Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Eu am folosit din cel cumparat din RO si pot sa spun ca este cel mai bun din cate am incercationut72 scrie:cri scrie:Salut!ionut72 scrie:Shimano technium (dar nu "unguresc") si punct! Sau, in cel mai rau caz, Kryston krystonite. Pentru vizibilitate (mai ales noaptea): Solar Line Biter.
Care este treaba cu "unguresc"?
Incearca sa-l achizitionezi din Anglia (prin metoda suna un prieten/cunostinta care vine periodic acasa - raport pret/calitate net superior si scapi si de taxele de transport) si nu pe cel de pe piata romaneasca, care, in cate stiu (neoficial) e produs in China la intiativa si dupa specificatiile unei firme unguresti si e deosebit de cel pe care-l gasesti in Anglia, de exemplu. De altfel diferenta dintre ele e vizibila, palpabila.
zfcristian scrie:Am folosit anul asta Technium de 0,22
Cam dupa 10 partide de 24 ore cand iti era lumea mai draga pleznea dar cred ca era un lucru normal pana la urma ca nu e din fier .
Noaptea nu te ajuta cu nimic era perfect integrat in noapte .
Foarte bun la aruncari .
Intre timp am renuntat sa il mai folosesc pentru ca pescuiesc destul de mult noaptea si nu ma avantaja deloc , mai ales pe Magura 9 cand pescuiesti de pe ponton, nici sa nu vezi firele....
L-am achizitionat de la Raven din Olanda , apropo daca cineva e interesant mai am o rola de 0,22 mm acasa neinceputa si inca una cam cu 4-500 m de fir pe ea,
Shimano Technium, cel negru, clasic, nu invisitecionut72 scrie:
Te referi la "Techium invisitec" sau clasicul "tournament carp"?
zfcristian scrie:Shimano Technium, cel negru, clasic, nu invisitecionut72 scrie:
Te referi la "Techium invisitec" sau clasicul "tournament carp"?