Moderatori: andrei vladeanu, viorel dulamita
gresit. a fost vorba de acceptul agvps, nu de o dispozitie.Popescu Stefan scrie:Domnule Bonto,
Poate ar fi bine să cunoașteți și contextul care a dus la moartea proiectului Federația Română de Pescuit Sportiv.
În anul 2008, a fost o inițiativă a FNPSR de a se transforma în federație sportivă. Acest lucru l-am făcut public, întrucât federația sportivă era mai mult decât necesară. AGVPSR a aflat de proiect și i-a dat dispoziție lui AV să înființeze el federația, citez „ca să nu o facă Popescu înainte”. .
Decând a ajuns AGVPSR să dea acceptul de constituire al unei persoane juridice de drept privat? Nu știu cum să te fac să pricepi că federația nu are nevoie de membri pescari sportivi. este treaba cluburilor, nu a federației.andrei vladeanu scrie:gresit. a fost vorba de acceptul agvps, nu de o dispozitie.Popescu Stefan scrie:Domnule Bonto,
Poate ar fi bine să cunoașteți și contextul care a dus la moartea proiectului Federația Română de Pescuit Sportiv.
În anul 2008, a fost o inițiativă a FNPSR de a se transforma în federație sportivă. Acest lucru l-am făcut public, întrucât federația sportivă era mai mult decât necesară. AGVPSR a aflat de proiect și i-a dat dispoziție lui AV să înființeze el federația, citez „ca să nu o facă Popescu înainte”. .
semnalele le aveam de la ans. am fost informat ca umbla unul popescu de la alba sa faca federatie. care stie legea, dar nu are legatura cu fenomenul. noi aveam.
apoi le-am spus celor crap si de la spinning, cluburi care PRACTICAU si la vremea respectiva pescuitul de competitie si am purces la treaba.
tu nu aveai nici atunci si nu ai nici acum PRACTICANTI, ci doar texte. de lege, si - mai nou - de forumuri.
Si te mai laudai ca vrei sa faci performanta...Popescu Stefan scrie: ...Vezi ce ironie a sorții? Câștigă ăia care știu legile, nu cei care pescuiesc...
Nu m-am lăudat niciodată cu așa ceva. Performanța o fac sportivi, nu administratorii. O pot susține, ceea ce este cu totul și cu totul altceva. Și o pot dovedi.Vali Vesa scrie:Si te mai laudai ca vrei sa faci performanta...Popescu Stefan scrie: ...Vezi ce ironie a sorții? Câștigă ăia care știu legile, nu cei care pescuiesc...
Merci, nu. Cu un asemenea administrator...Popescu Stefan scrie:Nu m-am lăudat niciodată cu așa ceva. Performanța o fac sportivi, nu administratorii. O pot susține, ceea ce este cu totul și cu totul altceva. Și o pot dovedi.Vali Vesa scrie:Si te mai laudai ca vrei sa faci performanta...Popescu Stefan scrie: ...Vezi ce ironie a sorții? Câștigă ăia care știu legile, nu cei care pescuiesc...