Sfaturi pr lansete 3,9- "mai moi"

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

savian_BH
Puncte: 0

Mesaj de savian_BH »

Buna,

Am marea rugăminte, sa ma ajutați cu niște sfaturi pentru achiziția a 2-4 lansete care sa nu fie rigide. In acest moment dețin vrlocity si mi se par cam rigide si cred ca din aceasta cauza am scăpat câțiva Pești. Menționez ca pescuiesc majoritar plantat si pe ape sălbatice.

Bugetul este unul de mijloc 300-500 lei/ buc.

Mulțumesc anticipat

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zsolt1980
Veteran

Re: Sfaturi pr lansete 3,9-

Mesaj de Zsolt1980 »

Maver Genesis Extreme, Prologic C1 sau C2.

Driscu Radu

Mesaj de Driscu Radu »

Incerca sportex competition http://www.totalfishing.ro/lanseta-spor ... 70321.html, e posibil sa ramai placut surprins.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

savian_BH scrie: mi se par cam rigide si cred ca din aceasta cauza am scăpat câțiva Pești.
Interesanta afirmatie. Cum ai ajuns la concluzia ca lansetele sunt de vina?

savian_BH

Mesaj de savian_BH »

Albert scrie:
savian_BH scrie: mi se par cam rigide si cred ca din aceasta cauza am scăpat câțiva Pești.
Interesanta afirmatie. Cum ai ajuns la concluzia ca lansetele sunt de vina?
Nu știu de fapt care aste cauza, dar dacă in drill cu un ciortan de 2-3 kg nu mai știi dacă il ai sau nu, ma gândesc ca este din cauza rigidității.... ai vreo teorie? Spune-o ! sau suntem doar deștepți? Eu am cerut de buna credință niște sfaturi... fără sa par prost sau tu prea deștept. Mulțumesc ca ai niște lucruri bune de spus, si ca dacă nu ai, taci.

savian_BH

Mesaj de savian_BH »

Driscu Radu scrie:Incerca sportex competition http://www.totalfishing.ro/lanseta-spor ... 70321.html, e posibil sa ramai placut surprins.
Îți mulțumesc frumos, chiar ma gândeam la ele. Le folosești?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Orice om cu doi neuroni funcționali înțelege. Tu ce nu înțelegi, de ce-l scapi sau de ce nu ”îl simți” ?!?
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

savian_BH scrie: Nu știu de fapt care aste cauza, dar dacă in drill cu un ciortan de 2-3 kg nu mai știi dacă il ai sau nu, ma gândesc ca este din cauza rigidității....
Salut
Pai uite explicatia: cu lansete de 3.5lbs(ca tot românu') si cu fir de minim 0.35(cum ar fi normal), de la minim 150m(de unde merita sa plantezi) cu mulineta de 14000(banuiesc )cam ce dril ai vrea sa ai cu ciortanii aia?
Eu vorbesc frumos cu tine, incerc sa te sfatuiesc dar lucreaza putin la atitudine. Daca nu esti capabil ramai in ignoranta ta pune intrebari puerile pe forum.

savian_BH

Mesaj de savian_BH »

Albert scrie:
savian_BH scrie: Nu știu de fapt care aste cauza, dar dacă in drill cu un ciortan de 2-3 kg nu mai știi dacă il ai sau nu, ma gândesc ca este din cauza rigidității....
Salut
Pai uite explicatia: cu lansete de 3.5lbs(ca tot românu') si cu fir de minim 0.35(cum ar fi normal), de la minim 150m(de unde merita sa plantezi) cu mulineta de 14000(banuiesc )cam ce dril ai vrea sa ai cu ciortanii aia?
Eu vorbesc frumos cu tine, incerc sa te sfatuiesc dar lucreaza putin la atitudine. Daca nu esti capabil ramai in ignoranta ta pune intrebari puerile pe forum.
Ok. Sincer nu am observat "sfatul". In fine, ideea e ca sunt la început pe acest tip de pescuit... Take it easy. Nu e vb de capacitați aici. Nu știu dacă ai copii, dar îți vei da seama ce vorbesc când o sa ai. Atunci sa îți mai vorbești de atitudine!!!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Ce, măh?!?
'mne feri, ce-a ajuns si forumul asta...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”