Brasoveanu scrie:Salutare tuturor.
Deocamdată condițiile nu îmi permit sa scriu asa cum îmi doresc datorita lipsei internetului însă promit sa revin cu un feedback asupra celor discutate aici după 15 decembrie. Ce pot sa spun încă de pe acum este ca se bat câmpii grav de tot și ar fi matur sa se continue discuțiile doar în cazul în care cineva chiar știe ce s-a întâmplat în Turcia.
O zi buna tuturor !
Pai asta asteptam de 6 luni mai Cristi.
Ca tot ce se stie de la acel concurs este numai faptul ca exista niste "lansete foarte bune de 3lbs si 3,5 lbs care arunca peste 200m , fara sa se rupa niciuna".
Astea sunt singurele informatii care au venit din Turcia, informatii ce au facut putina paguba in buzunarul catorva zeci bune de pescari, informatii care au dat o palma peste ochi celor mai buni concurenti de casting de la noi si informatii care personal mi-au afectat munca, atat timp cat cele mai bune lansete de la Hakuyo ( Class-ul ) arunca la fel ca cele mai slabe de la alte branduri, care sunt si mai ieftine.
Macar pentru aceste lucruri avem dreptul sa aflam ce a fost acolo.
P.S. Nu stiu cum este in alte zone, dar la noi in Rahova cand vine unul din alt oras si incepe sa declare cat de smardoi este el de unde vine si ce tavaleste cu toti pe acolo, baietii din cartier il baga la verificat. Ce iese nu se stie , dar asa se tine un nume. Nu ai cum altfel .Trebuie sa ma intelegi, este defect cartiericesc.