Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Interesanta afirmatie. Cum ai ajuns la concluzia ca lansetele sunt de vina?savian_BH scrie: mi se par cam rigide si cred ca din aceasta cauza am scăpat câțiva Pești.
Nu știu de fapt care aste cauza, dar dacă in drill cu un ciortan de 2-3 kg nu mai știi dacă il ai sau nu, ma gândesc ca este din cauza rigidității.... ai vreo teorie? Spune-o ! sau suntem doar deștepți? Eu am cerut de buna credință niște sfaturi... fără sa par prost sau tu prea deștept. Mulțumesc ca ai niște lucruri bune de spus, si ca dacă nu ai, taci.Albert scrie:Interesanta afirmatie. Cum ai ajuns la concluzia ca lansetele sunt de vina?savian_BH scrie: mi se par cam rigide si cred ca din aceasta cauza am scăpat câțiva Pești.
Îți mulțumesc frumos, chiar ma gândeam la ele. Le folosești?Driscu Radu scrie:Incerca sportex competition http://www.totalfishing.ro/lanseta-spor ... 70321.html, e posibil sa ramai placut surprins.
Salutsavian_BH scrie: Nu știu de fapt care aste cauza, dar dacă in drill cu un ciortan de 2-3 kg nu mai știi dacă il ai sau nu, ma gândesc ca este din cauza rigidității....
Ok. Sincer nu am observat "sfatul". In fine, ideea e ca sunt la început pe acest tip de pescuit... Take it easy. Nu e vb de capacitați aici. Nu știu dacă ai copii, dar îți vei da seama ce vorbesc când o sa ai. Atunci sa îți mai vorbești de atitudine!!!Albert scrie:Salutsavian_BH scrie: Nu știu de fapt care aste cauza, dar dacă in drill cu un ciortan de 2-3 kg nu mai știi dacă il ai sau nu, ma gândesc ca este din cauza rigidității....
Pai uite explicatia: cu lansete de 3.5lbs(ca tot românu') si cu fir de minim 0.35(cum ar fi normal), de la minim 150m(de unde merita sa plantezi) cu mulineta de 14000(banuiesc )cam ce dril ai vrea sa ai cu ciortanii aia?
Eu vorbesc frumos cu tine, incerc sa te sfatuiesc dar lucreaza putin la atitudine. Daca nu esti capabil ramai in ignoranta ta pune intrebari puerile pe forum.