revenire Longcast

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Stefan Oancea

Mesaj de Stefan Oancea »

@Vali
Sorry, am scris gresit cui ii era adresat raspunsul :).

@Gabi
Daca ma intrebi sincer nu cred ca voi incerca plumb de 150, desi din ce am citit ti-am zis imi e ft ft greu sa cred ca le faram. Si eu tot cu plumb de 120 am dat cu ele, dar mi se pare ca nu le incarca destul...Mai mult ca sigur e si vina mea deoarece nu am nici pe departe o tehnica impecabila de aruncare, insa simt ca 120 nu scoate totul din ele.

Cat despre greutatea cu care a dat Grabmayer, si anume 150, este mentionata pe site la Harrison. Tinand cont ca vorbim de Harrison si nu de orice firma, mi-e greu sa cred ca ar fi scris ceva ce ar putea face cumparatorii sa isi rupa lansetele, deoarece ar pierde enorm din credibilitate.

Ca o concluzie insa, probabil nici eu nu voi incerca aceasta greutate pe lansetele mele...Poate pe ale altuia da :D!

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Daca ne este frica de BLENORAGIE de ce oare mai mergem la CURVE :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@Stefan Oancea

la anu o sa pun pe ele 130 g asa de palmares...pe site-ul lor se pot scrie foarte multe lucruri adevarate... dar rupe o lanseta si spune-le ca ai rupt-o cu plumb de 150 g si sa vezi ce garantie iti dau ei...poti sa folosesti dar nu e garantat de ei ca producatori
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

eu pescuiesc constant la 165,5 m...este singurul loc unde gasesc crapul, pe orice loc de pe balta as fi...am luat lectii de casting de la M.H. si acum nu mai vad unde pescuiesc...sunt batran si nu m-ajuta vederea sa bat la asa distanta, dar imi iau ochelari de soare bvlgari, porsche 911 pentru pescuit si-mi botez finul in apa evian...mofturi...fite...baiatul ala spunea ca pescuieste la 130m, cu 15 de la Victor, cu 15 de la Vladut si cu 5,5 de la mine, ajunge lejer la 165,5, oare o fi si crapul pe acolo, mai ales ca locul e sigur nenadit... ( la mine strugurii sunt acri :lol: )

@ Victor

si la elicopter si la plumb pierdut, plumbul pleaca inainte nestingherit de nimeni, iar montura ramine in urma avind o frecare nesemnificativa in acest caz. Deasemeni, forma plumbului poate fi mult mai aerodinamica, neavind nimic in fata. O fizica elementara arata clar ca monturile astea se duc mai departe decat in-line, dar din pacate nu poate fi toul perfect...autointeparea se face mult mai slab.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

@ Victor

si la elicopter si la plumb pierdut, plumbul pleaca inainte nestingherit de nimeni, iar montura ramine in urma avind o frecare nesemnificativa in acest caz. Deasemeni, forma plumbului poate fi mult mai aerodinamica, neavind nimic in fata. O fizica elementara arata clar ca monturile astea se duc mai departe decat in-line, dar din pacate nu poate fi toul perfect...autointeparea se face mult mai slab.[/quote]

@Cornel

Plumbul pleaca nesingherit de nimeni ,iar montura ramane in urma la toate cele trei monturi .
Cum poate fi forma plumbului mai aerodinamica la monturile tale decat la in-line ?????si ce are in-line in fata ????daca plumbii cu care arunci sunt idenici??????
Sa vina UN FIZICIAN si sa ne demonstreze CARE ESTE MAI AERODINAMIC :lol: :lol:
Eu am spus ca parerile sun impartite si ca din punctul meu de vedere .................BLA ,BLA ,BLA . :roll:asta nu inseamna ca am si dreptate ,ci pur si simplu mi se pare mie ca arunc mai mult cu montura in-line .
Iar asta este punctul tau de vedere ......BLA ,BLA ,BLA
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Stefan Oancea scrie:@Vali

Am si eu tot Ballista de 4lb, si am citit destul de multe despre ele.
Unul din lucruri este ca la cupa mondiala din 2002 (care cred ca a fost pe Sarulesti) Grabmayer a castigat aruncand cu plumbi de 150 gr. De ce? Pentru ca avea nevoie de distanta mare avand si vant ft puternic din fata.
Prin urmare banuiesc ca dand cu acei plumbi a scos tot ce era mai bun din puterea de aruncare a lansetelor, si banuiesc ca nici nu le-a crapat.

De ce nu dau si eu cu plumbi de 150 de grame(fizicul m-ar ajuta), deoarece imi e teama ca dupa aruncari repetate cu asemenea greutati lansetele isi vor pierde din putere, si nu ca mi-ar fi teama ca le crap.
Grabmayer a folosit atunci mulinete de baicasting.Cred ca acest fapt a contribuit mai mult la lungimea aruncarii decat greutatea plumbului. :wink:
The second best is the first loser!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:Daca ne este frica de BLENORAGIE de ce oare mai mergem la CURVE :lol: :lol: :lol:
eu pun prezervativ pe plumb!!! :D
The One Team

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

sanatos si ecologic... :D

o exista prezervativ cu aroma de s&o cu "stropeala" de fructe? :shock: :D :D :D
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

gluma, gluma, insa nu-ti trebuie un fizician sa demonstreze ca elicopteru' si plumbul pierdut se duc mai bine decat in-lainu'!
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

pai d-aia ziceam ca-i fizica elementara...in-line-ul are in fata o gaura in care este bagat un vartej de care se leaga firul si prin care trece si aerul la viteza aia (glumesc acum), iar la elicopter si plumb pierdut (care nu-s monturile mele, eu dau cu in-line) varful plumbului poate fi ascutit, deci taie aerul mai bine...bla, bla, bla...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”