Dimensiunile sunt pe site. Puteti sa le comparati cu ce aveti nevoie. Eu nu cunosc mulinetele specificate.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Masoara diametrul saibelor si ai sa vezi dava se potrivesc.Eu am luat de la Dan saibe de carbotex si le-am pus in niste mulinete de la Kkarp excellence,plus am schimbat si arcul din fluture cu o bucsa,astfel i-am facut frana rapida.daci97 scrie:Domnule Mitranescu,saibele carbotex de la MX 14000,se potrivesc si la mulinetele Shimano Bblc Xtra Ci4+? Mulțumesc!.
Ale mele merg cel mai bine daca le sterg cu putina vaselina.
Incearca sa mai faci o incercare cu carbontexul uns cu putina vaselina.Szilveszter scrie: ↑Mie Aug 26, 2020 15:11Am luat eu de pe claumar trei seturi de șaibe carbon pentru mulinetele mele speedcast.mergeau sacadat,am trecut înapoi pe pâslă.ori am prins o serie de căcat,ori sînt eu prea pretențios.
darDan Mitranescu scrie: ↑Joi Aug 27, 2020 4:15Incearca sa mai faci o incercare cu carbontexul uns cu putina vaselina.Szilveszter scrie: ↑Mie Aug 26, 2020 15:11Am luat eu de pe claumar trei seturi de șaibe carbon pentru mulinetele mele speedcast.mergeau sacadat,am trecut înapoi pe pâslă.ori am prins o serie de căcat,ori sînt eu prea pretențios.
Î-mi curăț singur mulinetele,sînt bijutier.specificațiile erau clare pentru carbon:și anume lucrează uscate.dar uite,au pățit-o și alții.am dus la extrem de finețe frânele de okuma la mulinetele anterioare.am tras șaibele în plan drept,polișate oglindă,pâslă degresată prin ultrasunete și gresate doar șaibele să nu lipească.adică na, înțeleg sistemu de funcționare,cu toate astea ma surprins carbonul.