n-a plesnit.
Mi se pare un fir rezistent, vizibilitate ok (cel negru are vizibilitate 0). Am tras de el serios si am capatat incredere in el.
Ce am constatat, in timp, dupa 1 sezon se decoloreaza putin. Initial, in soare, are o tenta de albastru.... dupa 10-15 partide, aceasta tenta dispare :)
Dar calitatile raman!
E un fir bun, eu il folosesc in continuare fara planuri de schimbare. Il recomand, desi e cam scump.

adisefu

Mesaj de adisefu »

ionut72 scrie:
cri scrie:
ionut72 scrie:Shimano technium (dar nu "unguresc") si punct! Sau, in cel mai rau caz, Kryston krystonite. Pentru vizibilitate (mai ales noaptea): Solar Line Biter.
Salut!
Care este treaba cu "unguresc"?

Incearca sa-l achizitionezi din Anglia (prin metoda suna un prieten/cunostinta care vine periodic acasa - raport pret/calitate net superior si scapi si de taxele de transport) si nu pe cel de pe piata romaneasca, care, in cate stiu (neoficial) e produs in China la intiativa si dupa specificatiile unei firme unguresti si e deosebit de cel pe care-l gasesti in Anglia, de exemplu. De altfel diferenta dintre ele e vizibila, palpabila. :wink:
Eu am folosit din cel cumparat din RO si pot sa spun ca este cel mai bun din cate am incercat

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

@adisefu

Da, si eu am unul pe o serie de 3 mulinete de acum 4 ani cumparat tot din Romania si, poate e greu de crezut, e bun si acum desi nu "l-am intors" si nici nu l-am tratat cu solutii de intretinere&stuff. Ci doar l-am tinut, pe perioada iernii, la intuneric si la loc uscat. E beton armat! : :) Anul trecut insa am vrut sa achizitionez alta rola si ... nu mai era la fel. Sau mi s-o fi parut?

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

@aleen

"E un fir bun, eu il folosesc in continuare fara planuri de schimbare. Il recomand, desi e cam scump."

Multumesc pentru informatii! Il gasesti pe la 30 de pound (GPB) cca 1700 de mm de 8 lbs (0,26mm). Probabil ca cel de 0,22 mm e si mai mult (ca metraj) la acelasi pret. Apropo de unde il cumperi in Romania, de la ce magazin?

iulian staicu

Mesaj de iulian staicu »

folosit Shimano Invisitech 0,2-0,22 cumparat in primavara online din Germania. am pescuit numai pe Corbu deja la etapa 2 s-a ''copt '' si se rupea la orice soc . nu se compara cu vechiul ST negru . pentru mine Invisitech o mare teapa .

Iulian Staicu
CCC Club Crap CORBU.
ccc corbu constanta

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Am folosit anul asta Technium de 0,22
Cam dupa 10 partide de 24 ore cand iti era lumea mai draga pleznea dar cred ca era un lucru normal pana la urma ca nu e din fier .
Noaptea nu te ajuta cu nimic era perfect integrat in noapte .
Foarte bun la aruncari .
Intre timp am renuntat sa il mai folosesc pentru ca pescuiesc destul de mult noaptea si nu ma avantaja deloc , mai ales pe Magura 9 cand pescuiesti de pe ponton, nici sa nu vezi firele....

L-am achizitionat de la Raven din Olanda , apropo daca cineva e interesant mai am o rola de 0,22 mm acasa neinceputa si inca una cam cu 4-500 m de fir pe ea :mrgreen: ,

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

zfcristian scrie:Am folosit anul asta Technium de 0,22
Cam dupa 10 partide de 24 ore cand iti era lumea mai draga pleznea dar cred ca era un lucru normal pana la urma ca nu e din fier .
Noaptea nu te ajuta cu nimic era perfect integrat in noapte .
Foarte bun la aruncari .
Intre timp am renuntat sa il mai folosesc pentru ca pescuiesc destul de mult noaptea si nu ma avantaja deloc , mai ales pe Magura 9 cand pescuiesti de pe ponton, nici sa nu vezi firele....

L-am achizitionat de la Raven din Olanda , apropo daca cineva e interesant mai am o rola de 0,22 mm acasa neinceputa si inca una cam cu 4-500 m de fir pe ea :mrgreen: ,

Te referi la "Techium invisitec" sau clasicul "tournament carp"?

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

ionut72 scrie:
Shimano Technium, cel negru, clasic, nu invisitec

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

zfcristian scrie:
ionut72 scrie:
Shimano Technium, cel negru, clasic, nu invisitec
:shock: :shock: E prima data cand aud! O fi fost vechi?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”